lambros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ξέρετε αν μπορώ να βρω σε μεγάλη ποσότητα υδροχλωριουχο ασβεστιο ;;; (Είναι αυτά που πουλάει το jumbo για την υγρασία στα ντουλάπια. Άρα πούμε 10 κιλά να το βάλω εγώ σε κουτάκια. Τι διαφορά έχει με τa φακελάκια silica gel που υπάρχει όταν αγοράζει καινούργιο ηλεκτρονικό προϊόν???
dollyyy19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 η διαφορα ειναι στο οτι το υδρ.ασβεστιο υγροποιει τα αλατα και δεν επαναχρησιμοποιηται.το σιλικα που ειναι για αυτην την δουλεια,επαναχρησιμοποιηται μετα απο μια διεργασια αφαιρεσης της υγρασιας που μαζεψε.πχ σε ενα σακουλακι σιλικα πιυ εχω μπροστα μου γραφει οτι για να επαναχρησιμοποιηθει,πρεπει να το ανεβασεις θερμοκρασι στους 245 φαρεναιτ για 16 ωρες......αν εχεις αρκετη υγρασια,δεν συμφερουν.καλυτερα αφυγραντηρας στο 100ευρω το πολυ,και θα δεις μεγαλη διαφορα.
bromiaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε καλυτερα αφυγραντηρας στο 100ευρω το πολυ,και θα δεις μεγαλη διαφορα. Ο αφυγραντήρας δεν μπαίνει σε ντουλάπι ή συρτάρι...
nvel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε η διαφορα ειναι στο οτι το υδρ.ασβεστιο υγροποιει τα αλατα και δεν επαναχρησιμοποιηται. το ένυδρο χλωριούχο ασβέστιο αν θερμανθεί αφυγραίνεται και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα