vairass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Που μπορώ να βρω παλιά στρατιωτάκια και Ινδιάνους της τότε εποχής; Αν τα θυμάται κιόλας κάποιος. Μερικά ήταν δεκαετίας 80.... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από vairass
godfather0991 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Εδώ: https://vintagetoys.gr/?fbclid=IwAR3B2zCjP9cn7LoNYEKHpaeto3Ak5yDuWWKVfcqLR0QWlpoOfrzhkMSbuqg λογικά κάτι θα χει. Το συγκεκριμένο παλιά είχε και φυσικό κατάστημα στην Αγία Παρασκευή δεν ξέρω αν υπάρχει πια. Μετά από fb σε αγγελίες κτλ. από ιδιώτες. 1
vairass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Εδώ: https://vintagetoys.gr/?fbclid=IwAR3B2zCjP9cn7LoNYEKHpaeto3Ak5yDuWWKVfcqLR0QWlpoOfrzhkMSbuqg λογικά κάτι θα χει. Το συγκεκριμένο παλιά είχε και φυσικό κατάστημα στην Αγία Παρασκευή δεν ξέρω αν υπάρχει πια. Μετά από fb σε αγγελίες κτλ. από ιδιώτες. Για Θεσσαλονίκη ψάχνω κάτι... Ιδιώτες τα δίνουν ακριβά... 1
katergaris79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στη Δραγούμη υπήρχε ένα παλιό παιχνιδάδικο υπόγειο, λίγο κάτω από το Park το ξενοδοχείο. Είχα πάει 4-5 χρόνια πριν και είχε τα πάντα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα όμως. 1
vairass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Στη Δραγούμη υπήρχε ένα παλιό παιχνιδάδικο υπόγειο, λίγο κάτω από το Park το ξενοδοχείο. Είχα πάει 4-5 χρόνια πριν και είχε τα πάντα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα όμως. Θα πάω να δω να σαι καλά
Getta Robo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Αν ψαχνεις τις αυθεντικες συσκευασιες εποχης, ετοιμασου να δωσεις καλα χρηματα γιατι πολλες ειναι συλλεκτικες και περιζητητες κυκλοφοριες. Αν τωρα ενδιαφερεσαι γενικα για τις φιγουρες, υπαρχουν με το κιλο στο ebay και στο aliexpress. Κατα πολυ φθηνοτερα απο οτι θα δωσεις για τις παλιες, αλλα με ελαχιστες διαφορες με τα παλια. Χρησιμοποιησε ως λεξεις κλειδια "toy soldiers" / "army soldiers" και θα βρεις παρα πολλα. 1
vairass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Αν ψαχνεις τις αυθεντικες συσκευασιες εποχης, ετοιμασου να δωσεις καλα χρηματα γιατι πολλες ειναι συλλεκτικες και περιζητητες κυκλοφοριες. Αν τωρα ενδιαφερεσαι γενικα για τις φιγουρες, υπαρχουν με το κιλο στο ebay και στο aliexpress. Κατα πολυ φθηνοτερα απο οτι θα δωσεις για τις παλιες, αλλα με ελαχιστες διαφορες με τα παλια. Χρησιμοποιησε ως λεξεις κλειδια "toy soldiers" / "army soldiers" και θα βρεις παρα πολλα. Δεν ψάχνω το κουτί... Το περιεχόμενο θέλω για τον γιο. Του ήρθε να παίξει με αυτά.
Getta Robo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, vairass said: Δεν ψάχνω το κουτί... Το περιεχόμενο θέλω για τον γιο. Του ήρθε να παίξει με αυτά. Ναι εχει απειρα τετοια, απο στριατιωτακια και αλλες μικρες φιγουρες. Τα αυθεντικα της εποχης που ξερεις και θυμασαι ειναι συγκριτικα απλησιαστα για να τα αγορασει κανεις για αυτο το σκοπο. 1
vairass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Ναι εχει απειρα τετοια, απο στριατιωτακια και αλλες μικρες φιγουρες. Τα αυθεντικα της εποχης που ξερεις και θυμασαι ειναι συγκριτικα απλησιαστα για να τα αγορασει κανεις για αυτο το σκοπο. Σώπα; είχα τόνους από εκείνα κρίμα... Χάθηκαν, τώρα δηλαδή θα άξιζαν πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα