Lanike71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δεν είμαι φίλος του fb, έχω κάτι χρόνια να ανεβάσω κάτι. Γενικά το έχω, απλά για να το έχω...Μπαίνω 1 φορά τη βδομάδα έτσι για χάζι. Το αναφέρω αυτό για να μην πει κάποιος ότι κάνεις κλικ παντού και κατά λάθος έγινε. Χτες, ήρθε ένα μήνυμα "Η ΧΧΧ ΥΥΥ αποδέχτηκε το αίτημα". Ποιό αίτημα, λέω; Δεν είχα κάνει αίτημα σε κανένα. Μπήκα και τι να δω; Φιλία με μία άγνωστη, που ούτε καν ξέρω, ούτε κοινούς φίλους και με ένα περιεχόμενο φουλ προπαγανδιστικό. Ούτε παιχνίδια παίζω στο fb, ούτε βλακιούλες τεστ κάνω, μήπως κόλλησα κάτι... Το έπαθε κανείς άλλος αυτό;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Πολύ πιθανών ψάχνοντας να πάτησες καταλαθος (ειδικά από κινητό είναι πολύ εύκολο
-WISE- Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Κιόμως αυτό που γράφει ο ΤS έχει γίνει και σε μένα. Για ένα διάστημα (μικρό ευτυχώς) σκάγανε άκυρες αποδοχές σε αιτήματα φιλίας που δεν είχα στείλει ποτέ. Άντε να εξηγήσουμε στις δικές μας μετά ότι ο Ζουγκερμπεργκ ψωλ@ρει για να γλιτώσουμε την παντόφλα. 😛 1
Lanike71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πολύ πιθανών ψάχνοντας να πάτησες καταλαθος (ειδικά από κινητό είναι πολύ εύκολο Θα μπορούσα να το δεχτώ, αν ήταν φίλος φίλου, άρα κοινός. Εγώ δεν έχω τίποτα κοινό με την τύπισσα. Επίσης, το λιγότερο που κάνεις αν θες να κάνεις αίτημα, είναι να δεις το προφίλ. Αν δεις το προφίλ, θα φρίξεις... 17 ώρες πριν, -WISE- είπε Κιόμως αυτό που γράφει ο ΤS έχει γίνει και σε μένα. Για ένα διάστημα (μικρό ευτυχώς) σκάγανε άκυρες αποδοχές σε αιτήματα φιλίας που δεν είχα στείλει ποτέ. Άντε να εξηγήσουμε στις δικές μας μετά ότι ο Ζουγκερμπεργκ ψωλ@ρει για να γλιτώσουμε την παντόφλα. 😛 Ακόμα και να το έβλεπε η δικιά μου, έτσι όπως είναι η τύπισσα, θα γελούσε...Οπότε δεν κινδυνεύω...😁 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Lanike71
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Θα μπορούσα να το δεχτώ, αν ήταν φίλος φίλου, άρα κοινός. Εγώ δεν έχω τίποτα κοινό με την τύπισσα. Επίσης, το λιγότερο που κάνεις αν θες να κάνεις αίτημα, είναι να δεις το προφίλ. Αν δεις το προφίλ, θα φρίξεις... Ακόμα και να το έβλεπε η δικιά μου, έτσι όπως είναι η τύπισσα, θα γελούσε...Οπότε δεν κινδυνεύω...😁 Από το market place μπορεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα