Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση για ένα δέμα που περιμένω απο εξωτερικό και μου βγάζει αυτό

18/11/2019, 08:24:00 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Η ερώτηση μου είναι η εξής, σε πόσο καιρό θα ξεκολλήσει όταν στείλω τα στοιχεία;
Θα το ανοίξουν το δέμα; Αν το ανοίξουν θα φτάσει ανοιχτό στο ταχυδρομείο της περιοχής μου; 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JimFit77 είπε

Ερώτηση για ένα δέμα που περιμένω απο εξωτερικό και μου βγάζει αυτό

18/11/2019, 08:24:00 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Η ερώτηση μου είναι η εξής, σε πόσο καιρό θα ξεκολλήσει όταν στείλω τα στοιχεία;
Θα το ανοίξουν το δέμα; Αν το ανοίξουν θα φτάσει ανοιχτό στο ταχυδρομείο της περιοχής μου; 

Ευχαριστώ! 

Το δέρμα είναι ήδη ανοιχτό, γι αυτό ζητάνε και παραστατικό αγοράς.

Όταν προσκομίσεις το παραστατικό συνήθως σε 3-4 ημέρες θα έρθει στο χώρο σου, θα πληρώσεις το φόρο και τον τελωνειακό έλεγχο και θα παραλάβεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Το δέρμα είναι ήδη ανοιχτό, γι αυτό ζητάνε και παραστατικό αγοράς.

Όταν προσκομίσεις το παραστατικό συνήθως σε 3-4 ημέρες θα έρθει στο χώρο σου, θα πληρώσεις το φόρο και τον τελωνειακό έλεγχο και θα παραλάβεις.

θα φτάσει ανοιχτό όμως;;;; Έχω παραγγείλει ένα κινητό και θα το παραλάβει ο πατέρας μου και θέλω να είναι έκπληξη....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Θα το έχουν κλεισει πάλι το δέμα φίλος!Λες να το αφήσουν ανοιχτό;

ξέρω γώ; Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Ελπίζω να μην το στείλουν με τα άντερα έξω! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! 

Δημοσ.

@JimFit77 το πακέτο μεταφοράς ανοίξαν ΑΝ το άνοιξαν φίλε, κατα πάσα πιθανότατα δεν το πείραξαν καθόλου, με το σκάνερ το πιάσανε. Η συσκευασία του κινητού δεν ανοίγει φυσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...