Oberyn11 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το Mi9 T Pro. Θα μπορούσατε να μου πείτε για την πρώτη φορά πόσες ώρες πρέπει να φορτίσω το κινητό για να μην έχω κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία? Επίσης αυτό που λένε ότι όταν πάει 100% η μπαταρία πρέπει να αποσυνδεθεί το καλώδιο, ισχύει για να μην "φουσκώσει" η μπαταρία σε σχέση από το να μην είναι συνεχώς συνδεδεμένο και να γίνετε χρήση του κινητού? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Xρησιμοποιησέ το κανονικά και όταν πέσει στο 20% φόρτισε το.Οταν φτάσει στο 100% θα σταματήσει μόνο του.
georgerapp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Φορτίζεις οπότε θες. Έχουν κυκλώματα που κόβουν την φόρτιση στο 100 και τα περισσότερα κινητά φρενάρουν την γρήγορη φόρτιση πανω απο το 80 με 90 για να την κρατούν υγιή. Αυτο που εχεις εσυ να κανεις ειναι 2 πράγματα. Δεν την ξελιγονουμε. Δηλαδη να μην γίνετε συνήθεια να πέφτει κατω απο 20 η ακομα και να σβήνει . Και η θερμοκρασία ειναι ο εχθρός της. Δεν χρησιμοποιούμε την συσκευή στην φόρτιση και δεν χρησιμοποιούμε καποιον φορτιστή που κατα την φόρτιση ζεσταίνει την συσκευή. 1
Oberyn11 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας παιδιά! Απλά μου είπαν ότι για πρώτη φορά που θα το ανοίξω να το φορτίσω 6 με 7 ώρες, ώστε να μην έχει πρόβλημα η μπαταρία, και να αντέχει στην συνέχεια. Ισχύει κάτι τέτοιο παιδιά για την 1η φορά?
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Aυτά με τις παλιές μπαταρίες.Τωρα δεν χρειάζεται.
Oberyn11 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Οπότε συνοπτικά για να μην κουράζω... για πρώτη φορά μόλις πάει στο 100% το αποσυνδέω, όταν φορτίζει ΔΕΝ κάνω χρήση του κινητού, και όταν πάει στο 20% απλά το φορτίζω?
georgerapp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Α.δεν φορτιζεις οσο το δουλευεις , και φορτιζεις οποτε γουσταρεις ! Β.προσπαθεις να μη πεφτεις κατω απο 20 . μπορεις να το βαζεις μπριζα και στα 20 και στα 40 και στα 60 και στα 80 , οποτε θες , δεν πειραζει . δεν υπαρχει μπουσουλας . και για πρωτη φορα δεν υπαρχει κανονας . Γ.προσεχουμε να μη ζεματαμε την συσκευη (οχι απλα ζεστη , αλλα πολυ ζεστη! ) . οταν παιζουμε παιχνιδι και αναβει κανουμε διάλειμμα , το καλοκαιρι στην παραλια να το βατραει ηλιος και εμεις με 4G και αυτο να καιει κανουμε διαλειμμα , στο αμαξι πλοηγηση καλοκαιρι και αυτο στο παμπριζ να τρωει ηλιο ......βρισκεις αλλη θεση!!!!!! η καψα κανει κακο σε ΟΛΕΣ τις συσκευες . 1
Oberyn11 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση! Και συγνώμη εάν ήμουν κουραστικός! 1
christosx13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Oberyn11 είπε Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση! Και συγνώμη εάν ήμουν κουραστικός! 15 ώρες πριν, Oberyn11 είπε Οπότε συνοπτικά για να μην κουράζω... για πρώτη φορά μόλις πάει στο 100% το αποσυνδέω, όταν φορτίζει ΔΕΝ κάνω χρήση του κινητού, και όταν πάει στο 20% απλά το φορτίζω? Το καλυτερο που μπορεις ειναι να διατηρεις τη μπαταρια μεταξυ 25% εως 85% η ιδανικα 30% ως 75% επειδη υποτιθεται οτι η μπαταρια φτανει ως και τριπλασια διαρκεια ζωης σε κυκλους φορτισης. Σκοπος δηλ να μη φτανει στο 0% ουτε στο 100% σχεδον ποτε . Μια φορα το μηνα καλο ειναι βεβαια να του κανεις κι εναν πληρη κυκλο {0-100%}. 2
georgerapp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Αυτος ο μπουσουλας που ανέφερες φιλε μου ειναι ο απόλυτος κανόνας. Καποτε το έδινα και εγω ως συμβουλή , αλλα στον άνθρωπο που δε γνωριζει (για αυτο και ρωτά) τον αγχωνεις . Και είναι πραγματικά μ@λ@κι@ να κάθετε κάποιος να σκέφτεται τα ποσοστά στην μπαταρία του κινητού σε τούτη την ζωή. Οπως είναι αμαρτία να εχεις μια μπαταρία ας πουμε 4χιλ mah και να την ζεις ουσιαστικά σαν 3500 η και 3300 στην ζωη του smartphone και ξαφνικά αυτο να σβήσει η ΚΡΑΚ να σπάσει!!!! 1
christosx13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, georgerapp είπε Αυτος ο μπουσουλας που ανέφερες φιλε μου ειναι ο απόλυτος κανόνας. Καποτε το έδινα και εγω ως συμβουλή , αλλα στον άνθρωπο που δε γνωριζει (για αυτο και ρωτά) τον αγχωνεις . Και είναι πραγματικά μ@λ@κι@ να κάθετε κάποιος να σκέφτεται τα ποσοστά στην μπαταρία του κινητού σε τούτη την ζωή. Οπως είναι αμαρτία να εχεις μια μπαταρία ας πουμε 4χιλ mah και να την ζεις ουσιαστικά σαν 3500 η και 3300 στην ζωη του smartphone και ξαφνικά αυτο να σβήσει η ΚΡΑΚ να σπάσει!!!! Ναι σωστα. Κι εγω που προσπαθω να το τηρω πολλες φορες δε το καταφερνω η βαριεμαι τελικα να το κανω συνεχεια. Ισχυει κι αυτο που λες οτι χανεται κ το πλεονεκτημα της μεγαλης μπαταριας αν αγχωνεσαι κ σκεφτεσαι συνεχεια την ιδανικη φορτιση. Το τελικο συμπερασμα και συμβουλη ειναι να προσπαθουμε να μη μας σβηνει στα χερια συνεχεια κ να μη το τερματιζουμε συνεχεια στη φορτιση γνωριζοντας και εφαρμοζοντας οσο ειναι εφικτο και το ιδανικο. 1
georgerapp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ναι και η θερμοκρασία που δε θα σταματήσω να το λέω. Να νιώθουμε την συσκευή μας οπως κανουμε με τα πάντα π.χ το αμάξι. Δεν ειναι παιχνιδοκονσολα , δεν ειναι pc με ψύξη , κανει τα παντα αλλα με σεβασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα