Προς το περιεχόμενο

Half-Life: Alyx [VR]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αν δεσμευτεί δημόσια ο χοντρός ότι θα βγάλει HL3 , τότε θα πάρω VR.

νταξ δεν είναι και πρωθυπουργός να βγάλει διάγγελμα 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2020 στις 4:33 ΠΜ, HALF EVIL είπε

Αν δεσμευτεί δημόσια ο χοντρός ότι θα βγάλει HL3 , τότε θα πάρω VR.

Θα υπάρξει σίγουρα συνέχεια. Και ο ηθοποιός του gman έκανε αντίστοιχο tweet που το υπονοεί αλλά και η valve το έχει πει οτι δε θα σταματήσει εδώ.

Τώρα δεν ξέρω πως το εννοείς το HL3,  αν εννοεις χρονικά στην ιστορία. Και γω στην αρχή δεν ενθουσιαστικά που μας πάει πίσω, αλλά βλέπεις τόσα πολλά στην ιστορία στο πώς έγιναν, καθώς και πώς αυτά που λέγονται απο τους ήρωες ξέρεις πως θα εξελιχθούν πραγματικά.

Στις 26/3/2020 στις 6:59 ΜΜ, Neo είπε
Spoiler

Π.χ Όταν πήρα τον φακό ... ω θεέ ,αλλαχ και δυνάμεις του σύμπαντος τι ήταν αυτό.

αχχααχ το ίδιο και γώ! Γενικά δεν ανατριχιάζω σε παιχνίδια του pc, αλλα με το vr όλη την ώρα. Το μόνο που θα ήθελα ειναι να είχα oled headset για τελείως μαύρα. Spoiler:

Spoiler

Εγώ πίστεψα οτι θα έχω jump-scare απο το ζόμπι που είχε τον φακό. 

Οσο για τα specs. Το ιδανικό ειναι να έχετε δυνατό pc. Αυτο διότι με το που πέφτεις κάτω απο τα 80fps (στο Rift S) αμέσως το καταλαβαίνεις. Και μπορει να σε ζαλίσει. Παρόλαυτα το παιχνίδι είναι έτσι φτιαγμένο ωστε να υπάρχει dynamic resolution και supersampling ωστε να εισαι πάντα στα ψηλα fps. Π.χ. εγώ με 5700χτ, 6600k , 16gb ram 2133mhz , με δουλεύει συνήθως στα 0.8 supersampling , στα medium γραφικά. Παρολαυτα τα γραφικά φαίνονται υπεροχα όπως και να χει.

Επεξ/σία από lucidsteve
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lucidsteve είπε

Οσο για τα specs. Το ιδανικό ειναι να έχετε δυνατό pc. Αυτο διότι με το που πέφτεις κάτω απο τα 80fps (στο Rift S) αμέσως το καταλαβαίνεις. Και μπορει να σε ζαλίσει. Παρόλαυτα το παιχνίδι είναι έτσι φτιαγμένο ωστε να υπάρχει dynamic resolution και supersampling ωστε να εισαι πάντα στα ψηλα fps. Π.χ. εγώ με 5700χτ, 6600k , 16gb ram 2133mhz , με δουλεύει συνήθως στα 0.8 supersampling , στα medium γραφικά. Παρολαυτα τα γραφικά φαίνονται υπεροχα όπως και να χει.

Μηπως κανεις κατι λαθος; η μου διαφευγει εμενα κατι.με μπερδεψες τωρα. Εγω με το λαπτοπ με rtx 2080 παιζει ultra ολα και 1,3 supersampling.  Καρφωμενα 72 frames στο quest.βεβαια εχω 3200mhz ram.μηπως χανεις πολυ εκει; αλλα τοσο πολυ;

Και δεν πιστευω οτι ειναι η καρτα αυτη η διαφορα.γιατι και η 5700xt ειναι δυνατη

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

ηπως κανεις κατι λαθος; η μου διαφευγει εμενα κατι.με μπερδεψες τωρα. Εγω με το λαπτοπ με rtx 2080 παιζει ultra ολα και 1,3 supersampling.  Καρφωμενα 72 frames στο quest.βεβαια εχω 3200mhz ram.μηπως χανεις πολυ εκει; αλλα τοσο πολυ;

Και δεν πιστευω οτι ειναι η καρτα αυτη η διαφορα.γιατι και η 5700xt ειναι δυνατη

Το supersampling δεν δουλεύει στο HL:A. Το κάνει override η ingame μηχανή. Η απόδειξη; Αν έχεις κάποιο debug tool βάλει να δεις το pixel density. Θα το δεις να πηδάει απο 0.8 έως 1.2 ανάλογα πόσο βαριά είναι η σκηνή. Πιστεύω χάνω πολύ απο το oculus--->SteamVR μετατροπή. (και περιμένω να δω μήπως βγει κάτι να το κάνει override). Χάνω επίσης απο CPU και μνήμη. Αλλά κυρίως απο CPU. Μπορώ να τα βάλω ultra αλλά θα μου ρίξει πολύ το pixel density ωστε να αντιρροπίσει. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, lucidsteve είπε

Το supersampling δεν δουλεύει στο HL:A. Το κάνει override η ingame μηχανή. Η απόδειξη; Αν έχεις κάποιο debug tool βάλει να δεις το pixel density. Θα το δεις να πηδάει απο 0.8 έως 1.2 ανάλογα πόσο βαριά είναι η σκηνή. Πιστεύω χάνω πολύ απο το oculus--->SteamVR μετατροπή. (και περιμένω να δω μήπως βγει κάτι να το κάνει override). Χάνω επίσης απο CPU και μνήμη. Αλλά κυρίως απο CPU. Μπορώ να τα βάλω ultra αλλά θα μου ρίξει πολύ το pixel density ωστε να αντιρροπίσει. 

Ναι το ξερω οτι εχει δικο του supersampling.εγω απο το oculus tray tool το βλεπω. Αν βαλω pixel destiny μου δειχνει να παιζει απο 1,25 μεχρι 1,50.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αν κάποιος θέλει να δει το lore μπορει. Αλλά άποψη μου καλύτερα να δει κάποιο playthrough. Οπως γράφει και ένα σχόλιο είναι σα να πάς στη Disneyland με το streetview.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να μου έχει μείνει καθόλου ammo

προτείνουν ακόμα και το start over θα το κάνω αν δεν μπορώ να προχωρήσω με τίποτα. Τώρα λένε να τρέξεις μέχρι το τέλος αποφεύγοντας τους εχθρούς αλλά στο τέλος της συγκεκριμένης πίστας δλδ με το που βρίσκεις το shootgun και μετά έχει πόρτα που θέλει χρόνο για να την ανοίξεις άρα και εκεί είναι λίγο χλωμό να φτάσεις. 

Δεν ξέρω για ποιο λόγο την τσιγκουνεύτε την ammo έτσι το game. Δεν λέω να έχεις άπειρη αλλά δώσε λίγο balance δλδ αν αστοχήσεις 3-4 φορές πάει η ammo.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eπαιξα χθες πρωτη φορα το παιχνιδι σε φιλο.Εχει το valve index.Oτι και να πω ειναι λιγο.

Ειχα δοκιμασει λιγο vr πριν,αλλα ηταν του φτωχου(psvr).Eε επαθα την πλακα μου.Στην αρχη λιγο ζαλιζομουν αλλα μετα ολα κομπλε.Δεν το επαιζα με teleport.

Ειπαμε το vr ειναι το επομενο μεγαλο βημα του gaming αλλα δυστηχως αργει παρα πολυ απο το να γινει mainstream.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Eπαιξα χθες πρωτη φορα το παιχνιδι σε φιλο.Εχει το valve index.Oτι και να πω ειναι λιγο.

Ειχα δοκιμασει λιγο vr πριν,αλλα ηταν του φτωχου(psvr).Eε επαθα την πλακα μου.Στην αρχη λιγο ζαλιζομουν αλλα μετα ολα κομπλε.Δεν το επαιζα με teleport.

Ειπαμε το vr ειναι το επομενο μεγαλο βημα του gaming αλλα δυστηχως αργει παρα πολυ απο το να γινει mainstream.

αν δεν παίξεις με teleport ζαλίζει. Είναι εντυπωσιακό game αλλά για μένα είναι λίγο δύσκολο δλδ ammo με το σταγονόμετρο και κακοί που πέφτουν δύσκολα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ammo γενικα να ψαχνεις τα παντα.Eγω ειχα αποθεμα 70 σφαιρες πριν σταματησω αλλα σε καταλαβαινω .Χαλασα ολοκληρο γεμιστηρα σε εναν εχθρο και δεν τον σκοτωσα κιολας.Τωρα θα παω να συνεχισω λιγο ακομα στον φιλο 😀

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

Λοιπον εφτασα στο σημειο που παιρνεις το

Spoiler

φακο

Απιστευτη εμπειρια πραγματικα.Αλλα βλεπω οτι στην μια ωρα πανω με πιανει καπως.Οταν ξαναπαιξω θα βαλω μαλλον μονο teleport.

Δημοσ.

ναι είναι όντος μέγα hardcorilα δλδ οπαδός των fps θα το καταευχαριστηθεί τον τίτλο και φυσικά όπως έγραψα και ποιο πάνω δεν χαρίζει δλδ δεν είναι καθόλου ένα εύκολο game. Εγώ να σου πω την αμαρτία μου το έχω βάλει πλέον στο easy :P Είμαι και λίγο σκραπας σε αυτά τα game γιαυτό ποιο πολύ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...