Προς το περιεχόμενο

J6 vs thinkpad T440s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορα στην ταχυτητα και την ανταποκριση στην πλοηγηση στο διαδυκτιο ειναι πολυ μεγαλη (εννοειται στην ιδια γραμμη ιντερνετ). Συγκρινω το λαπτοπ μου με το κινητο μου.

Που οφειλεται η τοσο μεγαλη διαφορα ;

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, drapanakis είπε

Καρτα δικτυου στο κινητο ; Δεν τρεχουν νομιζω πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο.

κανε reset το κινητο σου (ολικη επαναφορα)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, drapanakis είπε

Καρτα δικτυου στο κινητο ; Δεν τρεχουν νομιζω πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο.

Το εθεσα λιγο χοντρικα. Το wifi module στο κινητο σου στην ουσια αποτελει την καρτα δικτυου της συσκευης σου. Στο παρασκηνιο και στις 2 περιπτωσεις τρεχουν εφαρμογες.Στα μεν windows μπορεις να δεις απο τη διαχειρηση εργασιων τι τρεχει και καταναλωνει δικτυο στο δε android απο τις ρυθμισεις στη χρηση δεδομενων(data usage). 

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα καταλαβα.

Στη χρηση δεδομενων, δε βλεπω ιδιαιτερα πραγματα, τρεχουν μονο τα βασικα. Τα αλλα τα εχω κλεισει ολα και επισης εχω ενεργοποιηση και την εξοικονομηση δεδομενων να μην τρεχει τιποτα στο παρασκηνιο. Που μπορει να οφειλεται η τοση διαφορα ταχυτητας. Ξεχασα να αναφερω, στο λαπτοπ τρεχει ο chrome, στο κινητο ο samsung browser.

Δημοσ.

Τοσα θεματα με το j6 σου... Δοκιμασες να συνδεσεις ενα κινητο της προκοπης στο δικτυο σου και να κανεις συγκρισεις;;. Το κινητο σου ειναι το θεμα φιλε μου... Οχι το δικτυο οχι το λαπτοπ ή ο.τι αλλο. Περιπου σαν να νομιζεις οτι ενας Athlon με 1 gb ram θα φορτωσει σελιδα το ιδιο γρηγορα με εναν ryzen5 με 8gb ram. Στο ιδιο δικτυο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Τοσα θεματα με το j6 σου... Δοκιμασες να συνδεσεις ενα κινητο της προκοπης στο δικτυο σου και να κανεις συγκρισεις;;. Το κινητο σου ειναι το θεμα φιλε μου... Οχι το δικτυο οχι το λαπτοπ ή ο.τι αλλο. Περιπου σαν να νομιζεις οτι ενας Athlon με 1 gb ram θα φορτωσει σελιδα το ιδιο γρηγορα με εναν ryzen5 με 8gb ram. Στο ιδιο δικτυο

Εν μερει διαφωνω. Αν η σελιδα ειναι καλοσχεδιασμενη δεν επηρεαζεται σημαντικα η ταχυτητα ανοιγματος της απο χαρντγουερ.  Αν ειναι πληθωρικη οκ ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...