Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν μια εβδομάδα έστειλα δοκιμαστικά 40 ευρώ με τραπεζικό εμβασμα στον λογαριασμό στης Skrill στηv Alpha Bank. Τα λεφτά δεν έχουν φανεί ακόμα στον λογαριασμό μου. Έχω ανοίξει και case από εχθές και δεν έχω λάβει απάντηση. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις τέτοιο θέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, charalampos21 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν μια εβδομάδα έστειλα δοκιμαστικά 40 ευρώ με τραπεζικό εμβασμα στον λογαριασμό στης Skrill στηv Alpha Bank. Τα λεφτά δεν έχουν φανεί ακόμα στον λογαριασμό μου. Έχω ανοίξει και case από εχθές και δεν έχω λάβει απάντηση. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις τέτοιο θέμα;

Έβαλες reference το account id στη skrill?(Και μόνο αυτό)

Επίσης τα χρήματα υποθέτω ότι τα έστειλες από λογαριασμό στο όνομα σου.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.
1 ώρα πριν, user2163 είπε

Έβαλες reference το account id στη skrill?(Και μόνο αυτό)

Επίσης τα χρήματα υποθέτω ότι τα έστειλες από λογαριασμό στο όνομα σου.

Προφανώς τα έστειλα με λογαριασμό που είναι στο όνομα μου. Reference έβαλα αυτό που μου πετάει αν πας να πατήσεις κατάθεση με εμβασμα. Κάτω Κάτω που λέει reference number.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, charalampos21 είπε

Προφανώς τα έστειλα με λογαριασμό που είναι στο όνομα μου. Reference έβαλα αυτό που μου πετάει αν πας να πατήσεις κατάθεση με εμβασμα. Κάτω Κάτω που λέει reference number.

Από την ίδια τράπεζα(Alphabank);

Δημοσ.
2 ώρες πριν, charalampos21 είπε

Με εθνική μετέφερα τα λεφτά 

Κάνει μερικές εργάσιμες να φανούν. Πόσες ακριβώς εργάσιμες πέρασαν από τότε που τα έστειλες;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Κάνει μερικές εργάσιμες να φανούν. Πόσες ακριβώς εργάσιμες πέρασαν από τότε που τα έστειλες;

Σήμερα είναι η 6η εργάσιμη και δεν μπήκαν προφανώς.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Σήμερα είναι η 6η εργάσιμη και δεν μπήκαν προφανώς.

Μίλα καταρχήν στη skrill τηλεφωνικά να σου πουν αν βλέπουν το έμβασμα. Αν όχι, μίλα με την Εθνική

Το έστειλες Τετάρτη;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Μίλα καταρχήν στη skrill τηλεφωνικά να σου πουν αν βλέπουν το έμβασμα. Αν όχι, μίλα με την Εθνική

Το έστειλες Τετάρτη;

Το έστειλα Τρίτη μεσημέρι, δηλαδή Τετάρτη πρακτικά. Λέει in progress τώρα στο case μου και έκανα εκ νέου σε πλατφόρμα που είναι αυστηρά για μη εμφάνιση καταθέσεων. Περιμένω απάντηση. Γιατί να μην βλέπουν το εμβασμα όμως;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Το έστειλα Τρίτη μεσημέρι, δηλαδή Τετάρτη πρακτικά. Λέει in progress τώρα στο case μου και έκανα εκ νέου σε πλατφόρμα που είναι αυστηρά για μη εμφάνιση καταθέσεων. Περιμένω απάντηση. Γιατί να μην βλέπουν το εμβασμα όμως;

Καλύτερα να τα βάζεις με κάρτα που φαίνονται αμέσως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Την προηγούμενη φορά έβαλα με κάρτα mastercard. Πάω να φορτώσω stoiximan και κατόπιν εορτής κατάλαβα ότι δεν γίνεται αν έχεις κάνει κατάθεση με mastercard παρά μόνο με visa. Οπότε έκανα κατάθεση μέσω εμβασματος τώρα. Πάντως δεν δείχνουν επαγγελματισμό θα έπρεπε να μου είχαν απαντήσει στο mail Μου νομίζω.

48 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Thank you for the screenshots but we need a bank statement issued by your bank since the day of the transaction until now.

Μου είπαν αυτο. Πως το κανω; έστειλα screenshot τις κινήσεις μου. 

Επεξ/σία από charalampos21
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φιλε. Βρηκες λυση στο προβλημά σου; Αντιμετωπισω ακριβως το ιδιο. Εχω ανοιξει 5 cases και τα 5 κλεινουν αμεσα.

Επεξ/σία από thyra_7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Καλησπέρα φιλε. Βρηκες λυση στο προβλημά σου; Αντιμετωπισω ακριβως το ιδιο. Εχω ανοιξει 5 cases και τα 5 κλεινουν αμεσα.

Ναι φίλε μετά από μέρες το έλυσα. Μου ζήτησαν αναλυτική από Εθνική και μου τα έβαλαν τα χρήματα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Μέσω email; ή τηλεφωνικά; 

Μέσω email. Μου πήρε κάμποσες προσπάθειες να το πετύχω. Τι να σου πω προσπάθησε ξανά πάρε και τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...