Dafni03 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανείς αν υπάρχει συγκεκριμένο ετήσιο ποσό φορολογικής δήλωσης για την έγκριση χρηματοδότησης από το πλαίσιο μέσω του προγράμματος μήνα- μήνα;
afragorn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω πως σημασία έχει η αναλογία του μισθού με αυτό που θες να αγοράσεις. Έχω δει έγκριση σε μισθό 6000 για ένα playstation, αλλά και απόρριψη σε 10.000 μισθό για μία ακριβή τηλεόραση. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι στάνταρ.
Pariis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Με εισόδημα 15.000 μ' έκοψαν για κινητό 300 ευρώ γιατί έχει δόσεις η σύζυγος μου σε καταναλωτικό. 1
akis_tzev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Με εισόδημα 9000 ευρώ, δεν εγκρίθηκε η αγορά μιας φωτογραφικής μηχανής αξίας 500 ευρώ!Η τιμή της φωτογραφικής ήταν 750 ευρώ και αφού δεν εγκρίθηκε την πρώτη φορά μου ζήτησαν να δώσω τα 250 ευρώ, ώστε να πέσει το ποσό στα 500.Αλλά και πάλι αρνητική απάντηση πήρα.Το θέμα μου είναι ότι δεν χρωστάω κάποιο άλλο δάνειο.. Την έγκριση η Εθνικη τράπεζα την δίνει. Απο αυτούς βγαίνει η χρηματοδότηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα