vounisios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας φιλοι μου. θα ηθελα να μου λεγατε την γνωμη σας οσο αφορα τη συνδεση που εχουμε στο σπιτι μας, για τη συνδεση του κινητου & σταθερου τηλεφωνου. Ειναι στο ονομα της γυναικας μου & τα δυο. Το προβλημα ειναι τα υπερβολικα ποσα που πληρωνουμε γι αυτα. Καθε μηνα για το σταθερο 32 ή 33 ευρω & κανα 34αρι ή 35 για το κινητο...Η εταιρεια που εχουμε τη συνδεση, ειναι η Vodafon. Θα ηθελα την γνωμη σας να επιλεξω καποια αλλη εταιρεια ή αν γινεται να πληρωνουμε λιγοτερα...αυτα τα 65αρια το μηνα ειναι ασυμφορα. Ευχαριστω εκ των προτερων. 1
kleo1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 το να μας λες τι πληρώνεις χωρίς να μας λες τι παροχές έχεις, δε λέει τίποτα απολύτως 6 1
vounisios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Εχεις δικιο φιλε μου....Το προγραμμα στο σταθερο,λεει-->Vodafon Home triple play GR+300 με τηλεοραση, απεριοριστα εθνικα , σταθερα, 300 λεπτα προς εθνικο κινητο, Internet εως 24 Mbps. και στο κινητο-->vodafon προς ολους 700 λεπτα & 70 SMS προς ολα τα δικτυα & 500 MB Internet απο το κινητο. Ετσι ακριβως γραφει ο μηνιαιος λογαριασμος.Πιστευω να σας διαφωτησα.ευχαριστω.
AristidisZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Για το σταθερό, αν έχεις TV, δεν είναι και τραγικό το νούμερο Κινητό όντως είναι μπόλικα Έχεις συμβόλαιο εν ενεργεία και στις 2 συνδέσεις ή έχει λήξει κάτι ;;; 1
james01gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 δε νομίζω πως είναι πολλά γιατί έχεις και τηλεόραση ενώ και στο κινητό έχεις 700 λεπτά... τα 300 λεπτά προς κινητό από το σταθερό σου, τα χρειάζεσαι; 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Κινητό όντως είναι μπόλικα 700 λεπτά που έχει είναι λίγα;
AristidisZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, james01gr είπε 700 λεπτά που έχει είναι λίγα; Αχρείαστα πολλά θα τα χαρακτήριζα, τα MB είναι λίγα
giorgos4ever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vounisios είπε Γεια σας φιλοι μου. θα ηθελα να μου λεγατε την γνωμη σας οσο αφορα τη συνδεση που εχουμε στο σπιτι μας, για τη συνδεση του κινητου & σταθερου τηλεφωνου. Ειναι στο ονομα της γυναικας μου & τα δυο. Το προβλημα ειναι τα υπερβολικα ποσα που πληρωνουμε γι αυτα. Καθε μηνα για το σταθερο 32 ή 33 ευρω & κανα 34αρι ή 35 για το κινητο...Η εταιρεια που εχουμε τη συνδεση, ειναι η Vodafon. Θα ηθελα την γνωμη σας να επιλεξω καποια αλλη εταιρεια ή αν γινεται να πληρωνουμε λιγοτερα...αυτα τα 65αρια το μηνα ειναι ασυμφορα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Το σταθερό από την στιγμή που παίζει και τηλεόραση μέσα έμενα μου φαίνεται κομπλέ. Τώρα σχετικά με τα κινητά οι παροχές ναι μεν είναι λίγες, αλλά από ότι καταλαβαίνω τα 35€ είναι και για τους 2 αριθμούς μαζί (17-18€ το καθένα). Γιατί δεν το γυρνάτε σε καρτοκινητό? Για έμενα αξίζει περισσότερο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από giorgos4ever
sphinxgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vounisios είπε Εχεις δικιο φιλε μου....Το προγραμμα στο σταθερο,λεει-->Vodafon Home triple play GR+300 με τηλεοραση, απεριοριστα εθνικα , σταθερα, 300 λεπτα προς εθνικο κινητο, Internet εως 24 Mbps. και στο κινητο-->vodafon προς ολους 700 λεπτα & 70 SMS προς ολα τα δικτυα & 500 MB Internet απο το κινητο. Ετσι ακριβως γραφει ο μηνιαιος λογαριασμος.Πιστευω να σας διαφωτησα.ευχαριστω. Για αρχή τα 65ε είναι φυσιολογικά για αυτά που έχεις. Μην έχεις δηλαδή στο μυαλό σου ότι με κάποιον μαγικό τρόπο θα πληρώνεις τα μισά. Για αρχή σκέψου τι θες να κόψεις από τις παροχές που έχεις να πέσει λίγο η τιμή. Με 53€ για παράδειγμα χωρίς τηλεόραση υπάρχει το ακόλουθο. Τυχαία εταιρεία κ πακέτο, δεν έψαξα όλες τις εταιρίες δηλαδή για να βρω την πιο οικονομική https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/wind-one-2gb/
zygorito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Το αντίστοιχο του ΟΤΕ είναι €35 για 50mbps + unlimited σταθερα + 120' κινητα. Καλύτερα να πληρώνει κάποιος για 50αρα παρά 24αρα+τιβι. 700' 70sms 500mb είναι αστείο με €35. Όταν παίζει παράδειγμα καρτοσύνδεση wind με 600' όλους, 1000' wind καμιά 100 sms και 3,5γιγα στα €12,5-13,5 2
giorgos4ever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, zygorito είπε Το αντίστοιχο του ΟΤΕ είναι €35 για 50mbps + unlimited σταθερα + 120' κινητα. Καλύτερα να πληρώνει κάποιος για 50αρα παρά 24αρα+τιβι. 700' 70sms 500mb είναι αστείο με €35. Όταν παίζει παράδειγμα καρτοσύνδεση wind με 600' όλους, 1000' wind καμιά 100 sms και 3,5γιγα στα €12,5-13,5 Η wind όμως έχει το πιο χάλια σήμα σε 3g/4g. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από giorgos4ever
vounisios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Συμπηρωματικα φιλοι μου να σας πω & τουτο: και για τα δυο-κινητο & σταθερο-το κοστος παει στα 65 ευρω πανω κατω το μηνα. Οσο αφορα την TV[τηλεοραση], δεν βλεπουμε πλεον. την συνδεσαμε πριν τρια[3] χρονια, ειδαμε για κανα μηνα[ειχε χαλια εικονα] & απο τοτε δεν ξαναειδαμε. πηρα τηλ.για αποσυνδεση αλλα το συμβολαιο ληγει του χρονου.θα φυγει αυτη, ειναι καπου 8 ευρω το μηνα, κοροιδιστικα τα πληρωνουμε αφου δεν βλεπουμε. Οποτε το μονο συμβολαιο που εχει ληξει ειναι το κινητο της γυναικας μου. και η συζυγος μου δεν το χρησιμοποιει πολυ, ελαχιστα.Γι αυτο ψαχνομαι να βρω κατι καλυτερο σε κοστος. παντως σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
zygorito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vounisios είπε Συμπηρωματικα φιλοι μου να σας πω & τουτο: και για τα δυο-κινητο & σταθερο-το κοστος παει στα 65 ευρω πανω κατω το μηνα. Οσο αφορα την TV[τηλεοραση], δεν βλεπουμε πλεον. την συνδεσαμε πριν τρια[3] χρονια, ειδαμε για κανα μηνα[ειχε χαλια εικονα] & απο τοτε δεν ξαναειδαμε. πηρα τηλ.για αποσυνδεση αλλα το συμβολαιο ληγει του χρονου.θα φυγει αυτη, ειναι καπου 8 ευρω το μηνα, κοροιδιστικα τα πληρωνουμε αφου δεν βλεπουμε. Οποτε το μονο συμβολαιο που εχει ληξει ειναι το κινητο της γυναικας μου. και η συζυγος μου δεν το χρησιμοποιει πολυ, ελαχιστα.Γι αυτο ψαχνομαι να βρω κατι καλυτερο σε κοστος. παντως σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. πήγαινε κατευθείαν σε what's up. https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-omilias/combo-call-them-all-plusi φορτώνεις online €10 (ή 11 για να μένει πάνω απο €8,5 μετά τον φόρο) το μήνα βάζεις το πακέτο που κοστίζει €8,5, έχεις σήμα και θα έχεις κάθε μήνα κ απο την ανέωση (+το reloaded) Ανανέωσε online από 10€ και πάνω και διαλέξε ένα από τα ΔΩΡΑ: • 1200 ΜB για 1 μήνα, ή • 2GB για 1 εβδομάδα, ή • 240 λεπτά προς What’s Up για 1 εβδομάδα άλλο 1,2gb (σύνολο 1.4gb) ουσιαστικά που συμφέρει Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από zygorito
vounisios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, zygorito είπε πήγαινε κατευθείαν σε what's up. https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-omilias/combo-call-them-all-plusi φορτώνεις online €10 (ή 11 για να μένει πάνω απο €8,5 μετά τον φόρο) το μήνα βάζεις το πακέτο που κοστίζει €8,5, έχεις σήμα και θα έχεις κάθε μήνα κ απο την ανέωση (+το reloaded) Ανανέωσε online από 10€ και πάνω και διαλέξε ένα από τα ΔΩΡΑ: • 1200 ΜB για 1 μήνα, ή • 2GB για 1 εβδομάδα, ή • 240 λεπτά προς What’s Up για 1 εβδομάδα άλλο 1,2gb (σύνολο 1.4gb) ουσιαστικά που συμφέρει Φιλε μου μια χαρα μου τα λες & συμφερει...Εγω,προσωπικα,το κινητο μου σε whatsup το εχω, Αν καταφερω να πεισω την συζυγο μου-ειναι στο ονομα της-τοτε θα ειναι ολα οκ. Για να δουμε. Παντως, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.με βοηθησατε πολυ.Γεια σας!
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 11:03 ΜΜ, zygorito είπε πήγαινε κατευθείαν σε what's up. https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-omilias/combo-call-them-all-plusi φορτώνεις online €10 (ή 11 για να μένει πάνω απο €8,5 μετά τον φόρο) το μήνα βάζεις το πακέτο που κοστίζει €8,5, έχεις σήμα και θα έχεις κάθε μήνα κ απο την ανέωση (+το reloaded) Ανανέωσε online από 10€ και πάνω και διαλέξε ένα από τα ΔΩΡΑ: • 1200 ΜB για 1 μήνα, ή • 2GB για 1 εβδομάδα, ή • 240 λεπτά προς What’s Up για 1 εβδομάδα άλλο 1,2gb (σύνολο 1.4gb) ουσιαστικά που συμφέρει και με 10€ πάνω απο 8,5€ μένουν ,8,93€ νομίζω.
vounisios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μαλλον αυτο θα κανω...ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα