Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θελω εδω και καιρο να φτιαξω ενα καινουριο pc (το εχω ηδη δεκα χρονια + αυτο σκυλι μεγαλο) αλλα εδω και καιρο δεν εχω καταληξει σε καποιο built.. to badget μου θεωρω οτι δεν πρεπει να ξεπερασει τα 1200 γιατι σε βαθος χρονου ολα χανουν την αξια τους αλλα θελω να γινει οσο τερας μπορει.προς το παρον εχω μονο ενα κουτι και ψαχνω ενα καλο built που νανε ολα συμβατα μεταξυ τους οσο περισσοτερο γινετε να με διευκολυνει σε βαθος χρονου και να αντεξει οσο το δυναοτον περισσοτερο.. ενδιαφερομε για gaming τωρα να τα παιζει ανετα ολα και εστω και τα επομενα 2-3 χρονια

οποιος εχει την καλοσυνη να προτεινει κατι θα με διευκολυνει παρα πολυ γιατι εχω καψει το κεφαλι μου με τοσο ψαξιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • NZXT H440 Razer (το έχεις)
  • MSI B450 Tomahawk Max
  • AMD Ryzen 5 3600 Box, 
  • G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB), από το qvl της μητρικής
  • MSI GeForce RTX 2070 Super 8GB Ventus OC ή όποια 2070 super σου αρέσει.
  • Seasonic Focus GX 550W, 
  • Corsair Force MP510 960GB, εδώ ένα review 
  • NZXT Kraken X62 (Includes AM4 Bracket), λογικά αφού έχεις nzxt κουτί αυτό θα σκεφτόσουν, θέλω να επαληθεύσεις ότι χωράει το κουτί σου 2χ140 μπροστά.

γράφω ότι σου πρότεινα στο σκρουτζ και συμπλήρωσε και την φόρμα όποιος θέλει να προτείνει διαφορετικά/εναλλακτικά 

Επεξ/σία από Rhamnusia
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τις τελευτεες αλλαγες κατεληξα σε ολα οπως τα ειπες με διαφορα την καρτα  msi geforce rtx 2070 super gaming x trio και το τροφοδοτικο seasonic focus plus 750 platinum συνολο βγαινει στα 1330 μαζι με το κουτι που εχω παει στα 1500 και μενει μετα να παρω καλη οθονη mouse kai keyboard πιστευω ειναι καλες επιλογες θα φτιαξουν πολυ γερο συστημα περιμενω τωρα το black friday μηπως βρω εκπτοσεις μεχρι τοτε αμα εχειςς καμιαα αλλη ιδεαα για βελτιωση η μικροαλλαγεςς θα χαρω πολυ να την ακουσω  

Επεξ/σία από newpc21
Δημοσ.

φιλε μου προτεινεις να παρω τωρα την 2070 η να περιμενω την rodeon xt5800 που λενε θα βγει στα ιδια χρηματα περιπου με την 2070 αλλα θα παταει και 2080 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, newpc21 είπε

φιλε μου προτεινεις να παρω τωρα την 2070 η να περιμενω την rodeon xt5800 που λενε θα βγει στα ιδια χρηματα περιπου με την 2070 αλλα θα παταει και 2080 

Πάρε την 2070 s . Μέχρι να βγει η άλλη , να δοκιμαστεί , να δουλέψει σωστά με drivers ίσως αργήσεις. Επίσης δεν ξέρουμε σε τι χρήματα θα βγει ακριβώς και οι custom υλοποιήσεις πότε θα κυκλοφορήσουν

• Like 1
Δημοσ.

αμα ειναι να παρω τωρα πια λες να προτιμησω 5700ΧΤ η 2070

cpu εχω καταληξει στο 3600

9 λεπτά πριν, newpc21 είπε

αμα ειναι να παρω τωρα πια λες να προτιμησω 5700ΧΤ η 2070

cpu εχω καταληξει στο 3600

επισης σε 27αρι μονιτορ για να υποστηριζει αυτη την καρτα εχεις να προτεινεις τιποτα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...