greed Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έκανα προχθές μια αγορά από AliExpress μέσω prepaid εθνικής. Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάνει πληρωμή μετά επιστροφή και μετά ξανά πληρωμή με αποτέλεσμα να τρώει χρήματα. Μηδαμινά μεν αλλά τα τρώει. Και σε μια προηγούμενη αγορά πάλι τα ίδια. Ξέρετε γιατί;
spartak1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, greed είπε Καλησπέρα. Έκανα προχθές μια αγορά από AliExpress μέσω prepaid εθνικής. Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάνει πληρωμή μετά επιστροφή και μετά ξανά πληρωμή με αποτέλεσμα να τρώει χρήματα. Μηδαμινά μεν αλλά τα τρώει. Και σε μια προηγούμενη αγορά πάλι τα ίδια. Ξέρετε γιατί; Aν αγόρασες σε δολάρια ίσως είναι η μετατροπή νομίσματος. Συζητησε το με την τράπεζα σου 1
greed Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Και τα λαμόγια γιατί δεν τα τραβάνε μια φορά αλλά μου τα κάνουν επιστροφή με 0.01€ λιγότερα;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, greed είπε Και τα λαμόγια γιατί δεν τα τραβάνε μια φορά αλλά μου τα κάνουν επιστροφή με 0.01€ λιγότερα; Για το 0.01 λιγότερα δεν ευθύνεται το αλι αλλα οι ισοτιμίες.
greed Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για το 0.01 λιγότερα δεν ευθύνεται το αλι αλλα οι ισοτιμίες. Ναι αλλά γιατί τραβάνε και τα στέλνουν πίσω και ξανά τραβάνε; Χασουρα στη χασουρα.. με revolut δεν είχα ποτέ πρόβλημα..
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Αφου εχεις την ρεβο προς τι τοτε η prepaid που ειναι η χειρότερη καρτα ολων
user2163 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, greed είπε Ναι αλλά γιατί τραβάνε και τα στέλνουν πίσω και ξανά τραβάνε; Χασουρα στη χασουρα.. με revolut δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. Γιατί δεν βάζεις revolut τότε όταν αγοράζεις σε άλλα νομίσματα;
greed Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διοτι μου ζηταει ταυτοτητα και δεν δεχονται τη παλαια. Δεν δεχονται το διπλωμα πλεον ουτε διαβατηριο το οποιο εχει ληξει εδω και λιγο καιρο. Μεγαλοι νταβατζιδες οι ελληνικες τραπεζες. Γυρισα ενα 50αρικο απο ρεβολουτ σε εθνικη και μου κρατησαν 3€. Τι να λεμε... Πιο φθηνα θα μου βγει να βγαλω νεα ταυτοτητα τελικα.. αλλα η μια λαμογια μετα την αλλη στην Ελλαδα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από greed
user2163 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, greed είπε Διοτι μου ζηταει ταυτοτητα και δεν δεχονται τη παλαια. Δεν δεχονται το διπλωμα πλεον ουτε διαβατηριο το οποιο εχει ληξει εδω και λιγο καιρο. Μεγαλοι νταβατζιδες οι ελληνικες τραπεζες. Γυρισα ενα 50αρικο απο ρεβολουτ σε εθνικη και μου κρατησαν 3€. Τι να λεμε... Πιο φθηνα θα μου βγει να βγαλω νεα ταυτοτητα τελικα.. αλλα η μια λαμογια μετα την αλλη στην Ελλαδα. 1.Η ταυτότητα σου έχει λήξει; Πώς γίνεται να είναι παλαιά και να είναι ακόμη σε ισχύ;15 έτη δεν έχει ισχύ; 2.Θα μπορούσες να είχες κάνει 4 συναλλαγές 15,15,15,5 και δεν θα είχες χρέωση εγώ έτσι στέλνω από Revo μικροποσά σε εθνική. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από user2163 1
bromiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, greed είπε Διοτι μου ζηταει ταυτοτητα και δεν δεχονται τη παλαια. Δεν δεχονται το διπλωμα πλεον ουτε διαβατηριο το οποιο εχει ληξει εδω και λιγο καιρο. Τότε γιατί δεν πας να βγάλεις μια νέα Ταυτότητα ή νέο Διαβατήριο;;;;
greed Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Περιμένω την νέα ταυτότητα με το χάραγμα του χρόνου
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, user2163 είπε 1.Η ταυτότητα σου έχει λήξει; Πώς γίνεται να είναι παλαιά και να είναι ακόμη σε ισχύ;15 έτη δεν έχει ισχύ; 2.Θα μπορούσες να είχες κάνει 4 συναλλαγές 15,15,15,5 και δεν θα είχες χρέωση εγώ έτσι στέλνω από Revo μικροποσά σε εθνική. Εχει κάπου που γράφει ημερομηνία λήξης η ταυτότητα; 20 λεπτά πριν, greed είπε Περιμένω την νέα ταυτότητα με το χάραγμα του χρόνου Ελπίζω να μην περιμένεις/ουμε πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα