Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2013 ο αδερφος μου σταματησε την συνδρομη της nova γιατι μετακομισε σε αλλη πολη και αφησε απληρωτους 2 λογαριασμους (μη με ρωτησετε γιατι δεν γνωριζω)

Τον πηρανε τηλεφωνο σημερα μετα απο 6 χρονια και του ειπανε απειλητικα οτι αν δεν πει που μενει θα βαλουνε αστυνομια να τον ψαξουν και οτι η υποθεση εχει παει στο ειρηνοδικιο αθηνων, ενω ποτε δεν τον πηρανε τηλεφωνο απο τοτε, ουτε κρυφτηκε απο κανεναν

Ρε ειμαστε καλα? Μετα απο 6 χρονια το θυμηθηκανε? Τελος παντων, μαλακια και αυτουνου που δεν πληρωσε, αλλα ο τροπος αυτωνων, τι φαση ακριβως?

Ειναι ετοιμη να κλεισει το μαγαζακι της και ψαχνει πελατες με χρεος και τους απειλει για να μαζεψει τα σπασμενα?

Ειναι 200€ λεει και αν το πληρωσετε τωρα ειναι 130

Επεξ/σία από Alex-V
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "απειλητικα" απο που συναγεται? η αστυνομια θα τον ψαξει για να του επιδοσουν την κληση για το δικαστηριο αλλιως θα δικαστει ερημην.

Και ναι μετά από 6 χρονια το θυμηθηκανε, που ειναι το κακο? το προβλημα ειναι ο αδερφος σου που τους πιστολιασε, οχι αυτοι που απλα ζητησαν τα χρηματα τους. Δεν ξερω αν προλαβαινει να πληρωσει για να εξαιρεθει απο τη δικη, να τα βρουν εξωδικαστικα δηλαδη.

Καποια στιγμη σε αυτη τη χωρα πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι εκτος απο δικαιωματα εχουν και υποχρεωσεις. 

Επεξ/σία από ritchie77
  • Like 16
Δημοσ.

Δεν βλέπω καμία απειλή φίλε μου

Ο αδερφός σου χρωστάει στην NOVA (καλό θα ήταν να μην χρώσταγε)

Η καλύτερη λύση για μένα ίσως να προλάβει τα χειρότερα και να συνεννοηθεί με την NOVA ώστε να τους πληρώσει

γιατί αν πάει δικαστικώς εκτός από τα χρωστούμενα θα πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

όσο για αυτό που λέει ο φίλος θα συμφωνήσω απόλυτα

Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Το 2013 ο αδερφος μου σταματησε την συνδρομη της nova γιατι μετακομισε σε αλλη πολη και αφησε απληρωτους 2 λογαριασμους (μη με ρωτησετε γιατι δεν γνωριζω)

Τον πηρανε τηλεφωνο σημερα μετα απο 6 χρονια και του ειπανε απειλητικα οτι αν δεν πει που μενει θα βαλουνε αστυνομια να τον ψαξουν και οτι η υποθεση εχει παει στο ειρηνοδικιο αθηνων, ενω ποτε δεν τον πηρανε τηλεφωνο απο τοτε, ουτε κρυφτηκε απο κανεναν

Ρε ειμαστε καλα? Μετα απο 6 χρονια το θυμηθηκανε? Τελος παντων, μαλακια και αυτουνου που δεν πληρωσε, αλλα ο τροπος αυτωνων, τι φαση ακριβως?

Ειναι ετοιμη να κλεισει το μαγαζακι της και ψαχνει πελατες με χρεος και τους απειλει για να μαζεψει τα σπασμενα?

Ειναι 200€ λεει και αν το πληρωσετε τωρα ειναι 130

Έτσι όπως το μεταφράζεις ενδεχομένως να ήταν κάποια 3η εταιρεία που ενεργεί για λογαριασμών οφειλετών της Nova.

Όπως και να έχει πέρα του γεγονότος ότι θα έπρεπε να έχει καλύψει τις οφειλές το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να πάει σε ένα κατάστημα και να πληρώσει την οφειλή που θα έχουν στο σύστημά τους και να λήξει εκεί η υπόθεση.

Επεξ/σία από kormos
  • Like 4
Δημοσ.

Το πρόβλημα πιο είναι;

Οτι απείλησε η NOVA; των έβρισε; του απείλησε την οικογένεια;

Γιατι θέμα δεν βλέπω, παει πληρώνει τα 130€ που ΝΟΜΙΜΩΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ και τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα που με παιρνει η forthnet (βασικα μια εισπρακτικη τους) εδω και 11 χρονια και μο λεει οτι τους χρωσταω 600?...

Τι ειχανε κανει τα ζωα? Ειχα ξενοικιασει το 2008, πηγα και εκανα αιτηση για φραγη και διακοπη, και αυτοι μαλλον δε το κοψαν ποτε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εμενα που με παιρνει η forthnet (βασικα μια εισπρακτικη τους) εδω και 11 χρονια και μο λεει οτι τους χρωσταω 600?...

Τι ειχανε κανει τα ζωα? Ειχα ξενοικιασει το 2008, πηγα και εκανα αιτηση για φραγη και διακοπη, και αυτοι μαλλον δε το κοψαν ποτε...

φαντάζομαι σε κατάστημα είχες κάνει την αίτηση για φραγή/διακοπή?

αν έχεις αποδείξεις για αυτό βρίσκεις το δίκιο σου

αλλιώς θα πρέπει να πληρώσεις ότι δείχνει το σύστημα τους

(ηθικό δίδαγμα πάντα κρατάς αποδείξεις)

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Σιγα μην εχω κρατησει χαρτια απο το 2008

Ετσι κι αλλιως αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να μου αποδειξουν οτι τους χρωσταω.

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτόι έχουν το συμβόλαιο που υπέγραψες ,εσύ πρέπει να αποδείξεις οτι πλήρωσες.

ακριβώς αυτό

αυτοί έχουν το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει

αν π.χ το κατάστημα που έκανες εσύ την αίτηση φραγής/διακοπής έχει πάψει την λειτουργία του και από λάθος τους δεν τα έστειλαν ως όφειλαν να κάνουν στα κεντρικά

εσύ έχεις το πρόβλημα

καθώς στο σύστημα θα φαίνεται ενεργή και θα πρέπει να πληρώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ναι γιατι ολοι κραταμε μια αποδειξη σχεδον 12 χρονια .... εδω εμενα μολις ειχα κοψει την συνδεση στον οτε ειχα παει πισω το router και με καλουσαν επι 1.5 χρονο και μου ελεγαν να το επιστρεψω και ερχοταν και λογαριασμος με το ρουτερ χρεωμενο , τι τους πηγαινα την αποδειξη τι τους ελεγα σας το εχω επιστρεψει στις ταδε του μηνα στο ταδε καταστημα τπτ..

Επεξ/σία από billiboo
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σιγα μην εχω κρατησει χαρτια απο το 2008

Ετσι κι αλλιως αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να μου αποδειξουν οτι τους χρωσταω.

αυτοί μπορούν να στο αποδείξουν, εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι έκανες διακοπή/φραγή?

Μόλις τώρα, billiboo είπε

ναι γιατι ολοι κραταμε μια αποδειξη σχεδον 12 χρονια 

όχι δεν κρατάμε, αλλά όταν κάνουμε διακοπή συμβολαίου με μια εταιρία το ξανατσεκάρουμε μετά από λίγο καιρό να δούμε αν όντως έγινε. Αλλιώς ναι κρατάμε ένα χαρτί για τέτοιες περιπτώσεις, για να μπορείς να τους τρέξεις μετά αν έχεις όρεξη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, billiboo είπε

ναι γιατι ολοι κραταμε μια αποδειξη σχεδον 12 χρονια 

αν δεν μπορείς όμως να το αποδείξεις μετά από 10+ τότε πληρώνεις γιατί αυτοί μπορούν να αποδείξουν ότι δεν πλήρωσες

μπορείς να τα κρατάς και "ηλεκτρονικά" δεν είναι απαραίτητα να τα έχεις έγγραφα

εγώ κρατάω ότι αφορά δημόσιο (εφορία/ασφαλιστικό ταμείο) και τράπεζες (έγγραφα σε φυσική μορφή και σε ηλεκτρονική μορφή)

όπως και αποδείξεις που αφορούν ηλεκτρικό - τηλεπικοινωνίες - ύδρευση (σε ηλεκτρονική μορφή τα παλαιά έτη και σε έγγραφα/ηλεκτρονική τα νέα έτη)

2019 έχουμε υπάρχουν οι υπολογιστές τα αρχεία pdf στα οποία μπορείς να αποθηκεύεις αποδείξεις από τις πληρωμές που κάνεις μέσω τράπεζας (web banking) στο διαδίκτυο επίσης σε pdf βγαίνουν και οι λογαριασμοί

όλοι μας έχουμε κάποιο cloud , usb flash drive , σκληρούς δίσκους κτλ...

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

αυτοί μπορούν να στο αποδείξουν, εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι έκανες διακοπή/φραγή?

όχι δεν κρατάμε, αλλά όταν κάνουμε διακοπή συμβολαίου με μια εταιρία το ξανατσεκάρουμε μετά από λίγο καιρό να δούμε αν όντως έγινε. Αλλιώς ναι κρατάμε ένα χαρτί για τέτοιες περιπτώσεις, για να μπορείς να τους τρέξεις μετά αν έχεις όρεξη

Τι ηλεκτρονικα?

Μιλαμε για το 2008 που ολες οι εταιριες ζουσαν στην εποχη του χαλκου

Εχω μετακομισει 3 φορες απο τοτε. Σιγα μη κραταω χαρτια για τη καθε σαχλαμαρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...