Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τι ηλεκτρονικα?

Μιλαμε για το 2008 που ολες οι εταιριες ζουσαν στην εποχη του χαλκου

Εχω μετακομισει 3 φορες απο τοτε. Σιγα μη κραταω χαρτια για τη καθε σαχλαμαρα.

από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις ότι έκανες φραγή/διακοπή και ότι έχεις πληρώσει (για τον λόγο ότι το κατάστημα έκλεισε και κανείς δεν έστειλε ως όφειλε τα χαρτιά σου) και επειδή εσύ δεν έχεις τις απαραίτητες αποδείξεις.

ενώ η εταιρεία έχει το συμβόλαιο και ξέρει τι χρωστάς (φαίνονται στο σύστημα τους)

απλά πληρώνεις

για την ιστορία εγώ έχω αρχείο από το 2000 έως σήμερα. (με πρώτη προτεραιότητα όπως είπα δημόσιο/ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες) και σε δεύτερη προτεραιότητα

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κρατάτε αποδείξεις ηλεκτρονικά και όχι μόνο σε χαρτί.

4 λεπτά πριν, ikorolis είπε

για την ιστορία εγώ έχω αρχείο από το 2000 έως σήμερα. (με πρώτη προτεραιότητα όπως είπα δημόσιο/ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες) και σε δεύτερη προτεραιότητα

Ωραίος.Και εγώ το ίδιο από 2002.

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ανατρέξω σε αυτές αλλά για να είμαι σίγουρος.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, user2163 είπε

Να κρατάτε αποδείξεις ηλεκτρονικά και όχι μόνο σε χαρτί.

Ωραίος.Και εγώ το ίδιο από 2002.

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ανατρέξω σε αυτές αλλά για να είμαι σίγουρος.

Ακριβώς έτσι (λογαριασμοί/αποδείξεις εξόφλησης) "Ηλεκτρονικά" γιατί το χαρτί έχει φθορά ακόμα και αν το φυλάξεις σε αποθηκευτικά κουτιά.

Εγώ όλο το αρχείο μου είναι πλέον σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) και πολλαπλά αποθηκευμένο

Μακάρι να μην χρειαστεί φίλε μου...

Εγώ επειδή χρειάστηκε να ανατρέξω στο αρχείο του πατέρα μου (οποίος πέθανε το 2000) και ένα μήνα μετά έστειλε η ΔΟΥ όπου άνηκε ότι χρωστάει και κόντεψε η μάνα μου να τρελαθεί γιατί δεν φτάνει τα τρεχάματα με κηδεία κτλ...

αλλά υπολόγιζαν λάθος...εκεί στην ΔΟΥ και αφού ζήτησαν συγνώμη για την ταλαιπωρία μου έδωσαν χαρτί επιπλέον ότι δεν έχει καμία οφειλή και τελείωσε η ιστορία.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Το 2013 ο αδερφος μου σταματησε την συνδρομη της nova γιατι μετακομισε σε αλλη πολη και αφησε απληρωτους 2 λογαριασμους (μη με ρωτησετε γιατι δεν γνωριζω)

Τον πηρανε τηλεφωνο σημερα μετα απο 6 χρονια και του ειπανε απειλητικα οτι αν δεν πει που μενει θα βαλουνε αστυνομια να τον ψαξουν και οτι η υποθεση εχει παει στο ειρηνοδικιο αθηνων, ενω ποτε δεν τον πηρανε τηλεφωνο απο τοτε, ουτε κρυφτηκε απο κανεναν

Ρε ειμαστε καλα? Μετα απο 6 χρονια το θυμηθηκανε? Τελος παντων, μαλακια και αυτουνου που δεν πληρωσε, αλλα ο τροπος αυτωνων, τι φαση ακριβως?

Ειναι ετοιμη να κλεισει το μαγαζακι της και ψαχνει πελατες με χρεος και τους απειλει για να μαζεψει τα σπασμενα?

Ειναι 200€ λεει και αν το πληρωσετε τωρα ειναι 130

Ας πληρώσει και ας του γίνει μάθημα...!

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Μαλλον τα ειπα λιγο παραξενα.

Σε καμια περιπτωση δεν πηρα το μερος του αδερφου μου, γιαυτο και ειπα οτι δεν γνωριζω γιατι τα ειχε αφησει σε εκκρεμοτητα. Οταν ειπα απειλητικα εννοουσα "απειλητικα".

Τι θελω να πω με αυτο. Οτι εδω και 6 χρονια δεν τον ειχανε παρει τηλεφωνο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να του πουνε ξερω γω οτι εχει 2 λογιαριασμους. Ουτε τον παιρνανε τηλεφωνο και αυτος κρυβοτανε η τους εγραφε.

Ξαφνικα μου ειπε τον πηρανε τηλεφωνο τωρα και χωρις να προλαβει να μιλησει πεταγεται η τυπισσα και λεει γεια σας ο κυριος ταδε, χρωστατε 2 λογαριασμους απο τοτε και αν δεν μας πειτε διευθυνση θα βαλουμε την αστυνομια να σας βρει και οτι η υποθεση εχει προχωρησει και ο αδερφος μου μενει αφωνος.

Και τους ειπε πολυ απλα ο αδερφος μου οτι δεν εχει προβλημα να πει που μενει και οτι φυσικα θα το πληρωσει, απλα δεν του αρεσε ο τροπος τους.

Θα πληρωσει και ληγει η ιστορια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Πρωτα απ'ολα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Μαλλον τα ειπα λιγο παραξενα.

Σε καμια περιπτωση δεν πηρα το μερος του αδερφου μου, γιαυτο και ειπα οτι δεν γνωριζω γιατι τα ειχε αφησει σε εκκρεμοτητα. Οταν ειπα απειλητικα εννοουσα "απειλητικα".

Τι θελω να πω με αυτο. Οτι εδω και 6 χρονια δεν τον ειχανε παρει τηλεφωνο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να του πουνε ξερω γω οτι εχει 2 λογιαριασμους. Ουτε τον παιρνανε τηλεφωνο και αυτος κρυβοτανε η τους εγραφε.

Ξαφνικα μου ειπε τον πηρανε τηλεφωνο τωρα και χωρις να προλαβει να μιλησει πεταγεται η τυπισσα και λεει γεια σας ο κυριος ταδε, χρωστατε 2 λογαριασμους απο τοτε και αν δεν μας πειτε διευθυνση θα βαλουμε την αστυνομια να σας βρει και οτι η υποθεση εχει προχωρησει και ο αδερφος μου μενει αφωνος.

Και τους ειπε πολυ απλα ο αδερφος μου οτι δεν εχει προβλημα να πει που μενει και οτι φυσικα θα το πληρωσει, απλα δεν του αρεσε ο τροπος τους.

Θα πληρωσει και ληγει η ιστορια.

απλά να το κάνει το συντομότερο πριν προχωρήσει δικαστικά γιατί τότε θα πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα εκτός αυτών που χρωστάει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikorolis είπε

απλά να το κάνει το συντομότερο πριν προχωρήσει δικαστικά γιατί τότε θα πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα εκτός αυτών που χρωστάει.

για τι "κουστουμι" μιλαμε αν προχωρησει? αν φυσικα γνωριζεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex-V είπε

για τι "κουστουμι" μιλαμε αν προχωρησει? αν φυσικα γνωριζεις

δεν ξέρω να σου πω τι μπορεί να του πουν να πληρώσει

"κουστούμι" που θα περιλαμβάνει αυτά που χρωστάει + δικαστικά έξοδα

σαφώς προτιμότερο είναι να πληρώσει τα 130 που ζητάνε τώρα

παρά μετά τα 200+

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ikorolis είπε

δεν ξέρω να σου πω τι μπορεί να του πουν να πληρώσει

"κουστούμι" που θα περιλαμβάνει αυτά που χρωστάει + δικαστικά έξοδα

σαφώς προτιμότερο είναι να πληρώσει τα 130 που ζητάνε τώρα

παρά μετά τα 200+

Σιγουρα. Σε ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαρακι εισπρακτικη του κο@ου  ειναι που βαζει ταλαίπωρους να απειλουν μπας και παρουν κανα φραγκο απο οποιον μασησει.Απλα ο συγκρινόμενος υπαλληλος μαλλον το πηρε προσωπικά Αμα ηθελε να σε παει δικαστικως για 150 ευρο λες να περιμενε 6χρονια ασε που τα δικαστικα εξοδα εινα μεγαλυτερα.Ουτε καν εξώδικο δεν στειλανε γιατι εχει κανα κατοσταρικο..........

Ωστοσω ο καθενας πρεπει να πληρώνει τα χρεη του ΑΝ και εφοσον μπορει...........οποτε  αν δεν λειψουν απο αλλου απο τον αδερφο σου ας πληρωσει αλλιώς γραφτους κανονικα.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
9 ώρες πριν, spyros007 είπε

Αμα ηθελε να σε παει δικαστικως για 150 ευρο λες να περιμενε 6χρονια ασε που τα δικαστικα εξοδα εινα μεγαλυτερα.Ουτε καν εξώδικο δεν στειλανε γιατι εχει κανα κατοσταρικο

Φίλε μου καταρχήν το χρέος τόσα χρόνια το είχε η Nova και τώρα το «πούλησε» σε εισπρακτική γι αυτό και τον αναζήτησαν…

Επίσης να γνωρίζεις ότι οι Τράπεζες και οι Εισπρακτικές έχουν δικούς τους δικηγόρους (υπαλλήλους) ή συνεργαζόμενους… Όπου όσες δίκες και να κάνουν δεν τους απασχολεί γιατί οι δικηγόροι είναι πληρωμένοι είτε με μισθό είτε εφάπαξ…

Τα δικαστικά έξοδα δεν τους ενδιαφέρουν γιατί τα πληρώνουν αυτοί που θα χάσουν την δίκη (δηλαδή ο οφειλέτης).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τους γράψει κανονικά.. Πάει άπατη η εταιρεία και ότι προλάβουν να αρπάξουν 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, guzel είπε

Να τους γράψει κανονικά.. Πάει άπατη η εταιρεία και ότι προλάβουν να αρπάξουν 

Όντως υπάρχει θέμα με Nova? Σαν να βγήκα από τη σπηλιά νιώθω, έχει γραφτεί κάτι? Και πάνω που ήμουν έτοιμος για Nova tv με 20€ / μήνα. 

Δημοσ.

καλημέρα και από εμένα!

Τα δικαστικά έξοδα είναι 600€ και όντως τα πληρώνει αυτός που χάνει τη δίκη.

Τώρα όσο αφορά το ότι σε θυμήθηκαν μετά από τόσο καιρό είναι γιατί υπάρχει κάποιος νόμος αν θυμάμαι καλά που αναφέρει πως αν φύγεις από μία εταιρία και υπάρχει οφειλή, αν δεν σε ειδοποιήσουν μέσα σε 7 χρόνια, είτε με μήνυμα ή κλήση ή χαρτί ή μέιλ, το χρέος παραγράφεται.

Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω παραπάνω αλλά γι'αυτό όλοι τρέχουν να εισπράξουν μετά από τόσο καιρό..

Εξάλλου είναι και πολλοί που έχουν πιστολιάσει και όσο μικρά και να είναι τα ποσά, μαζεύονται..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Έχει τεράστια χρέη, δε πληρώνει συνεργάτες (ABC productions κλπ) .. Μακριά!

Αγόρασε ο Μαρινάκης τη Forthnet με σκοπό μάλλον να μπει στη Nova. Οπότε λογικά θα μείνει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...