Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, με χιουμοριστικη διαθεση , ο μαρινακης εχω την εντυπωση αγορασε τη forthnet με 80% παραγραφη των χρεων. Τον ριχνουν τον αδερφο σου. Ζητα 80% μειωση και πληρωμη. Δε μπορει να κερδιζουν μονο οι μεγαλοι.

Επισης για τη μειωση της οφειλης που ειπαν, να το στειλουν και γραπτως .

Επεξ/σία από akarthis
  • Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει η Nova χρήματα για να πληρώνει δικαστικά έξοδα μόνο και μόνο για να πάρει 200 ευρώ ? 

1 ώρα πριν, kostika80 είπε

καλημέρα και από εμένα!

Τα δικαστικά έξοδα είναι 600€ και όντως τα πληρώνει αυτός που χάνει τη δίκη.

Τώρα όσο αφορά το ότι σε θυμήθηκαν μετά από τόσο καιρό είναι γιατί υπάρχει κάποιος νόμος αν θυμάμαι καλά που αναφέρει πως αν φύγεις από μία εταιρία και υπάρχει οφειλή, αν δεν σε ειδοποιήσουν μέσα σε 7 χρόνια, είτε με μήνυμα ή κλήση ή χαρτί ή μέιλ, το χρέος παραγράφεται.

Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω παραπάνω αλλά γι'αυτό όλοι τρέχουν να εισπράξουν μετά από τόσο καιρό..

Εξάλλου είναι και πολλοί που έχουν πιστολιάσει και όσο μικρά και να είναι τα ποσά, μαζεύονται..

Δεν ισχύει πάντα, συνήθως τα πληρώνουν και οι 2 εξ ίσου.

Επεξ/σία από nikos032
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adverts είπε

Αγόρασε ο Μαρινάκης τη Forthnet με σκοπό μάλλον να μπει στη Nova. Οπότε λογικά θα μείνει...

Οποτε πληρωσε γιατι δεν ειμαστε για παπουτσια απο τσιμεντο και χειμερινη κολυμβηση..

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι σε εναν αδαη (οπως εγω) το "θα βαλουμε την αστυνομια να σε ψαξει" χτυπαει καπως χωρις την απαραιτητη επεξηγηση για επιδοση κλπ κλπ.

Πιθανολογω οτι στο καπακι θα καλουσα την ιδια τη Νοβα να μου εξηγησει τι κοννε εχουνε με την αστυνομια και γιατι μου μιλανε ετσι για ενα δυο ξεχασμενα κατοσταρικα και οτι ευχαριστως θα τα πληρωσω η θα τα διακανονισω αφου τα οφειλω αλλα να καταγταφει στην κλησν οτι θα τους κανω βουκινο στα σοσιαλ και οπου αλλου μπορω για το λογο οτι εμμεσα αφηνουν υπονοιες οτι εχουν στη δουλεψη τους τα σωματα ασφαλειας ως εισπρακτορες.

Δημοσ.

Ξαναμιλησα με τον αδερφο μου. Δικηγορος τον πηρε τηλεφωνο, εκ μερους της nova και περιμενει να του στειλουνε το χαρτι για να το παμε σε δικο μας δικηγορο να μας εξηγησει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Ξαναμιλησα με τον αδερφο μου. Δικηγορος τον πηρε τηλεφωνο, εκ μερους της nova και περιμενει να του στειλουνε το χαρτι για να το παμε σε δικο μας δικηγορο να μας εξηγησει.

Να σας εξηγησει τι ακριβως; Το οτι ο αδερφος σου εφυγε απο την Νοβα ενω χρωστουσε 2 λογαριασμους; Σοβαρολογειτε τωρα η κανετε πλακα; Ξερετε οτι χρωσταει, παραδεχεστε οτι χρωσταει αλλα αντι να δωσετε αυτα που χρωσταει και με 6 χρονια (!!!!!) καθυστερηση ζητησατε χαρτι απο τον Δικηγορο της Νοβα για να τον πατε σε δικο σας Δικηγορο; Και ξαναλεω, σοβαρολογειτε η μας τρολαρετε;

• Thanks 1
Δημοσ.

Κακως ασχολειστε με τους δικηγορους. Επικοινωνηστε με Nova απευθειας να σας δωσουν την ταυτοτητα ωφειλης, κι αν ειναι το ποσο σωστο, εξοφληστε και μην ξανασχοληθειτε. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Alex-V είπε

.Θα πληρωσει και ληγει η ιστορια.

Και καλα θα κανει αφου τα χρωσταει.

Και  η αληθεια ειναι οτι αν σε βρουνε μετα απο 6 χρονια  οφειλης,

θα σε ζορισουνε και λιγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Να σας εξηγησει τι ακριβως; Το οτι ο αδερφος σου εφυγε απο την Νοβα ενω χρωστουσε 2 λογαριασμους; Σοβαρολογειτε τωρα η κανετε πλακα; Ξερετε οτι χρωσταει, παραδεχεστε οτι χρωσταει αλλα αντι να δωσετε αυτα που χρωσταει και με 6 χρονια (!!!!!) καθυστερηση ζητησατε χαρτι απο τον Δικηγορο της Νοβα για να τον πατε σε δικο σας Δικηγορο; Και ξαναλεω, σοβαρολογειτε η μας τρολαρετε;

Πηρες φορα χωρις λογο. ΑΥΤΟΣ στο τηλεφωνο ειπε οτι θα στειλει το χαρτι. Απλα να μας εξηγησει τι κοστος υπαρχει για να το πληρωσει και οτι αλλο χρειαζεται.

Αλλη ορεξη δεν ειχα να κατσω να χαζολογω μεσα σε ενα forum για να περςσει η ωρα μου

Δεν ανεφερα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα παω σε δικο μου για να τους τρεξουμε. Απλα να μας εξηγησει τι χρειαζεται και τι γινεται. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Πηρες φορα χωρις λογο. ΑΥΤΟΣ στο τηλεφωνο ειπε οτι θα στειλει το χαρτι. Απλα να μας εξηγησει τι κοστος υπαρχει για να το πληρωσει και οτι αλλο χρειαζεται.

Αλλη ορεξη δεν ειχα να κατσω να χαζολογω μεσα σε ενα forum για να περςσει η ωρα μου

Δεν ανεφερα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα παω σε δικο μου για να τους τρεξουμε. Απλα να μας εξηγησει τι χρειαζεται και τι γινεται. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

Τι εννοεις τι χρειαζεται; Θα πας δλδ σε δικηγορο για να σου πει το πως να βαλεις τα χρηματα μεσω Winbanking πχ η μετρητα σε καταστημα; Απλα θεωρω πως εχετε δωσει διασταση σε κατι το οποιο δεν εχει καποια διασταση, λογαριασμους θα πληρωσετε οχι αποδοχη κληρονομιας.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η προσφορά αποπληρωμής είναι 130 τώρα ή 200 αργότερα... Αν η οφειλή είναι 200 και η Νόβα έχει χώρο να κάνει ψαλίδι, τότε ας του κάνει τη χάρη κι ας του ψαλιδίσει ολόκληρο το ποσό. Αν η οφειλή είναι 130, με ποιο δικαίωμα η Νόβα τοκίζει το ποσό; Δικαίωμα τόκου σε εκπρόθεσμη οφειλή έχουν μονάχα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα... 

Γράψε τον εισπράκτορα όπου σε βολεύει κι όπως είπαν και μερικοί, μίλα με τη Νόβα. Πολύ πιθανό να σου προτείνουν προϊόν τους σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή και να παραγραφεί το χρέος... 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο χρειάστηκαν 4 σελίδες για να ειπωθούν τα αυτονόητα.

Εφόσον ο TS παραδέχεται πως χρωστάει ο αδερφός του, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του, είναι υποχρεωμένος να πληρώσει την οφειλή του.

Από εκεί και πέρα δεν έχει καμία σημασία αν περίμενε και γιατί περίμενε η Nova και η κάθε Nova 6 χρόνια, αν έχει βάλει εισπρακτική εταιρία να το αναλάβει ή οτιδήποτε άλλο. Υποχρέωση του καθενός είναι να πληρώνει το ποσό που του αναλογεί πάντα βάση συμβολαίου. Όπως κι εμείς δεν θα θέλαμε να μας χρωστάει κανείς 130 - 200  ευρώ το ίδιο και ακόμη περισσότερο συμβαίνει με τις εταιρίες.

Τώρα εφόσον και ο TS τα λέει μπερδεμένα χωρίς να είναι 100% ξεκάθαρος για απειλές, τόκους, κτλ κτλ όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά και "λαλακίες".

Ούτε δικηγόρους χρίζει η περίσταση ούτε τίποτα. Ένα τηλεφώνημα στην Nova για να γίνει επιβεβαίωση του ποσού της οφειλής, αποπληρωμή από τον αδερφό του TS και το θέμα κλείνει εκεί όμορφα και ωραία.

Δημοσ.

Δηλαδη κατεσε το οτι περασαν 6 χρονια και δεν πληρωσε ο αδερφος του τους λογαριασμους ειναι νορμαλ; Εγω παντως στην χειροτερη να εχει περασει ενα 15θημερο μετα την ληξη ενος λογαριασμου για να τον πληρωσω οποτε οι πανω απο 2000 μερες μου φαινονται καπως....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Δηλαδη κατεσε το οτι περασαν 6 χρονια και δεν πληρωσε ο αδερφος του τους λογαριασμους ειναι νορμαλ; Εγω παντως στην χειροτερη να εχει περασει ενα 15θημερο μετα την ληξη ενος λογαριασμου για να τον πληρωσω οποτε οι πανω απο 2000 μερες μου φαινονται καπως....

Μα εδω δεν κρινουμε το γιατι καθυστερησε τοσο να πληρωσει!

Το εχει γραψει ξεκαθαρα απο την πρωτη στιγμη οτι ητανε μαλακια του αδερφου του που αφησε χρεος για τετοιο χρονικο διαστημα.

Κανεις δεν λεει κατι διαφορετικο και εγω προσωπικα πληρωνω τους λογαριασμους μου (σχεδον παντα) αυθημερον μολις εκδιδονται.

Ο ανθρωπος ανοιξε το θεμα ωστε να γραψει για την συμπεριφορα της nova η οποια, τουλαχιστον στο σκελος που εχει να κανει με το πως μιλησε ο εκπροσωπος της, και βαση παντα αυτων που μας εχει πει ο ts ειναι απαραδεκτη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...