thanosbtw Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 πως μπορω να συνδεσω στην εφαρμογη paypal το email μου και τα στοιχια της καρτας για να κανω απο αγορες μεσο κινιτου
bromiaris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thanosbtw είπε πως μπορω να συνδεσω στην εφαρμογη paypal το email μου και τα στοιχια της καρτας για να κανω απο αγορες μεσο κινιτου Από το να ανοίγεις θέμα μήπως θα ήταν καλύτερο να μπεις στο Google και να γράψεις αυτό το οποίο θέλεις να ρωτήσεις;;;; Πχ εγώ θα έγραφα «πως κάνω λογαριασμό paypal»… Μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα θα έχεις την απάντηση σου αναλυτικά… Δύσκολο ε;;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Από το να ανοίγεις θέμα μήπως θα ήταν καλύτερο να μπεις στο Google και να γράψεις αυτό το οποίο θέλεις να ρωτήσεις;;;; Πχ εγώ θα έγραφα «πως κάνω λογαριασμό paypal»… Μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα θα έχεις την απάντηση σου αναλυτικά… Δύσκολο ε;;;; Λες να βγαλει νόημα η google? Απορω πολλές φορές αν πριν πατήσει κάποιος το κουμπί της υποβολης διαβάζει τι έγραψε και αν βγάζει νόημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα