vag0st Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά σκεφτομαι για αγορα νεου κινητου. Ισως καποιο καλο deal τωρα στο Black Friday. Περιορισμενο μπατζετ στα 150-160€ max. Ειμαι αναμεσα σε Xiami Redmi Note 8 και Xiaomi Mi A3. Παρομοια συγκριτικα, υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα? (εκτος android) Ερχομαι απο Redmi Note 3,4,7 οποτε εξοικειωμενος με τη σειρα. Με ενδιαφερει η καμερα οσο γινεται και να χει αρκετο χωρο. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; max 150-160€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Κατοικος Αγγλιας. Αγορα ειτε απο Σκτρουτζ ή Αγγλία. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οσο γίνεται καλύτερη για το μπάτζετ. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Αρκετές εφαρμογές, χάρτες και παιχνίδια καθημερινά. Ευχαριστω εκ των προτερων. Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ή καποιο μαγαζι Ελλαδα/Αγγλια.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να πάρεις και μια γνώμη και από αυτό το βίντεο (στο έχω βάλει να ξεκινά από συγκεκριμένο λεπτό). Το βίντεο αυτό είναι συγκριτικό μεταξύ του Note 8 και Note 8 pro αλλά στο τέλος λέει και κάποια λίγα για το Mi A3. Εγώ που έχω το Mi A3 είμαι υπέρ - ευχαριστημένος αν και δεν το χρησιμοποιώ για gaming οπότε εκεί δεν έχω άποψη. Όπως και να χει αν μπορείς να πας σε κάποιο κοντινό κατάστημα να δεις και τα 2 θα ήταν πολύ καλύτερα. Επίσης μπορείς να δεις και την συζήτηση που έγινε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα