Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκεφτομαι για αγορα νεου κινητου. Ισως καποιο καλο deal τωρα στο Black Friday. Περιορισμενο μπατζετ στα 150-160€ max.
Ειμαι αναμεσα σε Xiami Redmi Note 8 και Xiaomi Mi A3. Παρομοια συγκριτικα, υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα? (εκτος android)
Ερχομαι απο Redmi Note 3,4,7 οποτε εξοικειωμενος με τη σειρα.
Με ενδιαφερει η καμερα οσο γινεται και να χει αρκετο χωρο.
1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  max 150-160€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Κατοικος Αγγλιας. Αγορα ειτε απο Σκτρουτζ ή Αγγλία.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οσο γίνεται καλύτερη για το μπάτζετ.
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Αρκετές εφαρμογές, χάρτες και παιχνίδια καθημερινά.

Ευχαριστω εκ των προτερων. Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ή καποιο μαγαζι Ελλαδα/Αγγλια.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να πάρεις και μια γνώμη και από αυτό το βίντεο (στο έχω βάλει να ξεκινά από συγκεκριμένο λεπτό). Το βίντεο αυτό είναι συγκριτικό μεταξύ του Note 8 και Note 8 pro αλλά στο τέλος λέει και κάποια λίγα για το Mi A3. Εγώ που έχω το Mi A3 είμαι υπέρ - ευχαριστημένος αν και δεν το χρησιμοποιώ για gaming οπότε εκεί δεν έχω άποψη. Όπως και να χει αν μπορείς να πας σε κάποιο κοντινό κατάστημα να δεις και τα 2 θα ήταν πολύ καλύτερα. Επίσης μπορείς να δεις και την συζήτηση που έγινε εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...