Παναής Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ , αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα που πρώτη φορά το ακούω. Ζήτησα ένα Cosmote booster για τον χώρο του σπιτιού μου , έδωσα τα στοιχεία μου για την αίτηση. Μια εβδομάδα τώρα μου λένε ότι η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο σύστημα τους στο θέμα ταυτοποίησης.Μου είπαν θα πάρει λίγες μέρες , περνάει μια εβδομάδα και σήμερα πρωί με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι θέλουν 450 ευρω!!! εγγύηση για να προχωρήσει η αίτηση. Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό γιατί γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που φίλοι μου το αιτηθήκαν και το πήραν κανονικά χωρίς να πληρώσουν κάτι εξτρά , παρά μόνο 9 ευρώ τον πρώτο μήνα και 7 τον υπόλοιπο καιρό. Έχει κανείς καμμία ανάλογη εμπειρία ? Πως να κινηθώ? Όλο αυτό με την εγγύηση μου ακούγεται τελείως γελοίο και παράλογο. Δεν αναφέρει πουθενά στο site της Cosmote για εγγυήσεις. Άμα έχω ποστάρει σε λάθος section παρακαλώ να το μεταφέρετε. Ευχαριστώ Τώρα μόλις είδα ότι υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για τα boosters,θα μεταφέρω το προβλημά μου εκεί.Παρακαλώ σβήστε το ποστ μου εδώ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Παναής
ZauZ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Εγγύηση για πιο πράγμα; Για το τρομερό και φοβερό χουάγουει Modem τους; Μπάς και έχεις αφήσει φέσια σε άλλες εταιρίες ή στον ΟΤΕ παλιότερα; Μήπως δεν είσαι "φορολογικός" κάτοικος Ελλάδας;
Παναής Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Έχω μεταφέρει το θέμα και έχω απαντήσει στο αντίστοιχο κομμάτι των booster στο φόρουμ. Φέσι ποτέ όλα στην ώρα τους , φορολογούμαι Ελλάδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα