kostasblues21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαιρετε,θέλω να συνδέσω το pc μου με 2monitors,είναι εφικτό;με τις παλιές κάρτες που είχαν dvi και 1hdmi λογικά θα μπορούσα να το κάνω εύκολα.αλλα με την καινούργια κάρτα μου μια 1660 που έχει 1hdmi και 3 display ports όπως αναφέρει στο manual δεν ξέρω αν γίνεται πως,προφανώς η ονομασία παραπέμπει σε μονιτορ αλλά δεν έχω ιδέα τι καλώδιο θελω,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.ευχαριστω. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από kostasblues21 2
elpenor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Φυσικά και μπορείς, αν οι οθόνες σου έχουν είσοδο DP να το προτιμήσεις, αν έχουν είσοδο HDMI τότε να συνδέσεις τη μία οθόνη στο HDMI και την άλλη σε ένα DP με ένα adapter DP to HDMI.
kostasblues21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 καλημερα,ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε,αρα ο ανταπτορας θα συνδεθει σε μια θυρα της καρτας και απλα στην αλλη ακρη ενα καλωδιο HDMI;
elpenor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε καλημερα,ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε,αρα ο ανταπτορας θα συνδεθει σε μια θυρα της καρτας και απλα στην αλλη ακρη ενα καλωδιο HDMI; Πιστεύω ότι δεν έχει σημασία, μπορείς να πάρεις όποιο συνδυασμό θέλεις. male DP σε female HDMI να το βάλεις στη GPU ή female DP σε male HDMI να το βάλεις στην οθόνη. Με μία γρήγορη ματιά τα καλύτερα προϊόντα είναι male DP σε female HDMI, σε κάθε περίπτωση πάρε κάτι επώνυμο, αν δεν θέλεις 4Κ δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι πολύ ακριβό. Εγώ αγοράζω Club3D και έχω ακούσει ότι και τα DeLock είναι καλά, μπορεί και άλλες μάρκες να είναι καλές αλλά δεν το γνωρίζω, ξέρω ότι σίγουρα υπάρχουν πολλές σκάρτες μάρκες για αυτό θέλει λίγη προσοχή. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από elpenor
kostasblues21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 καλημερα,ευχαριστω πολυ φιλε για την πολυτιμη βοηθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα