Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καμερα, μπαταρια 2 λογοι για να μη το παρεις. Ο 3ος ειναι οτι ειναι sony.
ea6gka Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 σαν συσκευη ναι ειναι πολυ καλη, ειναι βαρια ομως και η καμερα το βραδυ δεν μπορει...ειναι σαν το ΧΖ2 με λιγη βελτιωμενη καμερα
greekbusters Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέχρι να κάνω λογαριασμό στον κωτσο εξαφανίστηκε. Μακάρι να ξαναμπεί όπως είχε γίνει προπερσυ με το χζ1. Για 200 € δεν παίζει να υπάρχει τίποτα καλύτερο. Sony εγγύηση, ότι πιο ομαλό σε software στα αντροιντ. Πάλι καλά υπάρχουν πολλοί haters μπας και προλάβουμε κανένα κομμάτι αν εμφανιστεί 2
Antretng Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ea6gka είπε σαν συσκευη ναι ειναι πολυ καλη, ειναι βαρια ομως και η καμερα το βραδυ δεν μπορει...ειναι σαν το ΧΖ2 με λιγη βελτιωμενη καμερα Ναι αυτό βλέπω τώρα σε δείγματα στο gsmarena. Βασικά ίδιο επίπεδο κάμερας έχουν αλλα απλά με λιγότερο επιθετικό noise reduction. Δηλαδή αντι για παστέλιασμα θα βρεις θόρυβο. Δεν ξέρω βέβαια αν βελτιώθηκε καθόλου με updates (χλωμό βέβαια). 4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Καμερα, μπαταρια 2 λογοι για να μη το παρεις. Ο 3ος ειναι οτι ειναι sony. Ο 3ος βασικά ειναι λόγος για να το παρεις Όσον αφορά την αυτονομία, δεν είμαι σιγουρος. Παραδοσιακά η sony βάζει μικρότερες μπαταρίες αλλά έχουν εντυπωσιακή διαχείριση και φτάνουν πολύ υψηλότερα σε αυτονομία από ότι θα περίμενες. Οπότε μόνο η κάμερα μας προβληματίζει. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από Antretng
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, greekbusters είπε Επιτέλους, το περίμενα πως και πως!!! Αγορά χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Αν είσαι έτοιμος να πας Θεσσαλονίκη, αγόρασε το 1 κομματι θα ειναι 😋 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Antretng είπε Ναι αυτό βλέπω τώρα σε δείγματα στο gsmarena. Βασικά ίδιο επίπεδο κάμερας έχουν αλλα απλά με λιγότερο επιθετικό noise reduction. Δηλαδή αντι για παστέλιασμα θα βρεις θόρυβο. Δεν ξέρω βέβαια αν βελτιώθηκε καθόλου με updates (χλωμό βέβαια). Ο 3ος βασικά ειναι λόγος για να το παρεις Όσον αφορά την αυτονομία, δεν είμαι σιγουρος. Παραδοσιακά η sony βάζει μικρότερες μπαταρίες αλλά έχουν εντυπωσιακή διαχείριση και φτάνουν πολύ υψηλότερα σε αυτονομία από ότι θα περίμενες. Οπότε μόνο η κάμερα μας προβληματίζει. Eιμαι παθων δις με την sony. Πρωτον οι μπαταριες εχουν πολυ μικρη αυτονομια σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Δεν ξερω για ποια διαχειριση λες, αλλα τοσο το Z1 οσο και το XZ δεν κρατανε πανω απο 18ωρο με ανοιχτο 4g και 1 ωρα ομιλια την μερα. Επιπλεον και στα δυο παραπανω μοντελα , πανω στο 1,5 χρονο η μπαταρια αχρηστευτηκε τελειως δηλαδη εκει που ειχε πχ 20%-30% υπολοιπο μπαταριας εσβηνε κατευθειαν και ανοιγε μονο με φορτιστη. H εβλεπες μεσα σε 10 λεπτα απο το 90% να πεφτει στο 60% χωρις καν να το χρησιμποιεις. Δεν ηταν θεμα calibration. Βαλε μπονους και τις κλασσικες για την sony πια κιτρινιλες στην οθονη μετα απο μερικους μηνες χρησης (που μονο σε φθηνα μοντελα κινεζικων κατασκευαστων ξαναειδα), ε, δεν ξερω πως το βλεπεις το "ειναι λογος για να το παρεις οτι ειναι sony". Extra bonus οι παραδοσιακα αθλιες καμερες τους για να εισαι πλεον 100% σιγουρος οτι πληρωσες 200-600 ευρω για κινητο που δεν τα καταφερνει ουτε στα βασικα (αυτονομια, καμερα, αξιοπιστια). Εχουν περασει αρκετα smartphone απο τα χερια μου (οπως απο ολων μας) και αυτα τα συμπτωματα μονο με τη sony τα ειχα, την οποια προτιμουσα λογω του design. Aλλά οχι ξανα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από BackFromHell
papafigos84 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η μπαταρια του xz2 που ειχα, αν και ακομα μικροτερη, ηταν σουπερ. Κανουν τρομερη διαχειριση τα sony. Ας πουμε με το poco που εχω τωρα στις 4000 mah ειναι στα ιδια. Αρνητικο στα sony οτι αργουν στη φορτιση. Για καμερα δεν ξερω. Εριξα κι εγω μια παραγγελια. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από papafigos84
FiLw Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Γνωρίζετε αν τα προϊόντα που υπάρχουν μόνο σε καταστήματα όπως το συγκεκριμένο είναι εκθέματα; πριν λίγες μέρες είχα πάει σε ένα κατάστημα να ρωτήσω αυτό το πράγμα για μια προσφορά s9+. Πέραν του ότι μέχρι να πάω δν υπήρχε μ είπαν πως όντως ήταν έκθεμα. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις "τεράστιες" προσφορές που υπάρχουν μόνο σε καταστήματα ή έτυχε. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι... 1
daPro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αν είσαι έτοιμος να πας Θεσσαλονίκη, αγόρασε το 1 κομματι θα ειναι 😋 Είναι διαθέσιμο σε πολλές περιοχές τι λες?
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, daPro είπε Είναι διαθέσιμο σε πολλές περιοχές τι λες? Άλλαξε τώρα; Πριν ήταν διαθέσιμο μόνο στο κατάστημα ευκαρπιας στην Θεσσαλονίκη Αν είναι διαθέσιμο, και δεν έχει κάποιος θέμα με την αυτονομία, να προχωρήσει. (εγώ Sony δεν ξαναπαιρνω, είχα πάρει παλιά και ειχε τραγική αυτονομία + έβγαλε πρόβλημα στο ηχείο) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από stelios18120
daPro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Άλλαξε τώρα; Πριν ήταν διαθέσιμο μόνο στο κατάστημα ευκαρπιας στην Θεσσαλονίκη Γλυφάδα Κορυδαλλός Μενίδι κτλ..
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, daPro είπε Γλυφάδα Κορυδαλλός Μενίδι κτλ.. Τσέκαρε από πάνω την απάντηση μου. 👍 +καλύτερα αναμονή, όλο και κάτι καλύτερο θα βγει σε προσφορά. Είμαστε ακόμα στην αρχή του BF Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από stelios18120
FiLw Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ea6gka είπε το πιθανοτερο ειναι να ειναι εκθεσιακα Και σκεφτόμουν.. Κάτι δν γράφω καλά 😂😂έκθεμα-εκθεσιακό...
greekbusters Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, daPro είπε Είναι διαθέσιμο σε πολλές περιοχές τι λες? Μην δίνεις και πολύ βάση, ειναι μερικοί που με το διαβάσουν κάτι για τα σονυ κινητά μπαίνουν να πουν το οτιδήποτε πέραν της προσφοράς μόνο και μόνο για να κράξουν χώρις να έχουν πιάσει κινητό σονυ στα χέρια. Κάθε φορά σε κάθε θέμα για σονυ. Απλά προσπερνά τους 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα