HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, ea6gka είπε το πιθανοτερο ειναι να ειναι εκθεσιακα Toυλαχιστον να το εγραφαν κιολας να ξερει και ο κοσμος τι παιρνει.
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ea6gka είπε τεσπα αυριο ενα τηλεφωνο και βλεπουμε Αν το σηκώσουν... Σε τέτοιες περιόδους πιο εύκολα βρίσκεις γραμμή στο ΙΚΑ, παρά σε κατάστημα. 1
georgerapp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 @Antretng δεν είναι για εσένα. Το ξεχνάς. Σε ξέρω με ξέρεις και εσύ που έχω Sony. Για κάμερα μιλάω έτσι; Εσύ αγόρι μου είσαι για να προσφέρεις φοβερές gcam στον ελληνικό λαό , τι δουλειά έχεις με το Θεό κλειστό soft της sony;
AntiCambeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Κινητάρα, δυνατά specs, σε αυτή την τιμή αξίζει με 1000.Το κύριο αρνητικό του οτι δεν έχει θύρα ακουστικών. 1
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αν το σηκώσουν... Σε τέτοιες περιόδους πιο εύκολα βρίσκεις γραμμή στο ΙΚΑ, παρά σε κατάστημα. Οχι το ΙΚΑ ειναι σαν να εχει καθε μερα Black Friday. Βlack Year το πιο σωστο. 1
georgerapp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Το ότι είναι κινητάρα δε το συζητάμε . Και είναι και εύκολο στην μεταπώληση με τέτοια τιμή μόλις κοπάσουν οι εκπτώσεις η και πολύ αργότερα. Θα δώσεις το xz3 μεταχειρισμένο κάτω απο 200 λεμε τώρα με έναν χρόνο εγγύηση ;;;;;; Εάν δεν το θέλει κανένας καλύτερα σπάσε το από το να το δώσεις πιο κάτω. Δηλαδή τα Sammy που στις αγγελίες ζητάνε λεφτά σαν να ζουν κάτω από τον θόλο σε δικό τους κόσμο τι είναι; Μυρίζουν λεβάντα; Οι xiomaδες που σου δίνουν κινητά από Κίνα με λεφτά λίγο κάτω από skroutz; Να σοβαρευτούμε λίγο. 2
Antretng Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, georgerapp είπε @Antretng δεν είναι για εσένα. Το ξεχνάς. Σε ξέρω με ξέρεις και εσύ που έχω Sony. Για κάμερα μιλάω έτσι; Εσύ αγόρι μου είσαι για να προσφέρεις φοβερές gcam στον ελληνικό λαό , τι δουλειά έχεις με το Θεό κλειστό soft της sony; χαχαχαχαχα Κοιτα εκτός από φωτογραφίες ασχολούμαι και με βίντεο. Και εκεί από δείγματα που έχω δει φαίνεται να είναι εξαιρετικό. Αλλα μετα ξανακοιτάω φωτογραφικά δείγματα νυχτερινά στο αυτόματο και φρενάρω. Δεν υπαρχει και ενα συγκριτικό της προκοπής... και του youtube είναι ολα χωρίς να croparoun να δουμε λεπτομέρια στο vs. Δεν ξερω, θα δω πως θα ξυπνήσω αύριο και αναλόγως...
morfeas-dsl- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, georgerapp είπε Το ότι είναι κινητάρα δε το συζητάμε . Και είναι και εύκολο στην μεταπώληση με τέτοια τιμή μόλις κοπάσουν οι εκπτώσεις η και πολύ αργότερα. Θα δώσεις το xz3 μεταχειρισμένο κάτω απο 200 λεμε τώρα με έναν χρόνο εγγύηση ;;;;;; Εάν δεν το θέλει κανένας καλύτερα σπάσε το από το να το δώσεις πιο κάτω. Δηλαδή τα Sammy που στις αγγελίες ζητάνε λεφτά σαν να ζουν κάτω από τον θόλο σε δικό τους κόσμο τι είναι; Μυρίζουν λεβάντα; Οι xiomaδες που σου δίνουν κινητά από Κίνα με λεφτά λίγο κάτω από skroutz; Να σοβαρευτούμε λίγο. Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
stafaf Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, vdeseris είπε Πώς και δεν σχολίασε κανείς τα bezels? Γιατί είναι σαν να σχολιάζεις τον αφρό στον φραπέ. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από stafaf
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Οχι το ΙΚΑ ειναι σαν να εχει καθε μερα Black Friday. Βlack Year το πιο σωστο. 😂😂👍
iliasmach Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Σκέφτομαι να το αγοράσω για να αντικαταστήσω το Xperia XZ (πιο πριν είχα το Z1) . Σε αυτά τα λεφτά νομίζω δεν έχει αντίπαλο(?).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα