Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aκυρο σ εμενα. 

Παραγγειλα πολυ νωρις κι ετρεξε η προσφορα για αρκετη ωρα μετα την παραγγελια μου.

Μια λεξη μονο. Καραγκιοζηδες.

• Like 3
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Aκυρο σ εμενα. 

Παραγγειλα πολυ νωρις κι ετρεξε η προσφορα για αρκετη ωρα μετα την παραγγελια μου.

Μια λεξη μονο. Καραγκιοζηδες.

Προσωπικα θα κανω καταγγελιες. Θα σου προτεινα να κανεις και εσυ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, morfeas-dsl- είπε

Προσωπικα θα κανω καταγγελιες. Θα σου προτεινα να κανεις και εσυ.

Στον Κωτσοβολο εχω κανει στο παρελθον. Μαλιστα ηταν  και παλι για sony κινητο. Δε θυμαμαι αν ηταν το xz ή το xz1.

Ιδια περιπτωση με τη σημερινη, εκανα καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη. Καμια απολυτως ποινη για το καταστημα. Η απαντηση που πηρα ηταν σχεδον περιπαικτικη.  

Ας μην κοροιδευομαστε, αν ειχαν συνεπειες, θα ειχαν κοψει αυτες τις μαλακιες. Για να τις συνεχιζουν, δικαιουμαι να πιστευω οτι ειναι στο απυροβλητο και κανουν οτι γουσταρουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Στον Κωτσοβολο εχω κανει στο παρελθον. Μαλιστα ηταν  και παλι για sony κινητο. Δε θυμαμαι αν ηταν το xz ή το xz1.

Ιδια περιπτωση με τη σημερινη, εκανα καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη. Καμια απολυτως ποινη για το καταστημα. Η απαντηση που πηρα ηταν σχεδον περιπαικτικη.  

Ας μην κοροιδευομαστε, αν ειχαν συνεπειες, θα ειχαν κοψει αυτες τις μαλακιες. Για να τις συνεχιζουν, δικαιουμαι να πιστευω οτι ειναι στο απυροβλητο και κανουν οτι γουσταρουν.

Να καταγγείλεις τον συνήγορο του καταναλωτή στον συνήγορο του πολίτη έτσι για το τρολλ

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Βρισκεσαι σε μια χωρα στην οποια το Συμβουλιο Επικρατειας ομοφωνα αποφασισε την καταβολη ποσοστου συνταξεων που ειχαν κοψει παρανομα προ 6ετιας αν θυμαμαι καλα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ και ερχεται το Υπουργειο και σου λεει αναγνωριζουμε την αποφαση αλλα απο το 2019 και μετα.

Αυτο νομιζω πως τα λεει ολα, δεν δουλευει ως πρεπει τιποτα σε αυτη την χωρα, βαλε και το οτι ελαχιστοι κανουν καταγγελιες οπως και να εχει οποτε λογικο να μην τους κανουν κατι.

Δημοσ.

Να αναφερθει κιολας οτι ατομα στο myphone αγορασαν σημερα το κινητο χωρις να εχουν κανει καμια κρατηση. Και μαλιστα σφραγισμενο, οχι εκθεσιακο, οπως με "βεβαιωσανε" απο τηλεφωνικη εξυπηρετηση, πως εχουν απομεινει. Αρα καταγγελια και στο υπουργειο αναπτυξης και ας γινει οτι γινει. Αλλαξε και η κυβερνηση, δεν ξερεις ποτε, μπορει να φανε γερο προστιμο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koboloy είπε

Εκθεσιακό με εργοστασιακή εγγύηση 2 έτη δεν αξίζει; Ξέρει κανείς τι καλύπτουν, μπαταρία pixel κλπ;

Τηλεοραση και κινητά εκθεσιακά δεν παιρνω. Αν ηταν κανα ηχοσύστημα (που δεν δουλεύει συνέχεια) ή φωτογραφική μηχανή ή άλλη συσκευή που δεν δουλεύει (τουλάχιστον οχι συνέχεια) ίσως να το σκεφτόμουνα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Λοιπον το κινητο μου ειπαν δεν υπαρχει στην παραγγελια μου και μου αντιπροτειναν "ενα ισαξιο στα ιδια λεφτα" το redmi note 8.....

Ισάξιο?? 😂 😂 😂 😂

Κατουρηθηκα λέμε!.! 😂 😂 😂 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, leftpc είπε

Τώρα που είπατε για ισάξιο,υπάρχει το Sony Xperia XZ2 Compact στα 199€ χωρίς μεταφορικά στο γερμανικό amazon.Πολύ καλή λύση για κάποιον που θέλει μικρό κινητό(13,5cm).
https://www.amazon.de/gp/product/B079YZ7ZS4/?th=1

Με μεγαλύτερα bezels και μικρή Ips οθόνη.Το XZ2 έχει λίγο καλύτερο screen to body ratio με μεγαλύτερη οθόνη.

Εχω το XZ1 1 χρόνο.Αν θα πήγαινα πάλι σε Sony, θα προτιμούσα το XZ3 με τον 855 και Amoled κυρίως λόγω οθόνης, έπειτα για Android 10 και μικρότερα bezels, γιατί απο smoothness UI και ταχύτητα είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τον 835, δεν υπάρχει delay, stuttering η lag.Ούτε "κλείνει" τις backround εφαρμογές στυλ Xiaomi.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ea6gka είπε

845 εχει το ΧΖ3

Είναι θέμα μερικών μηνών, το πολύ σε 1 χρόνο θα έχει τα μισά.Οποιοι καταφέρουν να το πάρουν στην τιμή της προσφοράς θα είναι τυχεροί.

Δημοσ.

Αυτο το απροβληματιστο του πράγματος ειναι που με κανει να συμπαθώ την sony .

Το 0νικο lag σε ολα , απο chrome σε χαρτες πισω παλι διαβαζεις ενα pdf τραβας μια φωτο πισω σε χάρτες και πάει λέγοντας και ολα αυτα μπαμ μπαμ σε σημείο όταν πιάνεις αλλά τηλέφωνα να ξενίζεις λιγο οταν σκέφτονται να εκτελέσουν τις εντολες που σε εχει βαλει ο διάολος να ζητας την μια μετα την άλλη.

Τιποτα άλλο όμως.

Να λεμε τα σύκα σύκα.

Ουτε αυτονομία συμπαθω ούτε κάμερες ούτε ποιότητα κατασκευής και ας λενε οτι θέλουν οι πιστοί φίλοι.

Μονο το οτι ειναι εκει για να κανει την δουλειά πάντα.

Xz1 εχω .

Το xz3 το θεωρώ πολύ καλύτερο φυσικά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...