Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ασχημη μπαταρια εχει το ΧΖ1? εγω θεωρω οτι και εκει εχει κανει καλη δουλεια, στο optimazation της μπαταριας. 

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο optimazation ναι , το ιδιο και στα xz2 xz3 μα και στο z5c που ειχα και εχει η γυναικα μου και κρατάει όσο κράταγε!!!!

Τσιγκούνηδες ειναι .

Τσιφουτηδες.

Βαλε Λίγη μωρε ακομα , ψυχη ειναι;

Να δωσεις "καλη" αυτονομία και όχι επαρκή.

Αφου το εχεις το software τι θες; Τεμεναδες;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ea6gka είπε

εννοω οτι εχει τον snapdragon 845 , οχι οτι εχει 845 ευρω! :P

Σωστά, λάθος μου.

12 λεπτά πριν, ea6gka είπε

Γιατι ασχημη μπαταρια εχει το ΧΖ1? εγω θεωρω οτι και εκει εχει κανει καλη δουλεια, στο optimazation της μπαταριας. 

Θα ήθελα να έχει μπαταρία 3.000 MAh και ας ήταν λίγα mm μεγαλύτερο σε πάχος και λίγο πιο βαρύ αναγκαστικά, είναι αρκετά λεπτό.

Το σώζει η καλή διαχείριση ενέργειας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papafigos84 είπε

Στον Κωτσοβολο εχω κανει στο παρελθον. Μαλιστα ηταν  και παλι για sony κινητο. Δε θυμαμαι αν ηταν το xz ή το xz1.

Ιδια περιπτωση με τη σημερινη, εκανα καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη. Καμια απολυτως ποινη για το καταστημα. Η απαντηση που πηρα ηταν σχεδον περιπαικτικη.  

Ας μην κοροιδευομαστε, αν ειχαν συνεπειες, θα ειχαν κοψει αυτες τις μαλακιες. Για να τις συνεχιζουν, δικαιουμαι να πιστευω οτι ειναι στο απυροβλητο και κανουν οτι γουσταρουν.

Τι σου απαντησαν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη διαβαζω διαφορα. Εχω ενα XA1 PLUS εδω και 1 χρονο. Μπαταρια σουπερ. Κατασκευη απιστευτη. Καμερα και software καμερας ...  μαυρα χαλια (σε συγκριση με αλλα της ιδια κατηγοριας και τιμης).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επεσε ακριδα κ εδω..χαιρομαι παντως που εφυγε πραγματικα (οτι ειχε απομεινει μιας και δεν ειχαν πολλα κομματια λογω οτι δεν εχουν ζήτηση τα xperia)  οτι καλυτερο απο αποψη design απο τη sony για εμενα προσωπικα.

ψιλοασχετο το ειχα παρει το καλοκαιρι σφραγισμενο κουτι αλλα δυστυχως επεσα σε ελαττωματική παρτιδα πηγα σε 2 καταστηματα κωτσο μονο το ενα απο τα δυο αναγνωρισε το προβλημα το εστειλαν στην αντιπροσωπια αθηνα ολα καλα μου αλλαξαν την οθονη. δεν ειχε burn in απλως ειχε θεμα με κιτρινιλες.παντως το τελευταιο που υπηρχε τοτε --φαντασου-- ηταν εκθεσιακο και ειχε ηδη καει η amoled (burn in)

Επεξ/σία από alexisnik19911
  • Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει μεγαλο προβλημα με τη παραγγελια μεσω κωτσοβολου.. Δεν ειναι διαθεσιμο στις αποθηκες δεν γνωριζουν το παραμικρο για ποτε και αν ειναι διαθεσιμα και η αγορα μεσω πιστωτικης ομως εχει προχωρησει κανονικα. Επισκεφθηκα το καταστημα της καβαλας και εκανα καταγγελια για τη μη ενημερωση και αυριο θα προχωρησω σε ακυρωση της αγορας.. Μια λεξη μονο:ΕΛΕΕΙΝΟΙ!!!! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και μένα τα ίδια κάνανε για samsung a40. Πλήρωσα με πιστωτική 12 άτοκες δόσεις δεν είχαν να παραδώσουν και δεν ήξεραν πότε και αν θα φέρουν ακυρώσαμε και παρόλα αυτά χρεώθηκε η πρώτη δόση 16,64 ευρώ. Περιμένω το λογιστήριο τους τώρα.

• Sad 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε μήνυμα από τον Κωτσόβολο στοκινητό μου ότι παραγγελία μου θα καθυστερήσει ενώ όταν τους πήρα τηλ όταν είχα κάνει την παραγγελία μου είπαν θα την ακυρώσουν.

Όταν είχαν αλλάξει το site δεν υπήρχε η παραγγελία καθόλου τώρα που έγινε πάλι κανονικό εμφανίστηκε και πάλι και λέει σε επεξεργασία ότι να ναι.

Μάκαρι να έρθει το κινητό και να το πάρουμε και ας καθυστερήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παρελαβα κανονικα xz3 και ας μην το πιστευα. Με ειχαν παρει και ειπαν οτι ακυρωσε ο προηγουμενος απο εμενα και αν το θελω ειναι διαθεσιμο :) 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε

Εγω παρελαβα κανονικα xz3 και ας μην το πιστευα. Με ειχαν παρει και ειπαν οτι ακυρωσε ο προηγουμενος απο εμενα και αν το θελω ειναι διαθεσιμο :) 

Για πες. Καλο;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Για πες. Καλο;

Εαν εννοεις για την τιμη αυτη, τοτε 10 στα 10, ειναι κλοπη.
Εαν εννοεις γενικως εχει καποια θεματα που δεν δικαιολογουν την τιμη των 800 που κανει σκρουτζ.
Καμερα καλη αλλα το φλας πολυ αδυνατο και γενικα σε σκοταδι πολυ θορυβος.
Μπαταρια μου βγαζει ανετα μερα αλλα θελει και 3 ωρες να φορτισει με τον φορτιστη που ειχε μεσα.
Μεγαλο θεμα με αναβαθμισεις. Μπορει για πορτογαλια πχ να βγει αναβαθμιση και να περιμενεις εσυ 3 μηνες να δωσουν, αν δωσουν το οκ για το region που εισαι.
Οθονη αριστη,μαγικη, κανενα παραπονο. Εχει μεγαλα bezel αλλα τα συνηθιζεις.
Καμερα selfie πολυ καλη, εκει δεν εχω θεμα.
Η κυρτοτητα της οθονης με εκνευριζει σε μεγαλο βαθμο γιατι δε μπορω να βρω κανενα τζαμακι και φοβαμαι οτι αν πεσει κατω θα σπασει. Ουτε προσφρει κατι η κυρτοτητα.
Ηχεια αριστα εως τη μεση, απο εκει και περα κανουν καποιες μικρες παραμορφωσεις.
Γενικως εχει ενα καρο αχρηστα πραγματα οπως side sense κτλ που απλα ποιανουν χωρο και μνημη. Ενα καρο εφαρμογες πχ που δεν μπορεις να απεγκαταστησεις. Χειροτερο απο Samsung.
Μεγαλο φαουλ που καποιες φορες κανει παρασιτα στο ακουστικο του ενω μιλας. Το εχω παρατηρησει οταν εχει λιγο  σημα. Επισης σε ευρεση σηματος δεν ειναι το πιο δυνατο εκει εξω.
Σαν συμπερασμα στα 239 κλοπη, στα 400-450 θα το αγοραζα, στα 500+ οχι, θα εβρισκα αλλη λυση.

ΥΓ. δεν αξιολογω βεβαια τις 2 καρτες επειδη δεν χρησιμοποιω. Αν χρησιμοποιουσα ισως πληρωνα και παραπανω.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...