morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Για 239 καρααξιζει. Για 800 όχι!! Η φωτογραφία του με καλό φως είναι πολυ καλη. Με ασχημο ομως βγαινει πολύ τεχνητή και επισης δεν βρηκα καποιο night mode οπως έχουν αλλα κινητα. Επισης μείον οτι το Hdr δεν ενεργοποιείται αν εχεις τις ρυθμίσεις στο αυτόματο. Για θήκη αγόρασα την spigen και μου αρεσε πολυ. Για ζελατίνα κατεληξα σε screenknight , αλλα δεν εχει ερθει ακομα για να πω γνωμη. Καρτα μνημης διαλεξα patriot v30 που γράφει και 4k. Αυτα αν ενδιαφέρουν καποιον.
TasosRS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Mauros44 είπε Οποτε αξιζει για τα 235 που το παραγγειλαμε. Αυτο μας λες φιλε μου Απο ποιοτητα φωτογραφιας; γιατι σου ειπαν οτι θα παραλαβεις? εμενα μου ειπαν που τους πηρα τηλ σημερα οτι δεν θα το ξαναφερουν και να διαλεξω κατι αλλο
morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ναι κανονικοτατα. Το κουτι εξωτερικα σα να αγοραζεις κινητο των 100 ευρω. Πολυ φθηνο και ολα στιβαγμενα. Το κινητο ομως σε ποιοτητα μου φαινεται τελειο. Μου αρεσε επισης που η σιμ δε θελει πινακι για να βγει.
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε Ναι κανονικοτατα. Το κουτι εξωτερικα σα να αγοραζεις κινητο των 100 ευρω. Πολυ φθηνο και ολα στιβαγμενα. Το κινητο ομως σε ποιοτητα μου φαινεται τελειο. Μου αρεσε επισης που η σιμ δε θελει πινακι για να βγει. Αυτό με το κουτί δεν αλλάζει και σε μενα έτσι ήταν θυμάμαι σε ένα z3 compact ...μην ανησυχείς καλορίζικο αν ήμουν σε αναζήτηση και κοντά σε κάποια πόλη θα έτρεχα και εγώ προσφοραρα η οθόνη του πρέπει να είναι φανταστική εφάμιλλη Samsung note 9 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω! Οθονη εχει καλυτερη απο note 9 καθως εχει 10-bit το sony
papafigos84 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 12:25 ΜΜ, Iraklis00 είπε Καλημέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε μήνυμα από τον Κωτσόβολο στοκινητό μου ότι παραγγελία μου θα καθυστερήσει ενώ όταν τους πήρα τηλ όταν είχα κάνει την παραγγελία μου είπαν θα την ακυρώσουν. Όταν είχαν αλλάξει το site δεν υπήρχε η παραγγελία καθόλου τώρα που έγινε πάλι κανονικό εμφανίστηκε και πάλι και λέει σε επεξεργασία ότι να ναι. Μάκαρι να έρθει το κινητό και να το πάρουμε και ας καθυστερήσει. Κωτσοβολος παιδια. Εγγυηση. Πηρα ακριβως το ιδιο μηνυμα, την ιδια μερα με τον φιλο. Δεν ασχοληθηκα τοτε και πηρα σημερα ενα τηλ περισσοτερο για να γελασω. Λαθος λεει το μηνυμα και δεν το εχουν το κινητο και ουτε θα το ξαναφερουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα