Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. Μέσα στο Δεκέμβριο θέλω να στήσω ένα gaming pc , όσο πιο rgb γίνεται , όποτε παρακαλώ οι προτάσεις για κουτί , Φανακια , ραμ κλπ να Είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ποσό που διαθέτουμε : 1400

Χρήση υπολογιστή : gaming , streaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: premiere

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?   Όχι, υπάρχει η ultra wide LG 38UC99 3840x1600, Χρόνος απόκρισης: 5ms, 75Hz,

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηλεκτρονικό κατάστημα Ελλάδα η εξωτερικό

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Και από διαφορετικά 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Λέω να το συναρμολόγησω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση που μου απαντήσει κάποιος , όσο αφορά τις ram για το σύστημα βρήκα αυτές Crucial Desktop RAM Ballistix 16GB Kit 3000MHz DDR4

και επειδή ήταν σε προσφορά και rgb που ήθελα , παράγγειλα δυο ζευγάρια 32gb. Αν δεν συμφωνείτε επειδή παράγγειλα με αντικαταβολή μπορώ να τις ακυρώσω.

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Ακύρωσε τες και πήγαινε σε 3200 μνήμες  με ryzen 3700x , msi tomahawk max , 5700xt-2070super , corsair tx650m , ssd m.2 adata 512gb , και ένα case που σου αρέσει 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να τις ακυρώσω. Είδα στο review ότι αναιβενουν άνετα μέχρι τα 3800.

για κάρτα γραφικών η 2080 δεν χωράει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να τις ακυρώσω. Είδα στο review ότι αναιβενουν άνετα μέχρι τα 3800.

για κάρτα γραφικών η 2080 δεν χωράει?

Ποιο review?

Δημοσ.

Λοιπόν τις μνήμες θα τις κρατήσω. Αν μπορείτε κάντε μου ολοκληρωμένες προτάσεις για τα υπόλοιπα παρτς...

για επεξεργαστή έλεγα για ryzen 7 3700x , αλλά μήπως για 30 ευρώ παραπάνω να πήγαινα στον 3800?

Για κάρτα nvidia σίγουρα , είμαι ανάμεσα σε 2070 super και απλή 2080

Μετά κουτί ποιο?  Υδρόψυξη? 

ευχαριστω και πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά λέτε καλύτερα 2070 super? 

καμία άλλη πρόταση?

μηπως είναι καλύτερα να πάω στον 3600 και με τα επιπλέον χρήματα να πάω στην 2080?

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ababapanos είπε

Τελικά λέτε καλύτερα 2070 super? 

καμία άλλη πρόταση?

μηπως είναι καλύτερα να πάω στον 3600 και με τα επιπλέον χρήματα να πάω στην 2080?

Εγώ σου πρότεινα τον 3700x επειδή γράφεις χρήση streaming. Αν όχι πας σε 3600 και 2080 super αν μπορείς

• Like 2
Δημοσ.

Streaming με 3600 θα ζοριστείς πολύ. Έκτος αν streamαρεις μέσω της κάρτας γραφικών, απλά ψαξτω δεν ξέρω αν έχει (κάι πόσο) performance impact στη κάρτα γραφικών... 

Δημοσ.

σκεφτηκα την λυση να μεινω με την 980 ΤΙ ,που ακομα στεκεται αρκετα καλα σε 1440Ρ , και να μαζεψω και αλλα  χρηματα  και να παρω  οταν πεσουν λιγο οι τιμες την 2080 η την 2080ΤΙ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ababapanos είπε

σκεφτηκα την λυση να μεινω με την 980 ΤΙ ,που ακομα στεκεται αρκετα καλα σε 1440Ρ , και να μαζεψω και αλλα  χρηματα  και να παρω  οταν πεσουν λιγο οι τιμες την 2080 η την 2080ΤΙ.   

Δηλαδή θα δαπανησεις 1200- 1300 ευρώ για την 2080ti  όταν και άμα πέσει η τιμή της και θα μείνεις σε νέο μπόμπα σύστημα με την 980 ti ?  Για εμένα τότε μην αναβαθμίσεις ακόμα. Μάζεψε χρήματα και βλέπεις τότε συνολικά τι τιμές θα παίζουν και τα άλλα κομμάτια

• Like 1
Δημοσ.

για κανα 3μηνο ακομα να μεινω με την 980ΤΙ , δεν με χαλαει τοσο να σου πω την αληθεια, γιατι το βλεπεις τοσο τραγικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...