Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάνα 3μηνο λογικά θα βγει και η Super οπότε μπορεί όντως να πέσει η τιμή της 2080Ti. Μπορεί να έχει βγει και ανταγωνίστρια από AMD τότε (RX5800/5900XT) και με καλύτερη τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Σε κάνα 3μηνο λογικά θα βγει και η Super οπότε μπορεί όντως να πέσει η τιμή της 2080Ti. Μπορεί να έχει βγει και ανταγωνίστρια από AMD τότε (RX5800/5900XT) και με καλύτερη τιμή.

αυτο.... και αν οχι την 2080ΤΙ , τοτε τουλαχιστον την απλη. Απο το να παρω τωρα την 2070 super, νομιζω αυτη ειναι πιο future proof λυση

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ababapanos είπε

αυτο.... και αν οχι την 2080ΤΙ , τοτε τουλαχιστον την απλη. Απο το να παρω τωρα την 2070 super, νομιζω αυτη ειναι πιο future proof λυση

Φίλε μου το futureproof δεν υφίσταται δυστυχώς πλέον στην τεχνολογία. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει καθαρά μέχρι τι χρήματα θες να δαπανησεις. Μας ανέφερες ένα μπάτζετ 1400 και σου είπαμε τι επιλογές θεωρούμε καλύτερες για την δεδομένη χρονική στιγμή. It's up to you

Δημοσ.

την 2080ti θε κανονικα για το μονιτορ που εχεις

Αλλα αφου ειναι τεραστιο το ποσο, τοτε 2080

ξεχνα τη 2070, που ετσι κι αλλιως δεν ειναι και κανενα τρελο updrade απ την 980ti σου

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα έστησα το pc με τον 3700Χ και τις μνήμες https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/blackfriday/crucial-desktop-ram-ballistix-16gb-kit-3000mhz-ddr4_3337030

αλλα στο Bios βλέπω ότι λειτουργούν στα 2400 και όχι στα 3000mhz . 
επειδη δεν γνωρίζω μπορείτε να μου πείτε αν είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω;

FB6E89A7-B5A5-4143-A33A-D5E5B08AE4CE.jpeg

Δημοσ.

Εγω δε θα πηγαινα σε budget μητρικη τυπου tomahawk. Θα προτιμουσα x470 απο asus λογω του aura rgb που μπορει να κανει τα λαμπακια απο σβηστα μεχρι φουλ καγκουρια. Στη δικια μου crosshair vii το εχω καταβολευτει. 

Δες λοιπον και ποσες θεσεις για fans εχει η μητρικη που θελεις για ανεμιστηρια, μη γεμισεις το κουτι splitters. Επισης μπορεις να διαλεξεις τωρα ξερω γω κουτι, μητρικη, τροφοδοτικό, μνημες δισκους και μεσα στις γιορτές ολο και κατι θα παιξει σε bundle και σε cpu και σε gpu. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Εγω δε θα πηγαινα σε budget μητρικη τυπου tomahawk. Θα προτιμουσα x470 απο asus λογω του aura rgb που μπορει να κανει τα λαμπακια απο σβηστα μεχρι φουλ καγκουρια. Στη δικια μου crosshair vii το εχω καταβολευτει. 

Δες λοιπον και ποσες θεσεις για fans εχει η μητρικη που θελεις για ανεμιστηρια, μη γεμισεις το κουτι splitters. Επισης μπορεις να διαλεξεις τωρα ξερω γω κουτι, μητρικη, τροφοδοτικό, μνημες δισκους και μεσα στις γιορτές ολο και κατι θα παιξει σε bundle και σε cpu και σε gpu. 

To εστησα το συστημα. Διαβασε παραπανω τι γραφω, θελω βοηθεια σχετικα με τις μνημες τι πρεπει να κανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί που γράφει μέσα στον κύκλο a xmp το βάζεις στο profile 2

Επίσης η tomahawk max είναι από τις καλύτερες μητρικές στα χρήματα αυτά .

Επεξ/σία από Skrez1982
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Εκεί που γράφει μέσα στον κύκλο a xmp το βάζεις στο profile 2

Επίσης η tomahawk max είναι από τις καλύτερες μητρικές στα χρήματα αυτά .

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα αλλά εκεί που γράφει profile2  γράφει none και δεν μου έχει επιλογή να αλλάξω κάτι...

ADAF7DFC-18DE-4D6D-8418-5680AF06ACC3.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχει να κάνει που έχεις βάλει 32 gb. Ίσως θα πρέπει να τις ρυθμίσεις manual μέσα από το bios της tomahawk

Επεξ/σία από Skrez1982
Δημοσ.

κατι Ακόμα, ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό με το πρώτο dimaki ram ?

Δοκίμασα και μέσα από το προγραμμα της msi, αλλάζουν τα χρώματα μεν αλλά και πάλι δεν συγχρονίζεται με τις υπολλοιπες

Δημοσ.

Για τις RAM πατάς πάνω Advanced (ή F7) και διαλέξεις XMP Profile ή κάποια από τα Pre customized profiles σε συγκρικριμένες ταχύτητες.

Δημοσ.
Στις 1/12/2019 στις 4:20 ΜΜ, ababapanos είπε

κατι Ακόμα, ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό με το πρώτο dimaki ram ?

Δοκίμασα και μέσα από το προγραμμα της msi, αλλάζουν τα χρώματα μεν αλλά και πάλι δεν συγχρονίζεται με τις υπολλοιπες

Αυτές δεν έχει ξεχωριστό πρόγραμμα; Νομίζω ναι. Δες από κει μία στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...