Προς το περιεχόμενο

[PC Soundbar]Sound BlasterX Katana, 189,99€ @ Plaisio, Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι προσφορά σηκωθείτε απο κρεβάτια καναπέδες κλπ αλλά είναι η καλύτερη τιμή για τη γνωστή (και φοβερή) katana Χ soundbar. Επόμενη σε skroutz 209€ + έξοδα:

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/ixeia/creative/ixeia-1-1-creative-sound-blasterx-katana_2741814

https://www.public.gr/product/soundbar-sound-blasterx-katana-150w-bluetooth-mayro/prod8490623pp/?sku=sku8260620pp

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Atallos1 είπε

Για Samsung 55αρα αξίζει σαν main ηχείο η πλασάρεται μόνο για pc ? Να πω ότι έχει usb κανονικά η tv

Κάνει και θα δεις αναβάθμιση στον ήχο αλλά προσωπικά δε θα την έβαζα στον σαλόνι μου. Δες φωτογραφίες με το lighting και θα καταλάβεις.

Για το σαλόνι σου, άνοιξε νήμα στο σωστό sub forum να δούμε τις ανάγκες σου και να σου προτείνουμε. Χωρίς να ξέρουμε π.χ. αν θες μια απλή αναβάθμιση ήχου ή αν θες atmos / dts-hd decoding, μέγεθος σαλονιού, τι να σου προτείνουμε;

Και για μην ανοίγω άλλο νήμα, και η μικρή αδελφούλα της, η Stage είναι σε προσφορά στα 74,90€.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα που μιλάμε η τιμή βάσει idealo είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Στις χώρες που καλύπτει το idealo ξεκινάει από 235€ + έξοδα.

Όσο ελπίζει κανείς καλό είναι πάντως, θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, featherbrain είπε

τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς σαν ηχεία PC?

την ειχα μεχρι που την αλλαξα για  μονιτορς.

Ειναι παρα πολυ καλη επιλογη και ο ηχος της ειναι φοβερος.

δυνατος και καθαρος + το equlizer μεσο του προγραματος της αρκετα καλο(εγω κατεβασα το sub απο εκει γιατι το μπασο ηταν υπερβολικο για τα γουστα μου)

τσιμπα την

PS πολυ καλο sound stage για soundbar

Επεξ/σία από ultimamage
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

... προσωπικά δε θα την έβαζα στον σαλόνι μου. Δες φωτογραφίες με το lighting και θα καταλάβεις.

Από ότι βλέπω σε reviews το lighting μπορείς να το κλείσεις εντελώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, qwerty99 είπε

Από ότι βλέπω σε reviews το lighting μπορείς να το κλείσεις εντελώς.

ναι και απο το προγραμμα για pc και απο το κουμπι που εχει επανω στην μπαρα + απο το controller

Επεξ/σία από ultimamage
Δημοσ.
12 ώρες πριν, bilythekid είπε

Σε σύγκριση με το logitech z 906 ποιο είναι καλύτερο; 

Εννοείται τα Logitech. Τα Katana τα παίρνεις κυρίως για να γλιτώσεις χώρο, ειδικά αν έχεις ultrawide οθόνη ή multi-monitor setup. Για το μέγεθος τους βγάζουν καλό ήχο, αλλά όχι καλύτερο από ένα ποιοτικό 5.1 ή 7.1 σύστημα μην τρελαθούμε κιόλας. Τέλος δεν προτείνονται για χρήση στο σαλόνι, με την έννοια ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές για αυτό σε αυτά τα λεφτά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χτύπησα, για laptop και 2-monitor setup, φοβερά, τρομερή αναβάθμιση στον ήχο από logitech 2.1 σύστημα !!! 

Αφού σκέφτομαι να πάρω και 2η για άλλο υπολογιστή...

Επεξ/σία από qwerty99
Δημοσ.

Σαν προσφορα δεν είναι κάτι το τρομερό όπως ειπώθηκε. Μπορεί να την πετυχει κανείς και σε crazy Sunday (eshop) προσφορά στα 199. 

Σαν ηχομπάρα έχει καλό μέγεθος. Σε σύγκριση με την επίσης εξαιρετικά δημοφιλή Razer Leviathan είναι πιο λεπτή, συνεπώς κάθεται πιο ωραία κάτω απο μια οθόνη. Αυτή την στιγμή είναι μια απο τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, αν όχι η καλύτερη.

Ηχο βγάζει δυνατό και καθαρό. Καλυτερο της razer. Ακόμα και σε τέρμα ένταση είναι καθαρός ο ήχος της, χωρίς να παραμορφώνει. H εντασή της ανεβαίνει αρκετά .

Οι επιλογές που έχει στο φωτισμό αλλάζουν και κλείνουν με φυσικό κουμπί πάνω της, όπως επίσης εχει και φυσικά κουμπιά για το volume up/down και το ανοιγμα/κλείσιμο λειτουργίας. Ενώ διαθέτει και τηλεχειριστήριο.

Πολλά reviews υπάρχουν στο διαδίκτυο με καλά σχόλια. Δεν είναι κακή αγορά. Προσωπικά έχω καταφύγει σε ηχομπάρα μετά απο 2.1->5.1->2.0 studio monitors στο PC γιατί βγάζει πιο καθαρή εικόνα το γραφείο και δεν έχεις πολλά καλώδια. Εχω πιάσει τα καλώδια της μαζί με τα καλώδια της οθόνης (ρευμα οθόνης, display port, USB hub) και τα έχω sleevaρει με το τελικό αποτέλεσμα να με ικανοποιεί οτπικά. Πρέπει να έχεις όμως 27" 16:9 οθόνη ή UW για να καθήσει οπτικά καλά και να μην εξέχει απο την οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...