Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, καθώς έβλεπα ένα video στο youtube η οθόνη μου ξαφνικά ασπρισε. Απενεργοποίησα το pc και από τότε κάθε φορά που το ανάβω η οθόνη παραμένει μαύρη και λέει ότι δν έχει σημα..δοκιμσα άλλη οθόνη και άλλο hdmi, το πρόβλημα παραμένει. 

Ο υπολογιστής οπτικά ανοίγει κανονικά, τα λαμπάκια της μητρικής ανάβουν όπως αναβαν πάντοτε και όλα τα ανεμιστηρακια γυρνάνε κανονικά.. 

Τι μπορεί να φταίει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θα βγαλεις ακρη, χαλασε η καρτα. (ναι ξερω ειναι αστειο οτι χαλασε χωρις να κανεις τιποτα) Υπαρχουν απειρες περιπτωσεις 270-280-290 κλπ που χαλασαν με ακριβως το ιδιο τροπο, βλεποντας απλα youtube.

Επεξ/σία από mixalis95320
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την 280 έχω και εγώ.. 

Μάλιστα θα δοκιμάσω αύριο να ψάξω καμία δανεική κάρτα να δω αν όντως παρέδωσε πνεύμα.. 

Εάν ναι, μπορώ να πάω σε μια αρκετά καινούργια και δυνατή κάρτα (πχ rx 580) χωρίς να αλλάξω μητρική-επεξεργαστή-ραμ; 

Ξέρω θα φάει bottleneck αλλά θα είναι αυτό λόγος να μη μπορώ να τρέξω παιχνίδια όπως τα έτρεχα μέχρι τώρα ή γενικά να μη δουλεύει σωστά; 

Η μητρική που φοράω είναι μια asus m5a97 r2.0 και ραμ έχω 2χ 4gb DDR3

Επεξ/σία από DarkNemessis
Δημοσ.

Καλησπέρα ένα update στο θέμα με κάτι πολύ παράδοξο! 

Πήγα σε έναν φίλο να δοκιμάσω τη δικιά του κάρτα (gtx660) στο pc μου να δούμε αν θα δουλέψει κ πράγματι δούλεψε κανονικά κ έστειλε σήμα στην οθόνη. 

Επειτα, κουμπωσα τη δικιά μου (φαινομενικά χαλασμένη κάρτα) στο δικό του το pc και ΠΆΛΙ δούλεψε και αυτό.. 

Άρα τι φταίει; παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει να βοηθήσει 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε

Εγω χθες εβαλα gtx660 oc στον amd fx6300 δυστηχως ειχα ενα πολυ παλιο τροφοδοτικο 450w ελιωσε ολο

Λοιπον για να μην δουλεψε η καρτα γραφκων στο πισι σ

Μαλλον κουνηθηκαν οι μνημες η κατι τετοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...