koron21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα, έπειτα από update του laptop δεν μπορώ να συνδεθώ στο novago μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ''κατεβάστε το plugin''.Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
HateMe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, koron21 είπε Καλημέρα, έπειτα από update του laptop δεν μπορώ να συνδεθώ στο novago μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ''κατεβάστε το plugin''.Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Σβήσε coockies / history και ξανά δοκίμασε.
koron21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Φίλε καλημέρα.Έχω κάνει τα πάντα, μίλησα μέχρι και με live chat με τεχνικούς αλλά άκρη δεν βγήκε...
HateMe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, koron21 είπε Φίλε καλημέρα.Έχω κάνει τα πάντα, μίλησα μέχρι και με live chat με τεχνικούς αλλά άκρη δεν βγήκε... Από ανώνυμη περιήγηση μπαίνει; Δοκίμασες;
koron21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ναι και από ανώνυμη μπήκα και μου κάνει ακριβώς τα ίδια...Το παράξενο είναι ότι από τάμπλετ παίζει κανονικά οπότε κάτι γίνεται με το update των windows
koron21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, HateMe είπε Από ανώνυμη περιήγηση μπαίνει; Δοκίμασες; Μήπως έχεις καμία άλλη ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα