dimitris.ch Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι θα είναι περιττή αγορά αν δεν χρειάζεσαι δεύτερο. Μηχανικά φαίνεται ο ίδιος, με διαφορά ότι ο δικός σου είναι direct drive. Κυρίως ευκολίες προσθέτει, οθόνη αφής και γυαλί πυρέξ. Πάντως σε έναν Anycubic που έστησα πρόσφατα, με το βασικό προφίλ που είχε το Cura, η πρώτη εκτύπωση ήταν άψογη, εμφανισιακά και διαστασιακά. Οι εκπτώσεις του Aliexpress ξεκινάνε την Παρασκευή 10 το πρωί. Παρέλειψα να το γράψω παραπάνω. 1
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Όποιον και να πάρεις πάντως, να είσαι σίγουρος ότι 5 πραγματάκια θα πρέπει να τα διαβάσεις, να πειραματιστείς λίγο με ρυθμίσεις κλπ, να κάνεις και 1 2 αναβαθμισούλες, για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι τίποτα, μην το φοβάσαι! Απλά δεν είναι 2d να πατάς print και να τυπώνει έτσι απλά. Εγώ προτείνω να σενιαρεις αυτόν που έχεις, ο χρόνος που θα αφιερώσεις θα είναι κέρδος σε γνώση και εμπειρία. Μπες και σε κανένα γκρουπ fb σχετικό, για support! Εμένα με βοήθησαν πολύ... Το επιχείρησα αυτό που λες κ εδώ κ σε fb αλλά δίχως αποτέλεσμα. πρακτικα όλοι λένε κάτι αόριστο το οποίο θα σου φάει ένα ΣΚ σε δοκιμεσ Κλπ χωρίς αποτέλεσμα. Θα ψάξω κάποιον να μου τον φτιάξει μάλλον αν είναι με καινουργιο να έχω τα ίδια... πρακτικα αυτό που θέλω είναι να βάζω το αρχείο σε μια as και να το τυπώνω, άντε βαριά να ασχοληθώ 4-5 λεπτά... μόνο σε έναν wanhao το έχω πετύχει αυτό από 4-5 που έχω χρησιμοποιήσει! Στο δικό μου είχα βάλει και buildtak αλλά σκέψου αρνείται να τυπώσει από sd, ξεκινάει κάνει τις κινήσεις αλλά δε βγάζει νήμα, ενώ την ίδια ώρα με usb κάτι ξεκινάει
CaMp3on Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/11/2019 στις 9:47 ΠΜ, mechpanos είπε Η προσφορά τελείωσε! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από CaMp3on
CaMp3on Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Σήμερα παραλάβαμε και εμείς 2 εκτυπωτές.Καλές εκτυπώσεις σε όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα