masteripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, sirdiman είπε Μπορω να δοκιμασω μιας και εχουμε ιδιο cpu (4670 i5) Thanks...
masteripper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, sirdiman είπε Αυτό είναι με το καλό gaming BIOS ?
sirdiman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, masteripper είπε Αυτό είναι με το καλό gaming BIOS ? Ναι συγκεκριμενα τα ρολογια φαινονται πανω δεξια . Περιμενα λιγο παραπανω 1
masteripper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, sirdiman είπε Ναι συγκεκριμενα τα ρολογια φαινονται πανω δεξια . Περιμενα λιγο παραπανω Για τόσο μικρή διαφορά δεν αξίζει τον κόπο να σβυσω το μηχάνημα..να σκύψω κάτω από το γραφείο και να ανοίξω το καπάκι Thanks
pollop Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Την Δευτερα θα παραλαβω κ εγω το πισι, αφου το εδωσα σε τεχνικο για την εγκατάσταση οπως είπα σε παλιοτερο ποστ. Του ειπα να φλασαρει το μπαιος, ελπιζω να πανε ολα καλα
xristossl2000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Να γράψω και 'γω την εμπειρία μου. Την πήρα στα 120 ευρώ την Πέμπτη. Δεν ξέρω αν είναι ίδια παρτίδα με τις πρώτες αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Το bios ήταν γυρισμένο στο mining και το μόνο που έκανα ήταν να το γυρίσω στο gaming . Όλα καλά με τα ρολόγια της έτσι όπως τα βλέπω και στο site της xfx. Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να φλασάρω πάλι το bios. Σε απλή λειτουργία έχει 32-33 β αθμούς και όταν την στρεσάρω σταθεροποιείται στους 72. Ούτε πάστα δε σκέφτομαι να της αλλάξω. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. 2
tzimasr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Χαίρετε έστειλα και τις έξι κάρτες γραφικών που είχα πάρει πίσω διότι είχαν οι δύο ξεχαρβαλωμένο πίσω ανεμιστηράκι όταν δούλευε στο τέρμα και όλες σφύριζαν σε μεγάλη πίεση είχαν coil whine. Τις έλεγξαν και μου τις αντικατέστησαν όλες χωρίς κανέναν ενδοιασμό και συζήτηση. Πραγματικά η εξυπηρέτηση τους ήταν πάρα πολύ καλή. Περιμένουμε να δούμε τι μας έστειλαν και αν αυτές θα είναι εντάξει.
pollop Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Επιβεβαιώνω κ εγω, μπομπα η καρτουλα, το μονο που με κανει κ απορώ ειναι που μετα απο καμια ωρα γκειμινγκ η δεν ανοιγουν τα ανεμηστηρακια η εγω δεν τα ακουω 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μπορεις να δεις η με το trixx ή με το GPU-z τι στροφες εχουν τα ανεμιστηρακια. Οχι τιποτα αλλο, αν εχουν προβλημα να κανεις τις κινησεις σου. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κλειδωσει το θεμα, μην το εχουμε συνεχως ψηλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις