naeg15 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 minute ago, ainerone said: όχι απολύτως καμία σχεση,ειναι καθαρά θέμα τύχης. Οκ τέλος καλό ολα Καλά 1
gkat2829 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 19 λεπτά πριν, Ilzals είπε Που είναι με eSIM ok? Kai για να καταλάβω στη Cosmote αυτή η υπηρεσία στοιχίζει 5,5 e επιπλέον του παγίου το μήνα ; Σωστα οσα ειναι CELLULAR. Τα ULTRA και τα 2 απο οπου και αν εχουν αγοραστει δεν εχουν κανενα θεμα να ενεργοποιηθουν στην COSMOTE με την υπηρεσια MULTISIM και 3 μηνες δωρεαν στην αρχη και μετα ναι 5,5€.
ramarg Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Σωστα οσα ειναι CELLULAR. Τα ULTRA και τα 2 απο οπου και αν εχουν αγοραστει δεν εχουν κανενα θεμα να ενεργοποιηθουν στην COSMOTE με την υπηρεσια MULTISIM και 3 μηνες δωρεαν στην αρχη και μετα ναι 5,5€. Έχεις κανένας άλλος θέμα με την αποστολή iMessage από το ρολόι όταν είστε χωρίς το κινητό με cellular.? Το ίδιο και με την αποστολή SMS τα οποία ενώ φεύγουν δεν φτάνουν στον παραλήπτη... Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν είναι κάτι λάθος... 3 ώρες πριν, ainerone είπε Νέο update.Εκλεισα σιμ άνοιξα πάλι,ξεκίνησα διαμόρφωση έβγαλε όλα τα βήματα πάλι έκανα ταυτοποιήσεις φτάσαμε στο τελικό στάδιο ότι θα ενημερωθώ μέσω sms/email και πάλι έχω cosmote αναμονή…. Εντάξει τραγικοί... Η υπηρεσία εξελίχθηκε πραγματικά σε λαχείο... Ευτυχώς κατάφερες και ενεργοποίησες την υπηρεσία... Επεξ/σία 11 Απριλίου από ramarg 1
gkat2829 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 7 λεπτά πριν, ramarg είπε Έχεις κανένας άλλος θέμα με την αποστολή iMessage από το ρολόι όταν είστε χωρίς το κινητό με cellular.? Το ίδιο και με την αποστολή SMS τα οποία ενώ φεύγουν δεν φτάνουν στον παραλήπτη... Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν είναι κάτι λάθος... Εντάξει τραγικοί... Η υπηρεσία εξελίχθηκε πραγματικά σε λαχείο... Ευτυχώς κατάφερες και ενεργοποίησες την υπηρεσία... Στην MULTISIM υπηρεσια μπορεις να λαβεις μονο SMS και οχι να στειλεις. Εμενα το IMESSAGE μου δουλευει κανονικα. Και στελνω και λαμβανω. Τα email δεν μου δουλευαν αλλα εφταιγα εγω και το εφτιαξα. Επισης απλη ενημερωση για το μελλον και το ULTRA 3 που λενε οτι θα ερθει με 5G. Η MULTISIM μπορει να παιξει μονο με 4G.
ramarg Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Στην MULTISIM υπηρεσια μπορεις να λαβεις μονο SMS και οχι να στειλεις. Ανάποδα τα λες. Μπορείς να στείλεις SMS αλλά δεν μπορείς να λάβεις (θυμάμαι καλά τους όρους) Εγώ έχω θέμα στην αποστολή SMS (λήψη μηνυμάτων το ξέρω ότι δεν υποστηρίζεται). Πατάω αποστολή αλλά ο παραλήπτης δεν λαμβάνει τίποτα ενώ φαίνεται να έχει φύγει το μήνυμα. Και επίσης έχω θέμα στην αποστολή iMessage (εφόσον έχω ενεργά Cellular Data στο AW έπρεπε να στέλνω/λαμβάνω τα πάντα ως iMessage). Δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας του άλλου, μόλις ανοίξω το κινητό μια χαρά φεύγουν όλα ως iMessage. Επεξ/σία 11 Απριλίου από ramarg
gkat2829 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 6 λεπτά πριν, ramarg είπε Ανάποδα τα λες. Μπορείς να στείλεις SMS αλλά δεν μπορείς να λάβεις (θυμάμαι καλά τους όρους) Εγώ έχω θέμα στην αποστολή SMS (λήψη μηνυμάτων το ξέρω ότι δεν υποστηρίζεται). Πατάω αποστολή αλλά ο παραλήπτης δεν λαμβάνει τίποτα ενώ φαίνεται να έχει φύγει το μήνυμα. Και επίσης έχω θέμα στην αποστολή iMessage (εφόσον έχω ενεργά Cellular Data στο AW έπρεπε να στέλνω/λαμβάνω τα πάντα ως iMessage). Δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας του άλλου, μόλις ανοίξω το κινητό μια χαρά φεύγουν όλα ως iMessage. Εχεις δικιο. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχθες οταν βγηκα για περπατημα και αφησα το κινητο τελειως κλειστο στο σπιτι (POWER OFF) δεν μπορουσα να στειλω ουτε να λαβω EMAIL και δεν ερχοντουσαν και ειδοποιησεις σε καμια εφαρμογη. Δεν δουλευε ουτε το VIBER ουτε και το WHATSAPP. Κανε μια δοκιμη να μην κλεισεις τελειως το κινητο και βγες εκτος σπιτιου να δοκιμασεις αν δουλευουν τα παντα με αυτον τον τροπο.
babis5570 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Και ξαφνικά τα Apple Watch Ultra 2 από 759€ πήγαν στα 909€. Μυρίστηκαν χρήμα …. 1
Ilzals Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 3 λεπτά πριν, babis5570 είπε Και ξαφνικά τα Apple Watch Ultra 2 από 759€ πήγαν στα 909€. Μυρίστηκαν χρήμα …. Καμία σχέση αφού δεν υποστηρίζουν αλλά μόνο από Cosmote
babis5570 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Μόλις τώρα, Ilzals είπε Καμία σχέση αφού δεν υποστηρίζουν αλλά μόνο από Cosmote Δεν είπα για την Cosmote αλλά μάλλον τα καταστήματα είδαν ισωσ αύξηση πωλήσεων μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και αποφάσισαν να αυξήσουν άμεσα τις τιμές ; Δείτε iStorm όπως επίσης και μεγάλες αλυσίδες (μόνο μερικά κομμάτια έχουν σε στοκ για παραλαβή από κατάστημα στα 759€) 1
michkal91 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που αγόρασαν cellular μοντέλο τη τελευταία βδομάδα.
gidi Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 2 ώρες πριν, michkal91 είπε Ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που αγόρασαν cellular μοντέλο τη τελευταία βδομάδα. Είναι που "δε θα περπάταγε" η υπηρεσία από ότι ακούγαμε εδώ μέσα κατά καιρούς... 3
michkal91 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, gidi είπε Είναι που "δε θα περπάταγε" η υπηρεσία από ότι ακούγαμε εδώ μέσα κατά καιρούς... Ναι καλέ... Εμένα πάντως η κοσμοτε ΟΎΤΕ σήμερα πήρε τηλ.
Costaskokk Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά cellular, από Γερμανό και Cosmote, τρέχει προσφορά…. Με πιστωτικη Eurobank επιστροφή 15%… πχ. AW10 46mm cellular—> €450….!!! (με την επιστροφή) not bad… . Επεξ/σία 11 Απριλίου από Costaskokk 1
arxontas2323 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Όσοι βάλατε 18.4 έχετε δει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας; αυτοί βασικά που δεν έχετε ενεργοποιησει το cellular
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα