Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το πρωι δεχτηκα κληση στο κινητο απο το 13888 μετα απο την καταγγελία που εχω κανει στην ΕΕΤΤ με καταλητικη ημερομηνια 12/5/2025 ,  μου ανεφερε η κοπελα οτι εχει λυθει το θεμα οποτε να προχωρησω ξανα για ενεργοποιηση κινητου δικτυου μαζί της . Βγαζοντας/βγαζωντας την sim απο το τηλεφωνο μου δοθηκε η ευκαιρια να κανω αιτηση κανονικα τα βηματα προχωρησαν κανονικα και ολοκληρωθηκε το αιτημα μου. Μου ειπε να περιμενω μια ωριτσα για να ενεργοποιηθει , της ζητησα να με ξανα καλεσει για να δουμε οτι ειμαι ΟΚ  οπως και με ξανα καλεσε και της ανεφερα οτι ακομη περιμενω για ενεργοποησει. Μου ειπε θα με ξανα καλεσει σε μια ωρα οπως και με ξανα καλεσε και παλι πισω. Της ανεφερα οτι μετα το τελος της αιτησης μεσα σε ενα λεπτο επρεπε να ειχε ερθει μηνυμα SMS αλλα και email  οτι " Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ MultiSim ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΟ 69ΧΧ ΧΧΧΧΧΧ " πράγμα που δεν έχει έρθει... Θα με ξανα καλεσει σε μια ωρα και πάλι..

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Σημερα το πρωι δεχτηκα κληση στο κινητο απο το 13888 μετα απο την καταγγελία που εχω κανει στην ΕΕΤΤ με καταλητικη ημερομηνια 12/5/2025 ,  μου ανεφερε η κοπελα οτι εχει λυθει το θεμα οποτε να προχωρησω ξανα για ενεργοποιηση κινητου δικτυου μαζί της . Βγαζοντας/βγαζωντας την sim απο το τηλεφωνο μου δοθηκε η ευκαιρια να κανω αιτηση κανονικα τα βηματα προχωρησαν κανονικα και ολοκληρωθηκε το αιτημα μου. Μου ειπε να περιμενω μια ωριτσα για να ενεργοποιηθει , της ζητησα να με ξανα καλεσει για να δουμε οτι ειμαι ΟΚ  οπως και με ξανα καλεσε και της ανεφερα οτι ακομη περιμενω για ενεργοποησει. Μου ειπε θα με ξανα καλεσει σε μια ωρα οπως και με ξανα καλεσε και παλι πισω. Της ανεφερα οτι μετα το τελος της αιτησης μεσα σε ενα λεπτο επρεπε να ειχε ερθει μηνυμα SMS αλλα και email  οτι " Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ MultiSim ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΟ 69ΧΧ ΧΧΧΧΧΧ " πράγμα που δεν έχει έρθει... Θα με ξανα καλεσει σε μια ωρα και πάλι..

Μην περιμένεις πολλά πράγματα... Την έχω κάνει αυτή τη συζήτηση περιμένοντας από μία έως 4 ώρες 5-6 φορές... 😕 

Εν τω μεταξύ, εδώ και λίγες ώρες δεν παίζει καν το link για τη σύνδεση με το cosmote ID στην ειδική σελίδα που εμφανίζεται όταν ξεκινάς τη διαδικασία από το App του Applewatch στο iphone! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Μην περιμένεις πολλά πράγματα... Την έχω κάνει αυτή τη συζήτηση περιμένοντας από μία έως 4 ώρες 5-6 φορές... 😕 

Εν τω μεταξύ, εδώ και λίγες ώρες δεν παίζει καν το link για τη σύνδεση με το cosmote ID στην ειδική σελίδα που εμφανίζεται όταν ξεκινάς τη διαδικασία από το App του Applewatch στο iphone! 

Με ξαναπήραν τηλεφωνο και μια απο τα ιδια θα με ξανα καλέσουν είπαν ☹️

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, axidousgr είπε

σκεφτομαι οταν αλλαξουμε ρολοι τι θα γινει !

και εγω το φοβαμαι...βεβαια ο οκτωβριος ειναι μακρια ακομα και ελπιζω να εχουν λυσει τα προβληματα

Δημοσ.

Χρειάστηκε να αλλάξω εγώ. κατάργηση την sim από το παλιό, τηλέφωνο στο 13888 για κατάργηση της υπηρεσίας από τη γραμμή και τώρα περιμένω 24 ώρες μου είπε αυτή πριν να κάνω ξανά την ενεργοποίηση. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos- είπε

Χρειάστηκε να αλλάξω εγώ. κατάργηση την sim από το παλιό, τηλέφωνο στο 13888 για κατάργηση της υπηρεσίας από τη γραμμή και τώρα περιμένω 24 ώρες μου είπε αυτή πριν να κάνω ξανά την ενεργοποίηση. 

Θα λάβεις και ένα sms πως καταργήθηκε η προηγούμενη esim σου.

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν κ εμένα από 13888 είπαν έχει λυθεί το θέμα, έμεινε στην αναμονή άλλο ένα 24ωρο και ενεργοποιήθηκε τελικά 

Δημοσ.

το σαββατο ειχα εναν αγωνα τριαθλου...το κινητο στο αμαξι και ολα τα εκανα με το ρολοι...τρομερη ευκολια που δεν εχεις να κουβαλας το κινητο μαζι σου...

βεβαια κατα την διαρκεια του αγωνα ερχοντουσαν κατι ειδοποιησεις με email κτλ

εχασα 20% μπαταρια απο την ωρα που αφησα το κινητο μεχρι να το ξανα πιασω...με 4g, always on και αγωνα με gps 1 ωρα και 20 λεπτα

• Like 3
Δημοσ.

Χαιρετώ τη παρέα.

Έχω Nova καρτοσύνδεση στο κινητό μου και θέλω να κάνω μια ερώτηση, ίσως χαζή! 😊 Να βάλω esim με το ίδιο νούμερο στο apple watch ultra 2, γίνεται? Δηλ. κάποιες φορές να μπορώ να χρησιμοποιώ το ρολόι μόνο (με το ίδιο νούμερο). Η θέλει απαραίτητα Cosmote?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petran66 είπε

Χαιρετώ τη παρέα.

Έχω Nova καρτοσύνδεση στο κινητό μου και θέλω να κάνω μια ερώτηση, ίσως χαζή! 😊 Να βάλω esim με το ίδιο νούμερο στο apple watch ultra 2, γίνεται? Δηλ. κάποιες φορές να μπορώ να χρησιμοποιώ το ρολόι μόνο (με το ίδιο νούμερο). Η θέλει απαραίτητα Cosmote?

Η υπηρεσία απαιτεί συμβόλαιο (εμπορικά διαθέσιμο), και παρέχεται ως υπηρεσία με επιπρόσθετο μηνιαίο κόστος (multi sim for AW). Για την ώρα όμως η υπηρεσία προσφέρεται μόνο για συνδρομητές Cosmote (γιατί αυτοί έχουν έτοιμες τις υποδομές - θεωρητικά και πρακτικά). Η VF δεσμεύτηκε να προσφέρει υποστήριξη μέχρι το τέλος του έτους. Η Nova δεν δεσμεύτηκε να προσφέρει υποστήριξη, ούτε δίνει ημερομηνία, ούτε καν είναι σε διαδικασία να στήσουν απαραίτητες υποδομές.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ramarg είπε

Η υπηρεσία απαιτεί συμβόλαιο (εμπορικά διαθέσιμο), και παρέχεται ως υπηρεσία με επιπρόσθετο μηνιαίο κόστος (multi sim for AW). Για την ώρα όμως η υπηρεσία προσφέρεται μόνο για συνδρομητές Cosmote (γιατί αυτοί έχουν έτοιμες τις υποδομές - θεωρητικά και πρακτικά). Η VF δεσμεύτηκε να προσφέρει υποστήριξη μέχρι το τέλος του έτους. Η Nova δεν δεσμεύτηκε να προσφέρει υποστήριξη, ούτε δίνει ημερομηνία, ούτε καν είναι σε διαδικασία να στήσουν απαραίτητες υποδομές.

A μάλιστα. Καλά το φαντάστηκα...Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο watch os 11.5 σε Ultra 2 με ενημέρωση  Φορέα Cosmote σε 34.0

Θεωρώ ότι θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα η υπηρεσία!

incoming-47E26AD9-6002-446F-9539-901D713D823E.png

incoming-6DE917A2-BCAB-4778-95CF-20111F0BEDF9.jpeg

Επεξ/σία από scorpio3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, scorpio3 είπε

Νέο watch os 11.5 σε Ultra 2 με ενημέρωση  Φορέα Cosmote σε 34.0

Θεωρώ ότι θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα η υπηρεσία!

incoming-47E26AD9-6002-446F-9539-901D713D823E.png

incoming-6DE917A2-BCAB-4778-95CF-20111F0BEDF9.jpeg

Είδες κάποια βελτίωση στην αναπαραγωγή μουσικής με AirPods στην 11.5 ? Ή καλύτερη απόκριση της cellular δυνατότητας.? Σε μένα ας πούμε έχει ακόμα θέμα με το iMessage...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ramarg είπε

Είδες κάποια βελτίωση στην αναπαραγωγή μουσικής με AirPods στην 11.5 ? Ή καλύτερη απόκριση της cellular δυνατότητας.? Σε μένα ας πούμε έχει ακόμα θέμα με το iMessage...

Δεν βγήκα καθόλου με το ρολόι για να δουλέψω cellular ακόμη φίλε…τι θέμα είχες με την μουσική δεν είχα κάποιο πρόβλημα και με iMessage δεχόμουν μυνηματα κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...