bonzorojo Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Καλησπέρα παιδιά. Εγώ ακόμα είμαι στην αναμονή. Μετά από ακύρωση που έκανα στις 11/4 (νομίζοντας οτι θα χρεωθώ τα 27€) ξαναέκανα την ενεργοποίηση στις 12/4 και για ένα μεγάλο διάστημα ήμουν στο γνωστό μήνυμα "COSMOTE Waiting". Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα στο 13888 είχα τη γνωστή (επίσης) απάντηση οτι είναι τεχνικό το θέμα και το έχουμε στείλει στο ΙΤ κλπ. Με τον καιρό απελπίστηκα και σταμάτησα να το κυνηγάω. Και ξαφνικά, έτσι τυχαία, πριν 5 μέρες, μπαίνοντας στο app του AW, είδα οτι το μήνυμα "COSMOTE Waiting" είχε φύγει. Ενθουσιασμένος δοκίμασα να το ξανακάνω setup και βάζοντας τα credentials της cosmote, με σταμάτησε στο οτι υπάρχει ηδη μία αίτηση για την ενεργοποίηση της multisim και είμαι στην αναμονή. Τότε κάλεσα ξανά το 13888 και μου είπαν οτι όντως ακυρώθηκε η πρώτη ενεργοποίηση και περιμένουμε την ενεργοποίηση της δεύτερης (που με είχε όλο αυτό τον καιρό στο cosmote waiting). "Γιατί καθυστερεί να γίνει;" τους ρωτάω. "Γιατί πρέπει να περαστεί η προσφορά των 5,5€ από το εμπορικό τμήμα" μου είπαν. "Σας έχουμε βάλει σε προτεραιότητα" μου είπαν... Απελπισία σκέτη παιδιά... Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Να το ξαναξεχάσω και να περιμένω την επιφοίτηση των υπαλλήλων της cosmote μέχρι να μου το ενεργοποιήσουν; 1
greekmm Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Ενεργοποίησα σήμερα την υπηρεσία σε Apple Watch 10 cellular. Ενώ βλέπω κανονικά στα mobile services COSMOTE Status Connected οι κλήσεις αποτυγχάνουν και δεν έχω internet όταν βάζω σε airplane mode to κινητό . Τζίφος . Εχω κάνει restart κινητό και ρολόι όπως μου είπε το customer care . On off to WiFi calling . Καμμία ιδέα κάποιος ;;;
panos- Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Σε μένα με τη δεύτερη περνάνε οι κλήσεις που και που. Δοκίμασες στο call failed να πατήσεις επανάληψη;
gianso Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Η δική μου εμπειρία όταν τρέχω σε "μη αστικές" περιοχές με μέτρια κάλυψη είναι γενικά θετική. Έχω πραγματοποιήσει κλήσεις διάρκειας άνω των 10 λεπτών χωρίς πρόβλημα το τελευταίο διάστημα με το cellular AW 10 (χωρίς να έχω πλέον το κινητό μαζί μου). Ωστόσο, χθες για πρώτη φορά παρατήρησα ότι "έπεσε" μια κλήση — αν και βρισκόμουν σε σημείο όπου η Vodafone δεν είχε καθόλου σήμα, ενώ η Cosmote μόλις που έπιανε μία μπάρα (ξέρω την περιοχή και ακόμα παλιά όταν είχα Vodafone το κινητό έχανα πλήρως το σήμα). Θέλω να πιστεύω ότι σταδιακά η κάλυψη θα βελτιώνεται, ακόμη και έξω από τα αστικά κέντρα. Επεξ/σία 30 Μαϊου από gianso
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 30 Μαϊου 13 ώρες πριν, greekmm είπε Ενεργοποίησα σήμερα την υπηρεσία σε Apple Watch 10 cellular. Ενώ βλέπω κανονικά στα mobile services COSMOTE Status Connected οι κλήσεις αποτυγχάνουν και δεν έχω internet όταν βάζω σε airplane mode to κινητό . Τζίφος . Εχω κάνει restart κινητό και ρολόι όπως μου είπε το customer care . On off to WiFi calling . Καμμία ιδέα κάποιος ;;; Για ένα διάστημα αμέσως μετά την ενεργοποίηση ούτε και σε μένα έπαιζε σωστά αλλά έστρωσε μετά από μια ωρίτσα περίπου. Για να κάνεις τις δοκιμές δοκίμασε να απενεργοποιήσεις εντελώς το iphone αντί να το βάζεις απλά σε airplane mode ή βγες μια μικρή βόλτα χωρίς το κινητό και ξεκίνα να κάνεις δοκιμαστικές κλήσεις ή βάλε κάποιον να σε καλέσει.
greekmm Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Για ένα διάστημα αμέσως μετά την ενεργοποίηση ούτε και σε μένα έπαιζε σωστά αλλά έστρωσε μετά από μια ωρίτσα περίπου. Για να κάνεις τις δοκιμές δοκίμασε να απενεργοποιήσεις εντελώς το iphone αντί να το βάζεις απλά σε airplane mode ή βγες μια μικρή βόλτα χωρίς το κινητό και ξεκίνα να κάνεις δοκιμαστικές κλήσεις ή βάλε κάποιον να σε καλέσει. Λοιπόν τελικά έπαιξε απενεργοποιώντας και το Bluetooth . Με το airplane mode έμενε ενεργοποιημένο. 2
ramarg Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 28/5/2025 στις 7:52 ΠΜ, billdanos είπε Δεν θα γίνει αυτό. Αν ήθελαν θα έδιναν εξαρχής αυτό το κόστος στην υπηρεσία... Προφανώς και δεν σκοπεύουν να την κοστολογήσουν τόσο υψηλά, απλώς ακολούθησαν την πολιτική που είχαν γενικά για τις απεριόριστες κάρτες (εδώ το κόστος λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας) μέχρι να αποφασίσουν πραγματικά πόσο θέλουν να τη χρεώνουν (μετά το πέρας της προσφοράς). Άσχετα από το γεγονός ότι κάποιοι ενεργοποίησαν άμεσα & κάποιοι περίμεναν καιρό για ενεργοποίηση, πρακτικά είμαστε όλοι η 1η φουρνιά χρηστών που δοκιμάζει την υπηρεσία, και τουλάχιστον εμείς κλειδώσαμε την υπηρεσία σε προνομιακή τιμή... Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξουμε ρολόι, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει αυτή η τιμολόγηση στις απεριόριστες κάρτες (στις μικρές έως 40GB ίσως κρατήσουν τα 5 ευρώ)... Μας βλέπω να μην αλλάζουμε σύντομα το Ultra 2 με λίγα λόγια... Επεξ/σία 30 Μαϊου από ramarg
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 30 Μαϊου 11 λεπτά πριν, ramarg είπε Αν ήθελαν θα έδιναν εξαρχής αυτό το κόστος στην υπηρεσία... Προφανώς και δεν σκοπεύουν να την κοστολογήσουν τόσο υψηλά, απλώς ακολούθησαν την πολιτική που είχαν γενικά για τις απεριόριστες κάρτες (εδώ το κόστος λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας) μέχρι να αποφασίσουν πραγματικά πόσο θέλουν να τη χρεώνουν (μετά το πέρας της προσφοράς). Άσχετα από το γεγονός ότι κάποιοι ενεργοποίησαν άμεσα & κάποιοι περίμεναν καιρό για ενεργοποίηση, πρακτικά είμαστε όλοι η 1η φουρνιά χρηστών που δοκιμάζει την υπηρεσία, και τουλάχιστον εμείς κλειδώσαμε την υπηρεσία σε προνομιακή τιμή... Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξουμε ρολόι, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει αυτή η τιμολόγηση στις απεριόριστες κάρτες (στις μικρές έως 40GB ίσως κρατήσουν τα 5 ευρώ)... Μας βλέπω να μην αλλάζουμε σύντομα το Ultra 2 με λίγα λόγια... Από τη στιγμή που μπορούν να γνωρίζουν πως η eSIM της υπηρεσίας λειτουργεί σε Apple Watch, μια χαρά μπορούν να κρατήσουν αυτό το πάγιο οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί να την ενεργοποιήσεις. Τα 27 ευρώ έχουν νόημα για τη multisim σε μια άλλη συσκευή (ακόμη και σε 5g modem) που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα απεριόριστα data που έχεις στο βασικό σου πρόγραμμα. Σε ένα ρολόι, ο,τι κι αν κάνεις άντε να ξοδέψεις το πολύ 2-3gb το μήνα! Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο (και προφανώς ούτε και στην Τ mobile) πάγιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε Apple Watch που να πλησιάζει σε αυτή την τιμή! 1
ramarg Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, billdanos είπε Από τη στιγμή που μπορούν να γνωρίζουν πως η eSIM της υπηρεσίας λειτουργεί σε Apple Watch, μια χαρά μπορούν να κρατήσουν αυτό το πάγιο οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί να την ενεργοποιήσεις. Τα 27 ευρώ έχουν νόημα για τη multisim σε μια άλλη συσκευή (ακόμη και σε 5g modem) που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα απεριόριστα data που έχεις στο βασικό σου πρόγραμμα. Σε ένα ρολόι, ο,τι κι αν κάνεις άντε να ξοδέψεις το πολύ 2-3gb το μήνα! Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο (και προφανώς ούτε και στην Τ mobile) πάγιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε Apple Watch που να πλησιάζει σε αυτή την τιμή! Μαζί σου σε όσα λες. Εμένα προσωπικά με εκπλήσσει ευχάριστα & με συμφέρει η καθιέρωση αυτής της προσφοράς (χαμηλού παγίου), ωστόσο βρίσκω μία ασυνέχεια σε όλο αυτό (με βάση την μέχρι τώρα τιμολογιακή πολιτική της Cosmote). Θεωρώ ότι δεν ήταν έτοιμοι για το λανσάρισμα της υπηρεσίας (αυτό αποδείχθηκε άλλωστε από και από το τεχνικό κομμάτι που ακόμα δεν λύθηκε σε όλους) και θεωρώ πως κατά κάποιο τρόπο δεν ήξεραν (και δεν ξέρουν ακόμα) πού πατάνε και πού βρίσκονται με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Ίσως επανεξετάσουν στο μέλλον το κόστος της υπηρεσίας (στις απεριόριστες κάρτες). Όχι γιατί το ρολόι μπορεί να κάνει σοβαρή κατανάλωση, αλλά καθαρά για λόγους διαφοροποίησης με τις κάρτες περιορισμένου όγκου. Στο κάτω κάτω αν δίνει τις απεριόριστες με 5€, κατά κάποιο τρόπο αδικεί αυτούς που πληρώνουν επίσης 5 ευρώ για προγράμματα με μικρό όγκο δεδομένων (2.5 - 20GB). Η εξομοίωση ανοίγει συζήτηση για το αν εκεί θα έπρεπε να τις δίνει φθηνότερα ή δωρεάν (πράγμα αδύνατο). Ας μην ξεχνάμε πως αυτοί έκαναν διαφοροποίηση στην υπηρεσία (ανάλογα με τον όγκο του προγράμματος που πληρώνεις - επομένως έστω και συστημικά υπάρχουν πολλαπλές/ξεχωριστές καταχωρήσεις της υπηρεσίας λόγω διαφορετικού κόστους). Αν ήθελαν να τις εξομοιώσουν, θα έλεγαν εξαρχής ότι η υπηρεσία MultiSIM for AW κοστίζει για όλους 27,50€/μήνα (ανεξαρτήτως όγκου μητρικού προγράμματος) & προσφορά στα 5€/μήνα για όσους ενεργοποιήσουν την κάρτα μέσα από το ηλεκτρονικό κανάλι (application).Θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσουν τα 5€/μήνα για όλες τις κάρτες (ανεξαρτήτως όγκου) αλλά επειδή το ζήσαμε και με τις extra sim , δε θα μου κάνει εντύπωση μια μέρα να μας έρθουν μαζικά μηνύματα ενημέρωσης για αναπροσαρμογή του κόστους της υπηρεσίας προς τα πάνω (ασχέτως αν έχουμε κλειδώσει ευνοϊκό κόστος αυτή τη στιγμή). Σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο αυτό το διάστημα γιατί θα συγκεντρώσουν δεδομένα από την χρήση της υπηρεσίας & θα κάνουν υπολογισμούς για την επιβάρυνση του δικτύου (ασχέτως κατανάλωσης - και μόνο από το γεγονός ότι έχεις συνδεσιμότητα σε idle, χρησιμοποιείς πόρους του δικτύου). Η αδυναμία κατάχρηση της υπηρεσίας στο ρολόι είναι υπέρ μας & τους αρέσει πολύ (μιας και πρόκειται για embedded eSIM που δεν μπορεί να σε μπει σε router ούτε να δοθεί αλλού καθώς ενεργοποιείται σε συγκεκριμένο EID συσκευής). Όμως, η όλη ιστορία που ζήσαμε με τις Unlimited ExtraSIM εξελίχθηκε διαφορετικά & με έκανε να βλέπω τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα (και αναφέρομαι στα εξής στοιχεία): Όταν τίθεται ζητήματα συμφερόντων της επιχείρησης, εκεί λαμβάνονται αποφάσεις που θίγουν οριζοντίως όλους τους συνδρομητές (ανεξαρτήτως του όγκου που κατανάλωναν). Σκέψου ότι στις Unlimited ExtraSIM θα μπορούσαν απλά να βάλουν μία ανεκτή πολιτική ορθής χρήσης με τρόπο που δεν θα τιμωρούνταν όσοι πραγματικά είχαν μικρή κατανάλωση σε κάθε κάρτα (συμπεριλαμβανομένου και εμού). Αντ' αυτού προτίμησαν να μας βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι αντί να τιμωρηθούν με κάποιο πέναλτι όσοι πραγματικά επιβάρυναν δολίως το δίκτυο & μοίραζαν τις κάρτες δεξιά αριστερά. Όταν τίθενται ζητήματα κερδοφορίας της επιχείρησης (ή απρόοπτης μεταβολής των συνθηκών), τίποτα δε θα τους εμποδίσει να επεξετάσουν το κόστος της υπηρεσίας & καμία σύμβαση δεν μπορεί να σε προστατέψει από αποφάσεις του παρόχου για μονομερή επιβολή αλλαγών στα συμφωνηθέντα (βλ. κόστος υπηρεσίας). Όσο ευνοϊκή και αν είναι η τιμή που κλειδώνεις, εάν ο πάροχος κρίνει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να εφαρμόσει τέτοιες αλλαγές θα το κάνεις (και μην ρωτήσετε εμένα τί θεωρείται απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και τί όχι --> μιλάμε για αόριστες έννοιες που λαμβάνουν διαφορετικό περιεχόμενο και νόημα κάθε φορά)... Στο κάτω κάτω δίνοντας σου δικαίωμα να αποχωρήσεις από την υπηρεσία αζημίως είναι καλυμμένοι νομικά. Και εκεί θα έχει πραγματικά μεγάλη πλάκα η ιστορία (γιατί αν και τραβηγμένο σενάριο) θα τρέχουμε να απενεργοποιήσουμε τις κάρτες που με τόσο κόπο ενεργοποιήσαμε...😂 Ξαναλέω είναι τραβηγμένο το σενάριο, δε πιστεύω να συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτή την υπηρεσία. ΟΜΩΣ μιλάμε για χρήματα & κερδοφορία, επομένως όλα είναι πιθανόν να συμβούν στο μέλλον... Επεξ/σία 31 Μαϊου από ramarg 1
gidi Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Έχουμε καμιά πληροφορία αν υποστηρίζεται το family setup; Ευχαριστώ
arxontas2323 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 13 ώρες πριν, gidi είπε Καλησπέρα σας, Έχουμε καμιά πληροφορία αν υποστηρίζεται το family setup; Ευχαριστώ Υποστηριζεται. απο τις 8/4 εχω ενεργοποιημενη κανονικα. 2
gidi Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 2/6/2025 στις 11:27 ΠΜ, arxontas2323 είπε Υποστηριζεται. απο τις 8/4 εχω ενεργοποιημενη κανονικα. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες;
arxontas2323 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 48 λεπτά πριν, gidi είπε Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; Tι λεπτομέρειες να δώσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα