gidi Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Tι λεπτομέρειες να δώσω; Πώς ακριβώς υποστηρίζεται το family setup από cosmote; Πώς και πόσο χρεώνεται;
arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 10 ώρες πριν, gidi είπε Πώς ακριβώς υποστηρίζεται το family setup από cosmote; Πώς και πόσο χρεώνεται; εχω χρονια οικογενειακο πακετο 4 ατομων... χρεωση ακομα δεν ειδα κατι γιατι ειναι στους δοκιμαστικους μηνες...αλλα δεν μου το εμφανισε καν στον λογαριασμο μου
panos- Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Αυτό δεν είναι family setup, απλώς πρόσθεσες τη γραμμή που είναι στο οικογενειακό 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου Αφού πέρασαν λίγες εβδομάδες από τη δική μου ενεργοποίηση, να αναφέρω πως λειτουργεί μια χαρά μέχρι τώρα στο Ultra 2 και με τη normal χρήση που κάνω, δεν παρατήρησα σημαντικές αλλαγές στη συνολική αυτονομία του ρολογιού. Αναφέρομαι στις τυπικές περιπτώσεις που απομακρύνομαι από το κινητό μέσα στην ημέρα και όχι το να βγω επίτηδες όλη τη μέρα έξω χωρίς αυτό... 3
dream21 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, billdanos είπε Αφού πέρασαν λίγες εβδομάδες από τη δική μου ενεργοποίηση, να αναφέρω πως λειτουργεί μια χαρά μέχρι τώρα στο Ultra 2 και με τη normal χρήση που κάνω, δεν παρατήρησα σημαντικές αλλαγές στη συνολική αυτονομία του ρολογιού. Αναφέρομαι στις τυπικές περιπτώσεις που απομακρύνομαι από το κινητό μέσα στην ημέρα και όχι το να βγω επίτηδες όλη τη μέρα έξω χωρίς αυτό... Πήγα σήμερα Λαικη αγορά και Σουπερ Μαρκετ χωρις κινητό για κανενα 2ωρο... το καλύτερο συναίσθημα να μην φοβαμαι να χάσω κινητό και με τα Airpods έκανα και κλήσεις ολα μια χαρά.. 4
ramarg Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παίδες ερώτηση.. Όταν φεύγετε από το σπίτι χωρίς κινητό, και επιχειρείτε να κάνετε κλήση με το ρολόι, σε εσάς ακούγεται ο χαρακτηριστικός τόνος που επιβεβαιώνει ότι χτυπάει το τηλέφωνο στην άλλη γραμμή.? Εγώ ακούω το απόλυτο κενό, και δεν μπορώ να ξέρω πότε προωθείται η κλήση στον τηλεφωνητή για κλείσω ή για να αφήσω μήνυμα... Ή που θα απαντήσει δηλαδή το άτομο που καλώ, ή απλά δεν ξέρω αν πρέπει να κλείσω.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από ramarg
lioutsiv Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Το ίδιο και σε μένα. Δεν ακούγεται να χτυπάει μέχρι να το σηκώσουν. Και με AirPods Pro συνδεδεμένα , η ίδια συμπεριφορά .
djuan1988 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Σε εμένα άλλες φορές χτυπάει, άλλες όχι. Δεν μπορώ να προβλέψω τη συμπεριφορά πάντως. Γενικά τραγικά bugs, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ το quality control της Apple.
dream21 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 11 ώρες πριν, ramarg είπε Παίδες ερώτηση.. Όταν φεύγετε από το σπίτι χωρίς κινητό, και επιχειρείτε να κάνετε κλήση με το ρολόι, σε εσάς ακούγεται ο χαρακτηριστικός τόνος που επιβεβαιώνει ότι χτυπάει το τηλέφωνο στην άλλη γραμμή.? Εγώ ακούω το απόλυτο κενό, και δεν μπορώ να ξέρω πότε προωθείται η κλήση στον τηλεφωνητή για κλείσω ή για να αφήσω μήνυμα... Ή που θα απαντήσει δηλαδή το άτομο που καλώ, ή απλά δεν ξέρω αν πρέπει να κλείσω.. εγώ με τα AirPod δεν ακούω τίποτα μέχρι να το σηκώσουν
naeg15 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Εμένα ακούγεται κανονικά ( χτυπάει κανονικά ) AirPods 4 ANC με Ultra 2
gkat2829 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν αλλάξω την φυσική μου κάρτα στο IPhone διότι είναι παλιά και θέλω να εκμεταλλευτώ και το SA της COSMOTE στο ρολόι θα έχω κανένα θέμα με την multisim? Μήπως επειδή είναι κλώνος θα πρέπει πρώτα να την βγάλω από το ρολόι και αφού αντικαταστήσω του τηλεφώνου να την περάσω και πάλι;
ramarg Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 13/6/2025 στις 12:12 ΜΜ, djuan1988 είπε Σε εμένα άλλες φορές χτυπάει, άλλες όχι. Δεν μπορώ να προβλέψω τη συμπεριφορά πάντως. Γενικά τραγικά bugs, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ το quality control της Apple. Δεν έχει να κάνει με την Apple αυτό που συζητάμε αλλά με τον πάροχο... Στις 13/6/2025 στις 1:34 ΜΜ, naeg15 είπε Εμένα ακούγεται κανονικά ( χτυπάει κανονικά ) AirPods 4 ANC με Ultra 2 Χωρίς ακουστικά με το ηχείο του Apple Watch το ακούς να χτυπάει.? 1 ώρα πριν, gkat2829 είπε Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν αλλάξω την φυσική μου κάρτα στο IPhone διότι είναι παλιά και θέλω να εκμεταλλευτώ και το SA της COSMOTE στο ρολόι θα έχω κανένα θέμα με την multisim? Μήπως επειδή είναι κλώνος θα πρέπει πρώτα να την βγάλω από το ρολόι και αφού αντικαταστήσω του τηλεφώνου να την περάσω και πάλι; Νομίζω δε θα έχεις θέμα. Άλλωστε η ενεργοποίηση της νέας κάρτας SIM ή eSIM που θα πάρεις είναι εντελώς άλλη υπόθεση από την ενεργοποίηση της MultiSIM. Γι' αυτό και όσοι αντικαθιστούσαν τις κάρτες προσπαθώντας να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στο ρολόι δεν κατάφεραν κάτι. Αν και τις ενεργοποιήσεις/αντιστοιχίσεις στις κάρτες κάνει ένας server (πιθανόν) εντούτοις το αν θα συνταντήσεις πρόβλημα ενεργοποίησης ή δυσλειτουργία στην υπηρεσία είναι απρόβλεπτο λαχείο.
djuan1988 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 17 hours ago, ramarg said: Δεν έχει να κάνει με την Apple αυτό που συζητάμε αλλά με τον πάροχο... Το ότι πχ δε δουλεύουν τα ακουστικά σωστά είναι θέμα της Cosmote και όχι της Apple δηλαδή; Μάλιστα.
joker2342 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Στις 11/6/2025 στις 9:27 ΠΜ, billdanos είπε Αφού πέρασαν λίγες εβδομάδες από τη δική μου ενεργοποίηση, να αναφέρω πως λειτουργεί μια χαρά μέχρι τώρα στο Ultra 2 και με τη normal χρήση που κάνω, δεν παρατήρησα σημαντικές αλλαγές στη συνολική αυτονομία του ρολογιού. Αναφέρομαι στις τυπικές περιπτώσεις που απομακρύνομαι από το κινητό μέσα στην ημέρα και όχι το να βγω επίτηδες όλη τη μέρα έξω χωρίς αυτό... Εχει κανει καποιος το πειραμα να χρησιμοποιησει μονο το ρολοι για μια ολοκληρη μερα για να μας πει την εμπειρια του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα