dis83 Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Στις 10/7/2025 στις 1:15 ΜΜ, dis83 είπε 27,50€ χρέωσαν σήμερα τη multisim στο unlimited. θα το ελέγξουν λέει και αν ισχύει όντως η προσφορά θα το διορθώσουν. ευτυχώς έχω κρατήσει screenshot. Μετά από 13 μέρες ήρθε απάντηση ότι 20,17€ προ ΦΠΑ θα πιστωθούν σε επόμενο λογαριασμό.
vmaria Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Καλημέρα! 'Εχω το applewatch 10 cellular και θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία multisim για να μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς να έχω το κινητό κοντά μου.Διάβασα πως για να μπορώ να κάνω χρήση αυτής της υπηρεσίας θα πρέπει να έχω ενεργοποιημένο συμβόλαιο cosmote.Έχω ένα φοιτητικό καρτοκινητό whats up ωσ κύρια sim και ένα άλλο απλό καρτοκινητό frog σαν δευτερεύουσα esim. Λόγω του οτι δε με συμφέρει να κάνω την κύρια sim συμβόλαιο, αν αλλάξω την frog σε συμβόλαιο,θα μπορώ να την χρησιμοποιώ στο ρολοι κανονικά(να απαντάω σε κλήσεις,να λαμβάνω ειδοποιήσεις των social εφαρμογών,να ακούω online μουσική) -όντας δευτερεύουσα? Ευχαριστώ!
panosk111178 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Να κάνω λίγο μια ερώτηση εκτός θέματος το Samsung ultra δουλεύει κανονικά όπως το apple ultra με LTE μπορείς να κάνεις κλήσεις και λοιπά;
aliask Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Μιας και το νήμα έχει ξεφύγει…(δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι ανάλογο)επιτέλους για καλό…μιας και έχουμε ενεργεί την υπηρεσία πλέον για τα ρολογάκια μας…ήθελα την βοήθεια σας οποίος και αν γνωρίζει κάτι σχετικά. εκανα ενεργοποίησης σήμερα της multi sim… ενεργοποιήθηκε σωστά έλαβα και το ανάλογο sms από Cosmote μίλησα και μαζί τους και όντως είναι ενεργοποιημένο . Όμως…. φαίνεται στο ρολόι να υπάρχει το δίκτυο αλλά όταν πας στα ενδότερα …στο status δείχνει να το σκέφτεται και να δεν λειτουργεί όταν το κινητό είναι εκτός.( ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να καταλάβατε) Μίλησα ξανά με Cosmote (όπως με συμβούλεψαν από κατάστημα) διέγραψαν την multi sim και ξανά έκανα την διαδικασία… όλα πάλι φαίνεται να έγιναν σωστά, πάλι όμως το ρολόι δεν… update carrier settings (νομίζω) και τελευταία λογισμικά σε τηλέφωνο και ρολόι … επίσης έκανα και κάνα δυο restart iPhone 16 pro και ρολόι ultra 1 αν παίζει κάποιο ρόλο … τα φώτα σας παρακαλώ! Χίλια ευχαριστώ! Επεξ/σία 28 Ιουλίου από aliask
gkat2829 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 8 ώρες πριν, panosk111178 είπε Να κάνω λίγο μια ερώτηση εκτός θέματος το Samsung ultra δουλεύει κανονικά όπως το apple ultra με LTE μπορείς να κάνεις κλήσεις και λοιπά; Προς Ενημερωση στα Samsung ρολογια εχει ενεργοποιηθει η ESIM MULTISIM απο την COSMOTE με την εναρξη της υπηρεσιας πριν 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα. 1 ώρα πριν, aliask είπε Καλησπέρα! Μιας και το νήμα έχει ξεφύγει…(δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι ανάλογο)επιτέλους για καλό…μιας και έχουμε ενεργεί την υπηρεσία πλέον για τα ρολογάκια μας…ήθελα την βοήθεια σας οποίος και αν γνωρίζει κάτι σχετικά. εκανα ενεργοποίησης σήμερα της multi sim… ενεργοποιήθηκε σωστά έλαβα και το ανάλογο sms από Cosmote μίλησα και μαζί τους και όντως είναι ενεργοποιημένο . Όμως…. φαίνεται στο ρολόι να υπάρχει το δίκτυο αλλά όταν πας στα ενδότερα …στο status δείχνει να το σκέφτεται και να δεν λειτουργεί όταν το κινητό είναι εκτός.( ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να καταλάβατε) Μίλησα ξανά με Cosmote (όπως με συμβούλεψαν από κατάστημα) διέγραψαν την multi sim και ξανά έκανα την διαδικασία… όλα πάλι φαίνεται να έγιναν σωστά, πάλι όμως το ρολόι δεν… update carrier settings (νομίζω) και τελευταία λογισμικά σε τηλέφωνο και ρολόι … επίσης έκανα και κάνα δυο restart iPhone 16 pro και ρολόι ultra 1 αν παίζει κάποιο ρόλο … τα φώτα σας παρακαλώ! Χίλια ευχαριστώ! Για να δεις το 4G στο κινητο προς ενημερωση σου θα πρεπει να εισαι εκτος σπιτιου ετσι. Αλλιως οταν εισαι στο σπιτι θα πρεπει το κινητο να ειναι OFF και στο ρολοι να ειναι απενεργοποιημενο το WIFI. 1
aliask Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Προς Ενημερωση στα Samsung ρολογια εχει ενεργοποιηθει η ESIM MULTISIM απο την COSMOTE με την εναρξη της υπηρεσιας πριν 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Για να δεις το 4G στο κινητο προς ενημερωση σου θα πρεπει να εισαι εκτος σπιτιου ετσι. Αλλιως οταν εισαι στο σπιτι θα πρεπει το κινητο να ειναι OFF και στο ρολοι να ειναι απενεργοποιημενο το WIFI. Ναι λογικό Δυστυχώς δεν δείχνει να συνδέεται!
gkat2829 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 2 ώρες πριν, aliask είπε Ναι λογικό Δυστυχώς δεν δείχνει να συνδέεται! Ελέγχεις σε παρακαλώ πιο μοντέλο έχεις αγοράσει ULTRA? Το A2622 ή το A2684?
aliask Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gkat2829 είπε Ελέγχεις σε παρακαλώ πιο μοντέλο έχεις αγοράσει ULTRA? Το A2622 ή το A2684? Το Α2684 γιατι; Πες μου ότι κάτι δεν ξέρω!; Και το ρολόι δεν «παίζει» με το cellular !!! 😂😁 κι έκανα ολόκληρη αλλαγή από voda μόνο γιαυτο!! τελικά έκανα ένα reset στο ρολόι και στήσιμο από την αρχή μπας και…. το πρωί θα δείξει γιατί όλη νύχτα πείσμωσα και παιδεύομαι με την βλακεία διαβάζοντας κάθε άρθρο που τυχόν αφορά επίλυση θέματος…. Θα δείξει! Επεξ/σία 29 Ιουλίου από aliask
gkat2829 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, aliask είπε Το Α2684 γιατι; Πες μου ότι κάτι δεν ξέρω!; Και το ρολόι δεν «παίζει» με το cellular !!! 😂😁 κι έκανα ολόκληρη αλλαγή από voda μόνο γιαυτο!! τελικά έκανα ένα reset στο ρολόι και στήσιμο από την αρχή μπας και…. το πρωί θα δείξει γιατί όλη νύχτα πείσμωσα και παιδεύομαι με την βλακεία διαβάζοντας κάθε άρθρο που τυχόν αφορά επίλυση θέματος…. Θα δείξει! Διότι μέχρι και το ULTRA πρώτης γενιάς έβγαινε και αμερικανικό μοντέλο το A2622 το οποίο δεν παίζει με τις Ευρωπαϊκές εταιρίες παρά μόνο σε ROAMING. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνεις. Θα σου έλεγα αν σου είναι εύκολο να δοκιμάσεις να κάνεις σύνδεση σε κάποιου φίλου σου ρολόι με το δικό σου κινητό και ενεργή την υπηρεσία από την COSMOTE. Μετά το ακυρώνεις γίνεται πολύ εύκολα. Επίσης μια λύση είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο ρολόι και να στήσεις απευθείας την MULTISIM της COSMOTE χωρίς να στήσεις κάτι άλλο επάνω του. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από gkat2829
kapsala Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) H Cosmote με τις χρεωσεις δε τα παει καλα. Πληρώνω τον πρώτο μηνα μου συμβολαιου 28 ευρω, ενω μεσα σε αυτο το μηνα ενεργοποιησα και το Multi sim για το apple watch με 3 μηνες δωρεαν και μετα 5 ευρω το μηνα, όπως όλοι. Αυτο το μήνα μ ήρθε λογαριασμος 36 ευρώ, εξαιτίας αυτων εδω: Βάζουν χρέωση 20 ευρώ ανα μήνα για τη multisim, και μου κάνουν έκπτωση 32 ευρω, οπότε βγαινει διαφορά 8 ευρώ, για κάτι που είναι δωρεάν και μετά θα κοστίζει 5 ευρω Έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτι θα το ελέγξουν και θα με πάρουν πίσω. Είναι η δέυτερη μέρα από τότε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. UPDATE: Cosmote replied οτι θα μ επιστρεψουν τις λαθος χρεωσεις: ΣE ΣYNEXEIA THΣ EΠIKOINΩNIAΣ MAΣ, ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΘA ΣAΣ EΠIΣTPAΦEI TO ΠOΣO 24.18€ ΠPO ΦΠA ΣTON EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO. ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από kapsala
lksgr Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 23/7/2025 στις 12:52 ΜΜ, dis83 είπε Μετά από 13 μέρες ήρθε απάντηση ότι 20,17€ προ ΦΠΑ θα πιστωθούν σε επόμενο λογαριασμό. Η ίδια χρέωση ήρθε και σε εμένα και μόλις ακύρωσα την υπηρεσία καθώς ο υπάλληλος επέμενε ότι η χρέωση θα είναι 20 ευρώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα