Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, Costaskokk είπε νομίζω την έχουμε βάψει.... . Κοιτα, στη χειρότερη αυτοί θα χάσουν τα 5 ευρώ παραπάνω σε κάθε λογαριασμό. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Νεότερη σημερινή επικοινωνία: "Δεν μπορείτε να μεταφέρετε την esim από το παλιό iphone στο νέο μέσα από τη σχετική επιλογή που σας δίνει το iOS, γιατί δεν το υποστηρίζει η cosmote για νομικούς κλπ λόγους μιας και ένας τηλεφωνικός αριθμός λειτουργεί σαν ταυτοποίηση σε πολλές υπηρεσίες. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν στέλνουν απλά με email το νέο QR για την esim αλλά απαιτείται πρώτα η επίσκεψη σε κατάστημα ή η αποστολή του μέσω courier ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του χρήστη... " ΕΠΙΣΗΣ: μου είπαν πως τελικά ακόμη κι αν αλλάξω την esim ή τη μετατρέψω σε φυσική sim, δεν θα επηρεαστεί η multisim στο ρολόι μιας και είναι "δεμένη" με τον αριθμό μου και όχι με τα στοιχεία της εκάτστοτε sim/esim... Να αρχίσουμε τα στοιχήματα για το τι θα συμβεί τελικά αύριο αν πάω να αλλάξω την esim??? 😛 2
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Η λογική λέει ότι αφού η υπηρεσία θέλει απενεργοποίηση, μετά πας με τα 27,5€ και όχι με την προνομιακή τιμή. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, panos- είπε Η λογική λέει ότι αφού η υπηρεσία θέλει απενεργοποίηση, μετά πας με τα 27,5€ και όχι με την προνομιακή τιμή. Καμία λογική δεν το λέει αυτό και το λέει και η ίδια η Cosmote πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα 27.5 έχουν λογική όταν χρησιμοποιείς μια multisim για να καταναλώνεις από τα απεριόριστα data σου και αλλού (5g modem, άλλο τηλέφωνο, tablet κλπ) και όχι σε ένα applewatch που τρώει με το ζόρι 1gb το μήνα και αν... 1
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, billdanos είπε Καμία λογική δεν το λέει αυτό και το λέει και η ίδια η Cosmote πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα 27.5 έχουν λογική όταν χρησιμοποιείς μια multisim για να καταναλώνεις από τα απεριόριστα data σου και αλλού (5g modem, άλλο τηλέφωνο, tablet κλπ) και όχι σε ένα applewatch που τρώει με το ζόρι 1gb το μήνα και αν... Επειδή χρησιμοποιώ το CRM τους, όταν θες να το μεταφέρεις σε άλλη συσκευή η υπηρεσία πρέπει να απενεργοποιηθεί. Όταν το ενεργοποιείς ξανα η έκπτωση δε θα περάσει, εκτός αν είχε γίνει ανανέωση συμβολαίου στο διάστημα που είχες την προνομιακή έκπτωση (5,5€ τον μήνα πάγιο).
arxontas2323 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε ΕΠΙΣΗΣ: μου είπαν πως τελικά ακόμη κι αν αλλάξω την esim ή τη μετατρέψω σε φυσική sim, δεν θα επηρεαστεί η multisim στο ρολόι μιας και είναι "δεμένη" με τον αριθμό μου και όχι με τα στοιχεία της εκάτστοτε sim/esim... Να αρχίσουμε τα στοιχήματα για το τι θα συμβεί τελικά αύριο αν πάω να αλλάξω την esim??? 😛 θα σας πω αυριο τι γινεται με την αλλαγη στο καινουριο ρολοι και την multisim 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε θα σας πω αυριο τι γινεται με την αλλαγη στο καινουριο ρολοι και την multisim Εγω δεν θα αλλάξω ρολόι, μονο τηλέφωνο.
KAGOURATION Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Χρειάστηκε να αφαιρέσω την multisim από το ρολόι και αναγκαστικά να καταργήσω την υπηρεσία ώστε να επαναλάβω την διαδικασία και να την ξαναπεράσω. Το έκανα, περάστηκε χωρίς θέμα, αλλά το ρολόι δυο μέρες τώρα ενώ μου δείχνει plan 'Cosmote' από κάτω γράφει status 'No connection'.
axidousgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, KAGOURATION είπε Καλημέρα. Χρειάστηκε να αφαιρέσω την multisim από το ρολόι και αναγκαστικά να καταργήσω την υπηρεσία ώστε να επαναλάβω την διαδικασία και να την ξαναπεράσω. Το έκανα, περάστηκε χωρίς θέμα, αλλά το ρολόι δυο μέρες τώρα ενώ μου δείχνει plan 'Cosmote' από κάτω γράφει status 'No connection'. εμενα με το no connection το παρατησα και δεν ξανα ασχοληθηκα Μου ειπαν απο το 13888 οτι φταιει η apple ! για αυτο χα χα Τεσπα να δω αν αλλαξω φετος και παω σε ultra 3 απο το 1 και το ξανα δοκιμασω Αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από axidousgr 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Update: πηγα σε κατάστημα και άλλαξα την esim από το iphone σε κανονική sim. Το ρολόι δεν επηρεάστηκε σε τίποτα και όλα λειτουργούν όπως και πριν. Οπότε πλεον αν χρειαστεί να αλλάξω τηλέφωνο απλά θα μεταφέρω τη sim στο νέο. Επίσης οι νέες sim έρχονται πλέον σε αυτή τη συσκευασία:
bezoss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 29 minutes ago, billdanos said: Update: πηγα σε κατάστημα και άλλαξα την esim από το iphone σε κανονική sim. Το ρολόι δεν επηρεάστηκε σε τίποτα και όλα λειτουργούν όπως και πριν. Οπότε πλεον αν χρειαστεί να αλλάξω τηλέφωνο απλά θα μεταφέρω τη sim στο νέο. Επίσης οι νέες sim έρχονται πλέον σε αυτή τη συσκευασία: Άραγε είναι και για το 5g SA για iPhone?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, bezoss είπε Άραγε είναι και για το 5g SA για iPhone?
papadakn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Στις 11/9/2025 στις 7:01 ΜΜ, billdanos είπε Προβλέπω πως μέχρι να παίξει το 5G στην Cosmote θα έχουμε το Apple Watch Ultra 4 και τα series 12… Εγώ μια χαρά θα μείνω άλλη μια χρονιά με το Ultra 2 αφού στην Ελλάδα ούτε 5G θα έχουμε, ούτε satellite συνδεσιμότητα! Όντως?? Το satellite είχα υποθέσει ότι ειναι carrier agnostic (έχω vodafone). Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα?? Με βλέπω να ακυρώνω την προπαραγγελία
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, papadakn είπε Όντως?? Το satellite είχα υποθέσει ότι ειναι carrier agnostic (έχω vodafone). Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα?? Με βλέπω να ακυρώνω την προπαραγγελία Όχι δεν υποστηρίζεται ακόμη όπως δεν υποστηριζόταν και στα συμβατά iphones τα τελευταία 2 χρόνια...
liofagos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Στις 26/8/2025 στις 4:50 ΜΜ, bezoss είπε φυσικά και δεν ισχύει Γίνεται και σε what’s up νούμερο η multisim?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα