Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, koufontinas000 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Γράφω για πρώτη φορά σε ένα thread που παρακολουθώ ανελλιπώς από το 2021.

Είμαι κάτοχος Apple Watch Series 6 και COSMOTE gigamax unlimited σε eSIM. Κάθισα σε desktop στο σπίτι για να κάνω τη διαδικασία,η οποία μαζί με την ενεργοποίηση του email μου στην cosmote(που για κάποιο λόγο δεν είχα κάνει),διήρκησε λιγότερο από 5 λεπτά. Έκανα την αίτηση και το sms ενεργοποίησης ήρθε σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Ετσι είπα να δοκιμάσω και τις νέες δυνατότητες. Απενεργοποίησα το κινητό,το ρολόι το εντόπισε αυτό και άνοιξε τα δεδομένα. Μετά από λίγα λεπτά Spotify podcast το ρολόι ζεστάθηκε λίγο και καταλανωσε 20mb δεδομένων. Δε θα μιλήσω για τη μπαταρία διότι η υγεία της είναι κάτω από 80%,και που κρατάει σχεδόν μια μέρα χρήσης μαζί με προπόνηση θαύμα είναι.

Αυτά από μένα,ελπίζω να βοήθησα κάποιους,καλή συνέχεια σε όλους!

Τι εννοείς απενεργοποίησα το κινητό? Θαρρώ αν το κάνεις αυτό δεν έχεις καν σήμα στο ρολόι.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ainerone είπε

E ναι δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση μάλλον αυτό γίνεται.Ας μας ενημερώσουν όσοι το έχουν κάνει επιτυχώς αν είχαν e-sim η φυσική sim. @dream21 ακριβως τα ιδια και εμενα,κανε μια καλη,παρε την εξυπηρετηση και ρωτα αν εχουν καμια παραγγελια να σου ερχεται με καρτες sim :P

Θα τους παρω απο περιεργεια και θα ενημερωσω μιας και εχω και εγω φυσικη καρτα στο κινητο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgekoz είπε

Τι εννοείς απενεργοποίησα το κινητό? Θαρρώ αν το κάνεις αυτό δεν έχεις καν σήμα στο ρολόι.

Κάνεις λάθος,το ρολόι αυτόματα γυρίσει στα δεδομένα και μπορώ να τηλεφωνήσω κανονικά. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dream21 είπε

Μια απο τα ίδια και σε εμένα και πηγαίνω παραγγελίες και δεν υπάρχει κανένα αίτημα 

IMG_1063.jpeg.0d8bbdeb1c47c071e87ddebfee3148d6.jpeg

IMG_1064.png

Εδώ το πρωί με άφησε κ προχώρησα κανονικά. 
δείτε ώρες των email και διαφορετικές κάρτες eSIM. IMG_3124.jpeg.328b17c94867c0847b5c8f229a128a04.jpegIMG_3125.jpeg.23a6a88671ed02b9b9f6b43edccb7322.jpeg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Εδώ το πρωί με άφησε κ προχώρησα κανονικά. 
δείτε ώρες των email και διαφορετικές κάρτες eSIM. 

οποτε το εφτιαξες η περιμενεις σε COSMOTE (Αναμονή) ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dream21 είπε

οποτε το εφτιαξες η περιμενεις σε COSMOTE (Αναμονή) ;

Περιμένω εννοείται κ δεν βλέπω να φτιάχνει… έτσι έριξαν άκυρο κ με έξτρα σιμ σε αυτά τα προγράμματα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ppmarkos είπε

Περιμένω εννοείται κ δεν βλέπω να φτιάχνει… έτσι έριξαν άκυρο κ με έξτρα σιμ σε αυτά τα προγράμματα. 

Μαλιστα... Αναμενουμε

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Θα το εχω πρωτος στην Vodafone πριν βγαλεις ακρη......

Α όχι δεν κατάλαβες. Έχω στείλει ενημέρωση σε όλα τα δίκτυα ώστε να μην στο δώσει κανείς! Είσαι επίσημος αρνητής της υπηρεσίας και δεν σου επιτρέπεται! 😛 

• Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, michkal91 είπε

Παιδιά το έχουμε πει πάντως. Ακόμα και εμείς με esim έχουμε θέμα. Δε παίζει ρόλο η σιμ 

Τι πρόγραμμα έχεις;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, koufontinas000 είπε

Κάνεις λάθος,το ρολόι αυτόματα γυρίσει στα δεδομένα και μπορώ να τηλεφωνήσω κανονικά. 

Ναι το δοκίμασα έτσι και όλα οκ.ενω εάν το βάλεις σε πτήση το κινητό δεν δουλεύει τώρα μένει να αφήσουμε το κινητό σπίτι ανοιχτό βέβαια και να φύγουμε να δούμε τι γίνεται.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Georgekoz είπε

Ναι το δοκίμασα έτσι και όλα οκ.ενω εάν το βάλεις σε πτήση το κινητό δεν δουλεύει τώρα μένει να αφήσουμε το κινητό σπίτι ανοιχτό βέβαια και να φύγουμε να δούμε τι γίνεται.

εαν κλεισεις το bluetooth και το wifi παιζει με την μια στο ρολοι για να δοκιμασεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δοκιμάζοντας την άλλη sim που υποστηρίζει μόνο data στο πρόγραμμα που έχω, φεύγει προφανώς το waiting από το cellular data του ρολογιού και εμφανίζεται η αρχική επιλογή για να κάνω setup. Άρα η ένδειξη αυτή με το waiting εμφανίζεται όσο υπάρχει στη συσκευή η sim με την οποία έγινε η πρώτη προσπάθεια. Αν μέχρι αύριο δεν έχω  καμία ενημέρωση θα πάω και θα πετάξω μερικά ευρώ για να μετατρέψω τη φυσική sim σε eSIM μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει. 😛 

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δοκιμάζοντας την άλλη sim που υποστηρίζει μόνο data στο πρόγραμμα που έχω, φεύγει προφανώς το waiting από το cellular data του ρολογιού και εμφανίζεται η αρχική επιλογή για να κάνω setup. Άρα η ένδειξη αυτή με το waiting εμφανίζεται όσο υπάρχει στη συσκευή η sim με την οποία έγινε η πρώτη προσπάθεια. Αν μέχρι αύριο δεν έχω  καμία ενημέρωση θα πάω και θα πετάξω μερικά ευρώ για να μετατρέψω τη φυσική sim σε eSIM μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει. 😛 

Δεν πιστευω να ειναι αυτο το θεμα η αλλαγη SIM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...