Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, DragoticSaen said:

Αναφέρομαι μετά τους 3 μήνες...γράφει για 5.5Ε το μήνα επειδή ειμαι πελάτης του Gigamax Unlimited...το οποιο ειναι και το συμβόλαιο που εμφανίζει την επιλογή για τα 27.5Ε....

Σωστά σου λέει μετά τους 3 πρώτους μήνες η τιμή θα είναι προσφορά στα 5.5 ευρώ για τα συμβόλαια gigamax unlimited αντί 27.5 

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανέρχομαι έπειτα από επικονωνια με την εξυπηρέτηση να με ενημερώσουν ότι προχώρησε επιτυχώς το αίτημα ακύρωσης της multisim.Μαντεψτε ότι δεν έχει ακυρωθεί τίποτα και είμαι στο ίδιο στάδιο.Καλα έχει πάει μέχρι στιγμής η κωμωδία όλη.

• Sad 1
Δημοσ.
8 minutes ago, ainerone said:

Επανέρχομαι έπειτα από επικονωνια με την εξυπηρέτηση να με ενημερώσουν ότι προχώρησε επιτυχώς το αίτημα ακύρωσης της multisim.Μαντεψτε ότι δεν έχει ακυρωθεί τίποτα και είμαι στο ίδιο στάδιο.Καλα έχει πάει μέχρι στιγμής η κωμωδία όλη.

αν έκανες ένα erase το ρολοι και εκ νεου ξανα pair (ωστε να ξανα περναγε ρυθμισεις κτλ )λες να βοηθουσε ?

Μια ιδέα είπα 

• Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, naeg15 είπε

αν έκανες ένα erase το ρολοι και εκ νεου ξανα pair (ωστε να ξανα περναγε ρυθμισεις κτλ )λες να βοηθουσε ?

Μια ιδέα είπα 

Στο στάδιο αυτό δεν έχει περάσει τίποτα ακόμη στο ρολόι... Δεν χρειάζεται erase κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Μια ιδέα είπα 

Καμία σχέση .. 

@ainerone Μην κάνεις erase το ρολόι διότι δεν αλλάζει κάτι.. Το πρόβλημα είναι στον σέρβερ της Cosmote με το EID του ρολογιού σου όπως και σε εμένα 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dream21 είπε

Καμία σχέση .. 

@ainerone Μην κάνεις erase το ρολόι διότι δεν αλλάζει κάτι.. Το πρόβλημα είναι στον σέρβερ της Cosmote με το EID του ρολογιού σου όπως και σε εμένα 

Νέο update.Εκλεισα σιμ άνοιξα πάλι,ξεκίνησα διαμόρφωση έβγαλε όλα τα βήματα πάλι έκανα ταυτοποιήσεις φτάσαμε στο τελικό στάδιο ότι θα ενημερωθώ μέσω sms/email και πάλι έχω cosmote αναμονή….

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ainerone είπε

Νέο update.Εκλεισα σιμ άνοιξα πάλι,ξεκίνησα διαμόρφωση έβγαλε όλα τα βήματα πάλι έκανα ταυτοποιήσεις φτάσαμε στο τελικό στάδιο ότι θα ενημερωθώ μέσω sms/email και πάλι έχω cosmote αναμονή….

Το εκανα και εγώ και ακόμη βλέπει προηγουμενη παραγγελία σε εξελιξη ☹️

• Sad 1
Δημοσ.

Πάλι επικοινωνία με το 13818 να μου αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και προχωράει κανονικά η καινούργια αίτηση ούτε υπάρχει χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης της multisim.Εχω εξαντλήσει βασικά κάθε σκέψη και ιδέα 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ainerone είπε

Πάλι επικοινωνία με το 13818 να μου αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και προχωράει κανονικά η καινούργια αίτηση ούτε υπάρχει χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης της multisim.Εχω εξαντλήσει βασικά κάθε σκέψη και ιδέα 😂

Δοκιμασα το εξης : εβγαλα την nanosim απο το 5G modem που δινει στο σπιτι ιντερνετ το οποιο ειναι ενα νουμερο unlimited  και βαζοντας την καρτα στο iPhone προχωραει κανονικα για να ολοκληρωσω την αιτηση , συνεπως δεν κλειδωνει το EID του ρολογιου αλλα το νουμερο στο server της cosmote που έχουμε  προβλημα.

Spoiler

IMG_1115.png

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, dream21 είπε

Δοκιμασα το εξης : εβγαλα την nanosim απο το 5G modem που δινει στο σπιτι ιντερνετ το οποιο ειναι ενα νουμερο unlimited  και βαζοντας την καρτα στο iPhone προχωραει κανονικα για να ολοκληρωσω την αιτηση , συνεπως δεν κλειδωνει το EID του ρολογιου αλλα το νουμερο στο server της cosmote που έχουμε  προβλημα.

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_1115.png

Ε και πάλι…Πρόβλημα παραμένει.Εγω περιμένω να δω και εγώ δεν ξέρω τι με αυτούς 

2 λεπτά πριν, ainerone είπε

Ε και πάλι…Πρόβλημα παραμένει.Εγω περιμένω να δω και εγώ δεν ξέρω τι με αυτούς 

Ακυροοοο μόλις ενεργοποιήθηκα!(μην δίνεται σημασία ότι λέει Vodafone έτσι έχω ονομάσει την ετικέτα😂)

IMG_2761.png

incoming-147BF4E8-F2FA-4A87-8D70-345DFB65A823.png

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ilzals είπε

Ερώτηση αυτή τη στιγμή στη Cosmote μπορεί να ερνεργξποιηθει και σε Apple Watch Ultra ?σε 1 και 2;

Σε ολα τα ρολογια που εχουν παρει την 11.4. Και σε 9αρι και σε 8αρι και σε 10αρι και στα 2 ULTRA.

Δημοσ.

Που είναι με eSIM ok?

Kai για να καταλάβω στη Cosmote αυτή η υπηρεσία στοιχίζει 5,5 e επιπλέον του παγίου το μήνα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύεις ότι τελικά η διαμόρφωση ( erase) βοήθησε σε αυτό ;

1 hour ago, ainerone said:

Ακυροοοο μόλις ενεργοποιήθηκα!(μην δίνεται σημασία ότι λέει Vodafone έτσι έχω ονομάσει την ετικέτα😂)

;

Επεξ/σία από naeg15
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Πιστεύεις ότι τελικά η διαμόρφωση ( erase) βοήθησε σε αυτό ;

όχι απολύτως καμία σχεση,ειναι καθαρά θέμα τύχης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...