ramarg Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Bartse είπε Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε μένα φαίνεται ενεργή ίσως επειδή την ενεργοποίησα κανονικά την πρώτη μέρα και την ακύρωσα όταν έμαθα για την προσφορά των 5.5€.. ξαναέκανα την αίτηση άμεσα αλλά είμαι στην αναμονή αυτές τις 16 μέρες Ναι δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε μένα φαίνεται ενεργή ίσως επειδή την ενεργοποίησα κανονικά την πρώτη μέρα και την ακύρωσα όταν έμαθα για την προσφορά των 5.5€.. ξαναέκανα την αίτηση άμεσα αλλά είμαι στην αναμονή αυτές τις 16 μέρες Το θέμα δεν είναι αυτό. Αν την είχες ενεργοποιήσει μόνο για 1 μέρα όπως λες, θα έβλεπες αναλογική χρέωση του κόστους της υπηρεσίας για τις ημέρες που την είχες ενεργή (εδώ βέβαια παίζει ρόλο και ο κύκλος έκδοσης λογαριασμού στη σύνδεση σου). Αν μπορείς βάλε μας αντίγραφο της ανάλυσης του λογαριασμού (κόβωντας προσωπικές πληροφορίες) μόνο για να δούμε πόσο σε χρέωσε για την υπηρεσία, και ταυτόχρονα δες κάθε πότε εκδίδεται ο λογαριασμός για να βγάλουμε συμπέρασμα. Αν για 1 μέρα ενεργοποίησης σου χρέωσε ολόκληρο το μηνιαίο πάγιο (άσχετα αν στο αντιλογίζει στις εκπτώσεις), αυτό είναι σοβαρά θέμα (δηλαδή το να σου χρεώνει ολόκληρο πάγιο αν λειτούργησε μία μέρα & αντίστοιχα εξίσου σοβαρό το να σου χρεώνει λογιστικά ολόκληρο το πάγιο ενώ είσαι στο waiting for activation....). 9 ώρες πριν, Ignat77 είπε Και εγω διαβαζα για την αυτονομια του ultra 2 και γι αυτο το πηρα. Αλλα 3 μερες δεν καταφερα ποτε να παω. 2 μερες μαξ. Γι αυτο ρωταω. Αν μπορεις να μου προτεινεις καποιες ρυθμισεις που βελτιωνουν την αυτονομια ή τις ρυθμισεις που εχεις εσυ θα με βοηθουσες πολυ!! Θα βρω λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω για την αυτονομία τις επόμενες μέρες. Καλή Ανάσταση.! 8 ώρες πριν, babis5570 είπε Έχω το ultra 2 , αυτονομία 3 μέρες και έχει ακόμα 15% πριν την φόρτιση . Χωρισ Προπόνηση αλλά ΟΛΑ (εκτος 4g που δεν έκανα ακόμα συμβόλαιο) ανοιχτά (WiFi , αισθητήρες , ύπνος και AOD ενεργό !(αλλά όχι περίπλοκο καντράν ). Αυτό που έχω ανενεργό είναι το wrist to wake , τρώει πολύ μπαταρία ! 🪫 Ενεργοποίησε τα όλα βρε να χαρείς το ρολόι στο φουλ με ΟΛΕΣ τις δυνατότητες... Τα πήραμε για να τα χαρούμε και να τα φορτίζουμε συνέχεια... Κάποια στιγμή θα παλιώσει και αυτό και θα πάρεις άλλο... 8-10 ώρες τη μέρα χρειαζόμαστε ύπνο... Αν το ρολόι καταφέρει να σου βγάλει 12 ώρες με όλα ανοιχτά, είσαι άρχοντας μη το σκέφτεσαι.. Το βράδυ φόρτισμα... 2 ώρες πριν, panosk111178 είπε Εγω το έχω έτσι δεν ανάβει τόσες φορές όσο νομίζεις Συμφωνώ απόλυτα.. ΠΑΙΔΙΑ μην τον σκέφτεστε καν, άλλωστε πόσες φορές θα σηκώσετε τον καρπό μέσα σε 12 ώρες για να δείτε την ώρα και καμιά ειδοποίηση... 10-20-30? Σιγά την επιβάρυνση που θα έχει η μπαταρία επειδή άναψε για λίγο η οθόνη... Αντίστοιχα και το AOD ναι οκ τρώει κάτι παραπάνω αλλά δεν επιβαρύνει σοβαρά... Η οθόνη είναι LTPO και έχει adaptive refresh rate δηλαδή ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς, ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει τόσο χαμηλά, που η ανανέωση της οθόνης περιορίζεται στα εντελώς απαραίτητα (με τρόπο που δεν επιβαρύνει την μπαταρία)... Always on δε σημαίνει ότι η οθόνη είναι αναμμένη και τρέχει με 60/120hz διαρκώς... Σημαίνει απλώς ότι η οθόνη δε σβήνει εντελώς και κάθε 1 λεπτό κάνει μια στοιχειώδη ενημέρωση στο καντράν (για να δείχνει σωστά την ώρα & καμιά ειδοποίηση)... Χαρείτε τα ρολόγια σας και μην σκέφτεστε capacity & tricky things... Το μόνο που πρέπει να σας ανησυχεί είναι να θυμάστε να το βάζετε για φόρτιση το βράδυ (γιατί αν ξυπνήσεις το πρωί και φύγεις με 10% ΝΑΙ θα έχεις θέμα μέσα στη μέρα)... Καλή Ανάσταση σε όλους & εύχομαι να έρθει ανάσταση και στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας (για όσους το περιμένετε και ταλαιπωρείστε τόσο καιρό)... Επεξ/σία 19 Απριλίου από ramarg 2
dream21 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ακριβώς. Από τα στοιχεία του ρολογιού δεν έχει καταγραφεί τίποτα πουθενά μιας και αυτό γίνεται στο τελευταίο στάδιο της ενεργοποίησης. Αυτό που συμβαίνει τώρα (και εγώ από τις 8/4 είμαι κολλημένος) είναι πως στα συστήματα της Cosmote φαίνεται σε εκκρεμότητα η αίτηση που κάναμε για τον συγκεκριμένο αριθμό μας. Αυτο ακριβως που λές οτι φαινεται σε εκκρεμότητα η αιτηση που καναμε... Εγω πάντος την καταγγελία την έκανα στην ΕΕΤΤ εχθες βράδυ να δούμε εαν θα γίνει κάτι απο μεριά cosmote. Επεξ/σία 19 Απριλίου από dream21
panosk111178 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 3 ώρες πριν, ramarg είπε Το θέμα δεν είναι αυτό. Αν την είχες ενεργοποιήσει μόνο για 1 μέρα όπως λες, θα έβλεπες αναλογική χρέωση του κόστους της υπηρεσίας για τις ημέρες που την είχες ενεργή (εδώ βέβαια παίζει ρόλο και ο κύκλος έκδοσης λογαριασμού στη σύνδεση σου). Αν μπορείς βάλε μας αντίγραφο της ανάλυσης του λογαριασμού (κόβωντας προσωπικές πληροφορίες) μόνο για να δούμε πόσο σε χρέωσε για την υπηρεσία, και ταυτόχρονα δες κάθε πότε εκδίδεται ο λογαριασμός για να βγάλουμε συμπέρασμα. Αν για 1 μέρα ενεργοποίησης σου χρέωσε ολόκληρο το μηνιαίο πάγιο (άσχετα αν στο αντιλογίζει στις εκπτώσεις), αυτό είναι σοβαρά θέμα (δηλαδή το να σου χρεώνει ολόκληρο πάγιο αν λειτούργησε μία μέρα & αντίστοιχα εξίσου σοβαρό το να σου χρεώνει λογιστικά ολόκληρο το πάγιο ενώ είσαι στο waiting for activation....). Θα βρω λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω για την αυτονομία τις επόμενες μέρες. Καλή Ανάσταση.! Ενεργοποίησε τα όλα βρε να χαρείς το ρολόι στο φουλ με ΟΛΕΣ τις δυνατότητες... Τα πήραμε για να τα χαρούμε και να τα φορτίζουμε συνέχεια... Κάποια στιγμή θα παλιώσει και αυτό και θα πάρεις άλλο... 8-10 ώρες τη μέρα χρειαζόμαστε ύπνο... Αν το ρολόι καταφέρει να σου βγάλει 12 ώρες με όλα ανοιχτά, είσαι άρχοντας μη το σκέφτεσαι.. Το βράδυ φόρτισμα... Συμφωνώ απόλυτα.. ΠΑΙΔΙΑ μην τον σκέφτεστε καν, άλλωστε πόσες φορές θα σηκώσετε τον καρπό μέσα σε 12 ώρες για να δείτε την ώρα και καμιά ειδοποίηση... 10-20-30? Σιγά την επιβάρυνση που θα έχει η μπαταρία επειδή άναψε για λίγο η οθόνη... Αντίστοιχα και το AOD ναι οκ τρώει κάτι παραπάνω αλλά δεν επιβαρύνει σοβαρά... Η οθόνη είναι LTPO και έχει adaptive refresh rate δηλαδή ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς, ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει τόσο χαμηλά, που η ανανέωση της οθόνης περιορίζεται στα εντελώς απαραίτητα (με τρόπο που δεν επιβαρύνει την μπαταρία)... Always on δε σημαίνει ότι η οθόνη είναι αναμμένη και τρέχει με 60/120hz διαρκώς... Σημαίνει απλώς ότι η οθόνη δε σβήνει εντελώς και κάθε 1 λεπτό κάνει μια στοιχειώδη ενημέρωση στο καντράν (για να δείχνει σωστά την ώρα & καμιά ειδοποίηση)... Χαρείτε τα ρολόγια σας και μην σκέφτεστε capacity & tricky things... Το μόνο που πρέπει να σας ανησυχεί είναι να θυμάστε να το βάζετε για φόρτιση το βράδυ (γιατί αν ξυπνήσεις το πρωί και φύγεις με 10% ΝΑΙ θα έχεις θέμα μέσα στη μέρα)... Καλή Ανάσταση σε όλους & εύχομαι να έρθει ανάσταση και στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας (για όσους το περιμένετε και ταλαιπωρείστε τόσο καιρό)... Έτσι ακριβώς δεν κάθομαι να αγχώνομαι πως πρέπει να το φορτίσω μην πέσει κάτω από 20% μην φορτίσει πάνω από 80% μιλάω γενικά και για το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ και το φορτίζω ανάλογα με της ανάγκες μου. 1
Damianus Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου On 03/03/2024 at 03:55, Damianus said: To έχω ξαναγράψει εδώ μέσα. Θα κατέβω Ελλάδα μόνο όταν λυθεί το θέμα μας. Κανονίστε να πιέσετε την κατάσταση πριν αποδημησω εις Κύριον στην ξενιτιά. ⚰️💀⛪ Νομιζω πως εφθασε ο καιρος να κατεβω Ελλαδα . 😁
gidi Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει ακουστεί τίποτε για υποστήριξη family setup; Υπάρχει τρόπος το location sharing να χρησιμοποιεί το ρολόι όταν είναι ανοιχτό το cellular αντί για το κινητό;
gmantakis Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 10:45 ΜΜ, dream21 είπε Αυτο ακριβως που λές οτι φαινεται σε εκκρεμότητα η αιτηση που καναμε... Εγω πάντος την καταγγελία την έκανα στην ΕΕΤΤ εχθες βράδυ να δούμε εαν θα γίνει κάτι απο μεριά cosmote. Και σε μένα η αίτηση σε εκκρεμότητα κατάσταση "Waiting" από της 8 Απριλίου και θέλω να προβώ σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ήθελα μόνο να ρωτήσω την καταγγελία πως την εκανες; Έχω πάει στην σελίδα της ΕΕΤΤ στο url: https://www.eett.gr/katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/diacheirisi-kataggelion/ Και εκεί γράφει: "Αρχικά, συνιστάται να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, σχετικά με το πρόβλημα. Εάν αυτό δεν επιλυθεί, θα πρέπει να υποβάλετε γραπτή καταγγελία στην εταιρεία. Η εταιρεία αποδίδει στην καταγγελία σας έναν «μοναδικό αριθμό αναφοράς» (αριθμός ταυτοποίησης) και οφείλει να σας απαντήσει εγγράφως." Δεν καταλαβαίνω το σημείο που λέει "θα πρέπει να υποβάλετε γραπτή καταγγελία στην εταιρεία"... τους έστειλες δηλαδη κάποιο email, παρέδωσες κάποια γραπτή καταγγελία σε κάποιο υποκατάστημα;;; Και πως πήρες τον «μοναδικό αριθμό αναφοράς» (αριθμός ταυτοποίησης) της καταγγελίας για να κάνεις την καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Τηλεφωνικά που επικοινώνησα με το 13888 δεν μου έδιναν κάποιον αριθμό και απλά μου λέγανε θα σας πάρει το τεχνικό τμήμα τηλέφωνο το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ εδω και δύο εβδομάδες. Από ότι καταλαβαίνω για να κάνω την καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα πρέπει από την πλευρά μου να προηγηθεί κάποιου είδους γραπτής καταγγελλίας για να πάρω τον «μοναδικό αριθμό αναφοράς» (αριθμός ταυτοποίησης) τον οποίο θα αναφέρω στην ΕΕΤΤ. Μπορείς να μου πεις πως εκανες την γραπτή καταγγελία;
Bartse Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 19/4/2025 στις 10:21 ΜΜ, ramarg είπε Το θέμα δεν είναι αυτό. Αν την είχες ενεργοποιήσει μόνο για 1 μέρα όπως λες, θα έβλεπες αναλογική χρέωση του κόστους της υπηρεσίας για τις ημέρες που την είχες ενεργή (εδώ βέβαια παίζει ρόλο και ο κύκλος έκδοσης λογαριασμού στη σύνδεση σου). Αν μπορείς βάλε μας αντίγραφο της ανάλυσης του λογαριασμού (κόβωντας προσωπικές πληροφορίες) μόνο για να δούμε πόσο σε χρέωσε για την υπηρεσία, και ταυτόχρονα δες κάθε πότε εκδίδεται ο λογαριασμός για να βγάλουμε συμπέρασμα. Αν για 1 μέρα ενεργοποίησης σου χρέωσε ολόκληρο το μηνιαίο πάγιο (άσχετα αν στο αντιλογίζει στις εκπτώσεις), αυτό είναι σοβαρά θέμα (δηλαδή το να σου χρεώνει ολόκληρο πάγιο αν λειτούργησε μία μέρα & αντίστοιχα εξίσου σοβαρό το να σου χρεώνει λογιστικά ολόκληρο το πάγιο ενώ είσαι στο waiting for activation....). Θα βρω λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω για την αυτονομία τις επόμενες μέρες. Καλή Ανάσταση.! Ενεργοποίησε τα όλα βρε να χαρείς το ρολόι στο φουλ με ΟΛΕΣ τις δυνατότητες... Τα πήραμε για να τα χαρούμε και να τα φορτίζουμε συνέχεια... Κάποια στιγμή θα παλιώσει και αυτό και θα πάρεις άλλο... 8-10 ώρες τη μέρα χρειαζόμαστε ύπνο... Αν το ρολόι καταφέρει να σου βγάλει 12 ώρες με όλα ανοιχτά, είσαι άρχοντας μη το σκέφτεσαι.. Το βράδυ φόρτισμα... Συμφωνώ απόλυτα.. ΠΑΙΔΙΑ μην τον σκέφτεστε καν, άλλωστε πόσες φορές θα σηκώσετε τον καρπό μέσα σε 12 ώρες για να δείτε την ώρα και καμιά ειδοποίηση... 10-20-30? Σιγά την επιβάρυνση που θα έχει η μπαταρία επειδή άναψε για λίγο η οθόνη... Αντίστοιχα και το AOD ναι οκ τρώει κάτι παραπάνω αλλά δεν επιβαρύνει σοβαρά... Η οθόνη είναι LTPO και έχει adaptive refresh rate δηλαδή ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς, ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει τόσο χαμηλά, που η ανανέωση της οθόνης περιορίζεται στα εντελώς απαραίτητα (με τρόπο που δεν επιβαρύνει την μπαταρία)... Always on δε σημαίνει ότι η οθόνη είναι αναμμένη και τρέχει με 60/120hz διαρκώς... Σημαίνει απλώς ότι η οθόνη δε σβήνει εντελώς και κάθε 1 λεπτό κάνει μια στοιχειώδη ενημέρωση στο καντράν (για να δείχνει σωστά την ώρα & καμιά ειδοποίηση)... Χαρείτε τα ρολόγια σας και μην σκέφτεστε capacity & tricky things... Το μόνο που πρέπει να σας ανησυχεί είναι να θυμάστε να το βάζετε για φόρτιση το βράδυ (γιατί αν ξυπνήσεις το πρωί και φύγεις με 10% ΝΑΙ θα έχεις θέμα μέσα στη μέρα)... Καλή Ανάσταση σε όλους & εύχομαι να έρθει ανάσταση και στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας (για όσους το περιμένετε και ταλαιπωρείστε τόσο καιρό)... Αυτό που λέω είναι ότι σε μένα φαίνεται στο λογαριασμό ενώ σε άλλους όχι, λόγω του ότι το ενεργοποίησα έστω κ για μέρα κ από λάθος δικο τους έμεινε… στο δια ταύτα ακόμη το πρόβλημα παραμένει, μετά από επικοινωνία με την apple απάντησαν ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τη νέα ενημέρωση στο ρολόι . Θα δείξει… καλξμερα κ χρόνια πολλά σε όλους Επεξ/σία 22 Απριλίου από Bartse
gmantakis Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Bartse είπε Αυτό που λέω είναι ότι σε μένα φαίνεται στο λογαριασμό ενώ σε άλλους όχι, λόγω του ότι το ενεργοποίησα έστω κ για μέρα κ από λάθος δικο τους έμεινε… στο δια ταύτα ακόμη το πρόβλημα παραμένει, μετά από επικοινωνία με την apple απάντησαν ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τη νέα ενημέρωση στο ρολόι . Θα δείξει… καλξμερα κ χρόνια πολλά σε όλους Εμένα με έχει από της 8 Απρίλη σε "Waiting" κατάσταση και δεν ενεργοποιήτε. Δηλαδη το πρόβλημα δεν είναι της Cosmote αλλά της Apple;;; Επειδή λες πως περιμένουμε νέα ενημέρωση στο watchOS στο ρολόι. Δηλαδη άδικα κράζουμε την Cosmote;;; Επεξ/σία 22 Απριλίου από gmantakis
Bartse Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Το θέμα είναι της COSMOTE αλλά από ότι μου είπε η apple ίσως λυθεί με τη νέα ενημέρωση λογισμικού, φαντάζομαι να το αφήσει να ξεμπλοκάρει; Δεν μπορώ να ξέρω.
lksgr Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω Watch os developer beta μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα στο Apple Watch Ultra Ακόμα με μετά την αναβάθμιση συνεχίζεται το ίδιο πρόβλημα
dream21 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 4 ώρες πριν, gmantakis είπε Και σε μένα η αίτηση σε εκκρεμότητα κατάσταση "Waiting" από της 8 Απριλίου και θέλω να προβώ σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ήθελα μόνο να ρωτήσω την καταγγελία πως την εκανες; Έχω πάει στην σελίδα της ΕΕΤΤ στο url: https://www.eett.gr/katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/diacheirisi-kataggelion/ Και εκεί γράφει: "Αρχικά, συνιστάται να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, σχετικά με το πρόβλημα. Εάν αυτό δεν επιλυθεί, θα πρέπει να υποβάλετε γραπτή καταγγελία στην εταιρεία. Η εταιρεία αποδίδει στην καταγγελία σας έναν «μοναδικό αριθμό αναφοράς» (αριθμός ταυτοποίησης) και οφείλει να σας απαντήσει εγγράφως." Δεν καταλαβαίνω το σημείο που λέει "θα πρέπει να υποβάλετε γραπτή καταγγελία στην εταιρεία"... τους έστειλες δηλαδη κάποιο email, παρέδωσες κάποια γραπτή καταγγελία σε κάποιο υποκατάστημα;;; Και πως πήρες τον «μοναδικό αριθμό αναφοράς» (αριθμός ταυτοποίησης) της καταγγελίας για να κάνεις την καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Τηλεφωνικά που επικοινώνησα με το 13888 δεν μου έδιναν κάποιον αριθμό και απλά μου λέγανε θα σας πάρει το τεχνικό τμήμα τηλέφωνο το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ εδω και δύο εβδομάδες. Από ότι καταλαβαίνω για να κάνω την καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα πρέπει από την πλευρά μου να προηγηθεί κάποιου είδους γραπτής καταγγελλίας για να πάρω τον «μοναδικό αριθμό αναφοράς» (αριθμός ταυτοποίησης) τον οποίο θα αναφέρω στην ΕΕΤΤ. Μπορείς να μου πεις πως εκανες την γραπτή καταγγελία; Tον αριθμο τον πηρα μεσω 13788 Δεν εστειλα τιποτα στην cosmote μετα απο 25 τηλεφωνα που τους εκανα κατευθειαν καταγγελια και μαλιστα σημερα ηρθε email απο την ΕΕΤΤ οτι την εστειλε και αναμενετε απαντηση απο την cosmote το αργοτερο μεχρι 12/5/25
ramarg Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Bartse είπε Αυτό που λέω είναι ότι σε μένα φαίνεται στο λογαριασμό ενώ σε άλλους όχι, λόγω του ότι το ενεργοποίησα έστω κ για μέρα κ από λάθος δικο τους έμεινε… στο δια ταύτα ακόμη το πρόβλημα παραμένει, μετά από επικοινωνία με την apple απάντησαν ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τη νέα ενημέρωση στο ρολόι . Θα δείξει… καλξμερα κ χρόνια πολλά σε όλους Επομένως ισχύει αυτό που υποπτευόμουν... Στη δική σου περίπτωση βλέπω ότι ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε 18 του μηνός... Επομένως η υπηρεσία MultiSIM for AW χρεώθηκε σε 2 χρόνους/διαστήματα: Α' Διάστημα: από 01/04 έως 17/04 (αναλογική χρέωση για 17/30 ημέρες). Β' Διάστημα: από 18/04 έως 17/05 (κανονική χρέωση για ολόκληρο το πάγιο της υπηρεσίας 30/30 μέρες). Με λίγα λόγια, επειδή η υπηρεσία λανσαρίστηκε 01/04 (και εσύ ήσουν ήδη στη μέση του κύκλου έκδοσης του μηνιαίου λογαριασμού) σου χρέωσαν την υπηρεσία (λογιστικά & αναλογικά) για 17 μέρες. Το πρόβλημα όμως εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο, γιατί όπως μας είπες εσύ ενεργοποίησες την υπηρεσία επιτυχώς (για 1 μέρα χονδρικά) πριν την ακυρώσεις. Επομένως δε θα έπρεπε καν να χρεωθεί λογιστικά η υπηρεσία για 17 μέρες (αλλά για 1). Το γεγονός ότι έκανες ακύρωση & νέα αίτηση (η οποία στο μεταξύ είναι σε αναμονή για ενεργοποίηση τόσες μέρες) δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση να σας χρεώνουν λογιστικά μία υπηρεσία (για 17 μέρες τον Απρίλιο ενώ λειτούργησε 1 & αντίστοιχα να σε χρεώνει προκαταβολικά για διάστημα 30 ημερών τον Μάιο επίσης χωρίς να λειτουργεί η υπηρεσία). Είστε όλοι σε επικοινωνία με το τμήμα βλαβών εδώ και 20+ μέρες, ουσιαστική απάντηση δεν έχετε λάβει, λύση στο πρόβλημα δεν έχετε λάβει, αλλά οι χρεώσεις τρέχουν κανονικά (έστω και λογιστικά). Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην πληρώνετε κάτι λόγω 3μηνου trial (το σύστημα περνάει ως έκπτωση το κόστος της υπηρεσίας για αρχή) όμως η ουσία παραμένει η ίδια. Και χάνετε τη δοκιμαστική περιόδο χρήσης και αν συνεχίσει το πρόβλημα θα χρεώνεστε την υπηρεσία χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί (και χωρίς να μπορεί να ακυρωθεί)... Θέλω να πιστεύω ότι δε θα ξεπεράσει τους 3 μήνες αυτό το σφάλμα. Ακόμα και όταν γίνει όμως, φροντίστε να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας μετά από τόσο μεγάλο διάστημα ώστε να διεκδικήσετε το 3μηνο trial που δικαιούστε (αρχής γενομένης από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας). 12 ώρες πριν, Bartse είπε Το θέμα είναι της COSMOTE αλλά από ότι μου είπε η apple ίσως λυθεί με τη νέα ενημέρωση λογισμικού, φαντάζομαι να το αφήσει να ξεμπλοκάρει; Δεν μπορώ να ξέρω. Αν έφταιγε η τρέχουσα έκδοση δε θα ενεργοποιούσε κανείς μας... Δε γίνεται άλλοι να ενεργοποίησαν από τη 1η μέρα χωρίς πρόβλημα, άλλοι να το ξεκόλλησαν με απροσδιόριστο τρόπο, και άλλοι να είναι κολλημένοι στην ενεργοποίηση. Συμβαίνουν 3 διαφορετικά πράγματα, και όλα αφορούν την αναμονή ενεργοποίησης από τον πάροχο. Εκείνος κάνει την αντιστοίχηση καρτών SIM και περνάει τον αριθμό σε διαφορετικά SIM profiles (η Apple δεν είναι αρμόδια να εμποδίζει τροποποιήσεις/αλλαγές στις υπηρεσίες του παρόχου). Επεξ/σία 23 Απριλίου από ramarg 1
gidi Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 10:35 ΜΜ, gidi είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει ακουστεί τίποτε για υποστήριξη family setup; Υπάρχει τρόπος το location sharing να χρησιμοποιεί το ρολόι όταν είναι ανοιχτό το cellular αντί για το κινητό; Bump.
alejsalonica Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Να ενημερώσω ότι εμένα πλέον ενεργοποιήθηκε, ήταν στο Αναμονή κάποιες μέρες αλλά τώρα δείχνει ενεργοποιημένο και μου ήρθε και sms από Cosmote.
axidousgr Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου εμενα που δουλευει απο την πρωτη μερα το cellular στο ρολοι αν αλλαξω ρολοι και παω σε καινουργιο τι διαδικασια χρειαζεται να κανω ? για να μην εχω θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα