Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 59 λεπτά πριν, dream21 είπε Εγω απλα ηθελα το ονομα της Κοπελας για να της δωσω το EID για να μου ξεκολλυσει απο το ρολοι το COSMOTE "AΝΑΜΟΝΗ" που εχω εδω και ενα μηνα. Δεν στο ξεκολλάνε. Πρακτικά σου ενεργοποιούν την υπηρεσία χειροκίνητα με το EID αλλά χάνεις έτσι την ειδική τιμή. Δεν ξεκολλάνε τη δική σου αίτηση αλλά ξεκινούν νέα. Η μόνη λύση που βλέπω είναι να καθορίσουν την τιμή των 5,5 ευρώ για όλους όσους θέλουν την υπηρεσία σε Apple Watch, ώστε να μην παίζει ρόλο αν στο κάνουν αυτοί ή εσύ! 2
dream21 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν στο ξεκολλάνε. Πρακτικά σου ενεργοποιούν την υπηρεσία χειροκίνητα με το EID αλλά χάνεις έτσι την ειδική τιμή. Δεν ξεκολλάνε τη δική σου αίτηση αλλά ξεκινούν νέα. Η μόνη λύση που βλέπω είναι να καθορίσουν την τιμή των 5,5 ευρώ για όλους όσους θέλουν την υπηρεσία σε Apple Watch, ώστε να μην παίζει ρόλο αν στο κάνουν αυτοί ή εσύ! ΟΚ Κατάλαβα. ευχαριστω
ramarg Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Στις 28/4/2025 στις 6:55 ΜΜ, billdanos είπε Παιδιά εντάξει! Ξαναπήρα και εγώ στο 13788 και έπεσα σε κοπελιά (ζήτησα τα στοιχεία της) και απλά μου ζήτησε το EID του ρολογιού και σε 5 λεπτά έλαβα carrier update settings στο ρολόι και sms και email για την multisim!!! Έναν μήνα τώρα πάλευα και τελικά ήταν θέμα ανθρώπου που ήξερε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! Θα της στείλω καλάθι με κρασιά και τυριά ειλικρινά! 😍 Update: Αφού ενεργοποιήθηκαν όλα, με ξανακάλεσε για να μου πει πως επειδή το έκανε αυτή χειροκίνητα δεν μπορεί να πάρει την προσφορά για τα 5.5 ευρώ και θα είναι στα 27! Οπότε πρότεινε να το ακυρώσει και να με ξανακαλεσει ώστε να το ξεκινήσω πάλι εγώ σαν διαδικασία από το τηλέφωνο ώστε να πάρω την έκπτωση! Της είπα πως μετά θα κολλήσει όπως έκανε μέχρι τώρα η διαδικασία αλλά μου είπε πως θα το «φτιάξουμε». Οπότε μόλις ακυρώθηκε πάλι η υπηρεσία και περιμένω να με καλέσει… Update 2: Και φυσικά το κάναμε πάλι και …waiting! Τώρα μου είπε πως θέλει να περιμένουμε κάνα διωράκι μπας και παίξει αλλά δεν περιμένω κάτι! Τουλάχιστον είδα για 5 λεπτά την υπηρεσία να λειτουργεί στο Apple Watch! 😛 Καλά μιλάμε για περιπτωσάρα πλέον... Διαβάζω τις πρώτες γραμμές, βάζω like. Διαβάζω το 1ο update βγάζω το like. Προχωράω στο 2ο update βάζω sad... Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά... Αναρωτιέμαι μήπως το σύστημα κολλάει εσκεμμένα αυτό το διάστημα που τρέχει η προσφορά στα 5,50 και το δίνει ενεργοποιήσεις μόνο σε λίγους... Μόλις το πάγιο πάει στα 27,50 να δείτε που θα ενεργοποιούνται όλα άμεσα (ακόμα και μέσα από το ρολόι).. Το μυαλό μου μόνο στην καχυποψία πηγαίνει πλέον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα