kostasbm Δημοσ. Σάββατο στις 08:48 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:48 πμ και στο τέλος θα δουν ότι τα έχουν κάνει μπάχαλο και θα θέλουν πελάτες θα παίζει multisim σε ολα τα πακετα......
Zus Δημοσ. Σάββατο στις 12:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:36 μμ Από Vodafone έχουμε καμία ενημέρωση; Θέλω να αλλάξω πάροχο για να πάρω καλύτερη τιμή και δεν το κάνω λόγω της multisim στο Apple Watch...
gkat2829 Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 μμ 32 λεπτά πριν, Zus είπε Από Vodafone έχουμε καμία ενημέρωση; Θέλω να αλλάξω πάροχο για να πάρω καλύτερη τιμή και δεν το κάνω λόγω της multisim στο Apple Watch... Στισ Ανακοινωσεις που εκανε ο προεδρος της VODAFONE εχθες για τις καινουργιες υπηρεσιες δεν ανεφερε τιποτα για τα ρολογια αν και ρωτηθηκε. Απο τις εως τωρα πληροφοριες δεν εχουν αρχισει καν τις δοκιμες ακομη. Το σεναριο που ελεγε για ενεργοποιηση στο τελος του χρονου παει. Απο το 2026 και βλεπουμε. Αυτη ακριβως ειναι η απαντηση των τεχνικων τους των εργαστηριων της VODAFONE. 1
ramarg Δημοσ. χθες στις 01:37 πμ Δημοσ. χθες στις 01:37 πμ 12 ώρες πριν, gkat2829 είπε Στισ Ανακοινωσεις που εκανε ο προεδρος της VODAFONE εχθες για τις καινουργιες υπηρεσιες δεν ανεφερε τιποτα για τα ρολογια αν και ρωτηθηκε. Απο τις εως τωρα πληροφοριες δεν εχουν αρχισει καν τις δοκιμες ακομη. Το σεναριο που ελεγε για ενεργοποιηση στο τελος του χρονου παει. Απο το 2026 και βλεπουμε. Αυτη ακριβως ειναι η απαντηση των τεχνικων τους των εργαστηριων της VODAFONE. Πάντα πρωτοπόρος αυτή η εταιρία... Καλά για την WIND ούτε λόγος βρίσκεται σε άλλο σύμπαν.
bravomike Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Καλημέρα, χθες έκανα την αίτηση μέσα από το app και μέσα σε 1,5 ώρα περίπου ενεργοποιήθηκε !! Δωρεάν για 3 μήνες και μετά 5,5€. Παρατήρησα, ότι άργησε περίπου 30' να μου έρθει στο ρολόι ειδοποίηση (Push notification) από app. Έχετε δει να έχει κάποια καθυστέρηση στο internet ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα