joker2342 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Αγαπητοί, να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου μπας και βοηθήσω κάποιον. Με το που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση στo πρόγραμμα COSMOTE Gigamax πήρα τηλέφωνο και ενεργοποίησαν την υπηρεσία . Μου ήρθαν 2 email για eSIM και ενεργοποίηση της multi sum . Δεν πατάμε κανέναν σύνδεσμο για ενεργοποίηση στο Apple Watch (Το λέει και στο email ). Μετά κάνουμε την διαδικασία του login στο Watch app και μετά από 1 λεπτό έρχεται μήνυμα ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε. Τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι χρήστες που θέλουν εν δύναμη να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία ή ήδη την έχουν : Apple Watch Ultra 2 - Ρώτησε στο chatgtp τι optimization μπορείτε να κάνετε με την μπαταρία και θα σας βγάζει μια μέρα σίγουρα. - Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές πρέπει το κινητό σας να είναι ανοιχτό και συνδεμένο στο internet ( Αυτό γιατί τα notifications κάνουν mirror από το τηλέφωνο) - Συνδυάζονται και με απλά Bluetooth ακουστικά αλλά μπορεί να μην είναι instant ή σύνδεση όταν τα φοράτε όποτε μπορεί να μην προλαβαίνετε να απαντάτε τις κλήσεις. - Για απάντηση των ειδοποιήσεων messenger , Viber κτλπ προφανώς ο πιο εύκολος τρόπος είναι το dictation που καταλαβαίνει και ελληνικά - Η Siri στο Apple Watch δεν έχει το integration με chatgtp όπως το Apple intelligence στο τηλέφωνο ακόμα . Κάνει για απλά πράγματα . Εγώ μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος, τώρα από εκεί και πέρα θα δείξει.
ppmarkos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 18/7/2025 στις 7:19 ΜΜ, katsulas-xalkida είπε Καλησπέρα σε όλους, πως έχει το Story. τα τελευταία 5-6 χρόνια έχουμε οικογενειακό πακέτο στην Vodafone. Εγώ στο σπίτι είχε σταθερό Vodafone αλλά πριν κάποια χρόνια το γύρισα σε Cosmote γιατί η Vodafone αν και κέντρο Χαλκίδας η Cosmote και η τότε Wind έδιναν οπτική ίνα η Vodafone Δεν έδινε. Ενώ στην Vodafone γενικά στα κινητά είμαι ικανοποιημένος και οικονομικά και πριν από 7 μήνες με πίεσαν να προβώ σε ανανέωση των 3 γραμμών μου γιατί θα εκτινασσόταν αλλιώς το πάγιο. Βέβαια και πάλι είχα μια μικρή αύξηση της τάξης των 8-9 ευρώ ανά γραμμή. αυτή την στιγμή πληρώνω περίπου 130 ευρώ τον μήνα για 3 πακέτα με απεριόριστα τα πάντα και μια επιπλέον κάρτα Sim μόνο για Data που την έχω τοποθετημένη στο infotainment του αυτοκινήτου μου για Google Maps, youtube κτλ χωρίς να χρειάζεται να κάνω Hotspot το κινητό μου. Γενικά με έχει λίγο νευριάσει που η Vodafone δεν έχει ασχοληθεί επίσημα και δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα με την λειτουργία Cellular των AppleWatch κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί πολλές φορές δεν μπορώ να κουβαλάω το κινητό μαζί μου. Έτσι λοιπόν έκανα μια κρούση σε μία καλή μου φίλη που είναι σε ένα κατάστημα Γερμανού εδώ στην Χαλκίδα και ασχολήθηκε μαζί μου. Μάλιστα μου έβγαλε μια τιμή για 3 συνδέσεις με -- όλα απεριόριστα σε συνδυασμό με το σταθερό μου (αλλά και με μια επιπλέον έκπτωση που έχει ο πατέρας μου ο οποίος είναι συνταξιούχος άνω των 65 ετών) -- μια επιπλέον Sim για το αυτοκίνητο που προανέφερα με 40GB Data (μου υπεραρκουν) -- και την Multisim για το AppleWatch συνολικής τιμής 84 ευρώ. Πέραν του δηλαδή ότι θα έκανα την Δουλειά μου θα γλύτωνα και περίπου 50 € συνολικά τον μήνα (καθόλου λίγα χρήματα) Το πρόβλημα είναι όπως το έψαξε και μου είπε λόγω του ότι είμαι στον 7ο μήνα του Συμβολαίου δεν μπορώ να αποχωρήσω χωρίς ποινή η οποία βγαίνει περίπου 160 € ανά γραμμή (δηλαδή περίπου 480 € σύνολο). Να σημειώσω εδώ πως ποτέ δεν ανανεώνω με επιδότηση συσκευής και πάντα τις αγοράζω (ανεξάρτητα). Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αποδεσμευτώ από την Vodafone και να κάνω την φορητότητα στην Cosmote χωρίς αυτό το υπέρογκο Penalty και έτσι να έχω και συνολικά μικρότερο πάγιο αλλά και να μπορέσω επιτέλους να χρησιμοποιήσω το Cellular του AppleWatch 2 μου . Ευχαριστώ Τσέκαρε λίγο τους λογαριασμούς σου. Έχει κάνει κάποιες τιμολογιακές αλλαγές η βοντα το τελευταίο καιρό και μπορεί να φύγεις ατελώς αν σε πιάνουν…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα