Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Πραγματικά δεν είναι να μπλέξεις με τον ΟΤΕ, θα βγάλεις άκρη, αλλά η ταλαιπωρία και οι ώρες στα τηλέφωνα θα είναι άπειρες.

Δυστυχώς παρέχει τις καλύτερες ταχύτητες και σήμα, οπότε αναγκαστικά οι περισσότεροι μένουν εκεί. 

Με τον προσωπικό σύμβουλο της Vodafone έχω εξυπηρετηθεί πάρα πολλές φορές χωρίς κόπο και χωρίς αναμονές. Η COSMOTE δυστυχώς έχει πολύ αναμονή 

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από 2.5 μήνες, μου ήρθε πριν μερικές ώρες ένα email ενεργοποίησης και πραγματικά στην εφαρμογή ρολόι και στο ρολόι το ίδιο φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία κανονικά και να υπάρχει σύνδεση.

Πλην όμως!!  Κάθε απόπειρα για κλήση βγάζει το μήνυμα "η κλήση απέτυχε" και δεν φαίνεται να μπορεί να συνδεθεί ούτε με το ίντερνετ....

Τί γίνεται τελικά; Πάλι πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποια καθυστέρηση ως την πλήρη ενεργοποίηση;...

Ξανά τηλέφωνο στη cosmote....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους θα πάρουν το AW11/ ultra3  λόγω 5G:

New Apple Watch 5G Feature Missing in Multiple Countries at Launch

Δεν θα το έχουμε από τους πρώτους...

Θα πρέπει πάλι να πληρώσει η cosmote...

.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.

Προς ενημέρωση για να γνωρίζουν όλοι. Η MULTISIM υπηρεσία της COSMOTE από την πρώτη ημέρα που βγήκε χρησιμοποιεί φάσμα 4G. Αυτό πρακτικά σημαίνει οπουδήποτε και αν την χρησιμοποιήσεις: APPLE WATCH, SAMSUNG ΡΟΛΟΓΙΑ, IPHONE, IPAD ANDROID ΣΥΣΚΕΥΕΣ και TABLET θα δεις μόνο 4G ανεξάρτητου αν η συσκευή σου υποστηρίζει 5G. Αυτά προς ενημέρωση για να γνωρίζουν όλοι ώστε αν κάποιος πάει να αγοράσει οτιδήποτε να το ξέρει από πριν.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προβλέπω πως μέχρι να παίξει το 5G στην Cosmote θα έχουμε το Apple Watch Ultra 4 και τα series 12…

Εγώ μια χαρά θα μείνω άλλη μια χρονιά με το Ultra 2 αφού στην Ελλάδα ούτε 5G θα έχουμε, ούτε satellite συνδεσιμότητα! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, billdanos said:

Προβλέπω πως μέχρι να παίξει το 5G στην Cosmote θα έχουμε το Apple Watch Ultra 4 και τα series 12…

Το ήδη υπάρχον μην χαλάσουν και ας το φέρουν και μετά από 20 χρόνια 😂😂😂

Επεξ/σία από naeg15
Δημοσ.
Στις 7/9/2025 στις 4:18 ΜΜ, Bartse είπε

Καλησπέρα , έχω ενεργοποιήσει κανονικά την υπηρεσία εδώ κ αρκετό καιρό κ δούλευε απροβλημάτιστα

Εδω και 3-4 μέρες γράφει «δεν υπάρχει σύνδεση» ενώ αναγνωρίζει κανονικά ότι υπάρχει πρόγραμμα Cosmote 

δεν άλλαξα κάτι, έχει τύχει σε κάποιον αυτό; 

Πήρα την κοσμοτε, με τα πολλά κατάφερα να επικοινωνήσω με υπάλληλο που φάνηκε να γνωρίζει το θέμα στοιχειωδώς και μου είπε ότι έχει απενεργοποιηθεί η υπηρεσία, χωρίς να μου αναφέρει το λόγο κ αυτό που πρέπει να κάνω είναι αφαίρεση του προγράμματος και ξανά αίτημα από την αρχή… 

όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε πριν ολοκληρωθεί η αίτηση με πέταξε έξω το σύστημα και όταν ξαναμπαίνω βγαίνει αυτό …IMG_2020.png.aafb2281d20d8d575e9064f6b383e17e.png

Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 7:01 ΜΜ, billdanos είπε

Εγώ μια χαρά θα μείνω άλλη μια χρονιά με το Ultra 2 αφού στην Ελλάδα ούτε 5G θα έχουμε, ούτε satellite συνδεσιμότητα! 

ε ακόμα θηρίο είναι το ουλτρα δυο ουσιαστικά δεν χάνει τίποτα έναντι του τρία 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 7:01 ΜΜ, billdanos είπε

εγω την εριξα την  παραγγελια για το ultra 3...εχω ενα πιστωτικο στον κωτσο και λεω να το εκμεταλλευτω...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τους κάλεσα σήμερα για να ρωτήσω τι θα γίνει με τη multisim στο ρολόι αν αλλάξω τηλέφωνο και κατά αυνέπεια θα έχω νέα esim ή φυσική sim στη νέα συσκευή. Η απάντηση ήταν πως θα χρειαστεί να καταργήσω τη multisim και στο ρολόι και να εκδώσουμε και σε αυτό νέα μετά την αλλαγή της sim στο τηλέφωνο (που έχει τον αριθμό στον οποίο ενεργοποίησα τη multisim)...

Καλά θα πάει αυτό πάλι... 😕 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 hours ago, billdanos said:

Τους κάλεσα σήμερα για να ρωτήσω τι θα γίνει με τη multisim στο ρολόι αν αλλάξω τηλέφωνο και κατά αυνέπεια θα έχω νέα esim ή φυσική sim στη νέα συσκευή. Η απάντηση ήταν πως θα χρειαστεί να καταργήσω τη multisim και στο ρολόι και να εκδώσουμε και σε αυτό νέα μετά την αλλαγή της sim στο τηλέφωνο (που έχει τον αριθμό στον οποίο ενεργοποίησα τη multisim)...

ωχ .....αντε παλι απο την αρχη και το θεμα ειναι ποσο θα κοστιζει πλεον η esim στα απεριοριστα data προγραμματα ?

• Super Moderators
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, naeg15 είπε

ωχ .....αντε παλι απο την αρχη και το θεμα ειναι ποσο θα κοστιζει πλεον η esim στα απεριοριστα data προγραμματα ?

Μου είπαν πως δεν θα αλλάξει κάτι στο πάγιο μου αν κάνω νέο. Παρόλα αυτά και επειδή πλέον δεν τους εμπιστεύομαι και δεν με έχουν πείσει πως γνωρίζουν καλά τις υπηρεσίες τους, αν αλλάξω συσκευή θα δοκιμάσω πρώτα την επιλογή που σου δίνει το iOS για να κάνεις transfer την eSIM σε νέα συσκευή. Έτσι και παίξει, θα πάω από τα κεντρικά να τους κεράσω μια πάστα και μετά να τους ζητήσω να παραιτηθούν. 😛 

• Haha 2
Δημοσ.
11 hours ago, billdanos said:

Μου είπαν πως δεν θα αλλάξει κάτι στο πάγιο μου αν κάνω νέο. Παρόλα αυτά και επειδή πλέον δεν τους εμπιστεύομαι και δεν με έχουν πείσει πως γνωρίζουν καλά τις υπηρεσίες τους, αν αλλάξω συσκευή θα δοκιμάσω πρώτα την επιλογή που σου δίνει το iOS για να κάνεις transfer την eSIM σε νέα συσκευή. Έτσι και παίξει, θα πάω από τα κεντρικά να τους κεράσω μια πάστα και μετά να τους ζητήσω να παραιτηθούν. 😛 

δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις transfer την esim στη COSMOTE. Νομίζω είναι θέμα παρόχου και όχι θέμα iphone. αλλά try it :)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, billdanos είπε

αυτο φοβαμαι και εγω που θα αλλαξω ρολοι, τι θ γινει και αμα θα δουλευει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...