Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 8 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Πόσοι έχουν πρόβλημα ενεργοποίησης, να τους γράφει αναμονή κι έχουν φυσική κάρτα sim; Από το chat μου είπαν ναι θέλει eSIM την κύρια κάρτα σας. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν όχι δεν παίζει ρόλο… περιμένω ενημέρωση απλά θέλω να δω πόσοι από εδώ είναι με φυσική κάρτα και ενεργοποίησαν τη υπηρεσία και πόσοι έχουν πρόβλημα ενεργοποίησης με φυσική κάρτα ή eSIM ? Νομίζω πως λένε "τυχαίες" απαντήσεις κάθε φορά, οπότε μην τους δίνεις και πολύ σημασία... Φυσική Sim εχω εγώ. 1
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Νομίζω πως λένε "τυχαίες" απαντήσεις κάθε φορά, οπότε μην τους δίνεις και πολύ σημασία... Φυσική Sim εχω εγώ. Έχεις ενεργοποιήσει;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 8 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Έχεις ενεργοποιήσει; Waiting… Ακόμη το ψάχνουν… Δεν έχει να κάνει με το είδος της Sim πάντως, κάτι άλλο τους έχει ξεφύγει εσωτερικά στο σύστημά τους. 1
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Waiting… Ακόμη το ψάχνουν… Να δεις που θέλει eSIM την κύρια σύνδεση… επειδή έχω eSIM Voda εκεί μου γράφει ότι η βοντα δεν υποστηρίζει την υπηρεσία. Για κάποιο λόγο «κοιτάζει» την ψηφιακή κάρτα.
Ilzals Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Επειδή δεν έχω Cosmote και έχω μπερδευτεί με αυτά τα 25e που ακούω στα συμβόλαια της Cosmote πέρα του παγίου έχεις μια extra χρέωση 5e κάθε μήνα για χρήση Apple Watch ή στα 25e
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Να δεις που θέλει eSIM την κύρια σύνδεση… επειδή έχω eSIM Voda εκεί μου γράφει ότι η βοντα δεν υποστηρίζει την υπηρεσία. Για κάποιο λόγο «κοιτάζει» την ψηφιακή κάρτα. Δε νομίζω να έχει καμία σχέση το αν έχεις φυσική ή esim στο βασικό νούμερο. Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ πως θα μας ενημερώσουν σύντομα για το τι φταίει. Η vodafone δεν υποστηρίζει γενικότερα την υπηρεσία ακόμη, οπότε είναι λογικό να στο γράφει αυτό. 1
ErnestoGr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Ilzals είπε Επειδή δεν έχω Cosmote και έχω μπερδευτεί με αυτά τα 25e που ακούω στα συμβόλαια της Cosmote πέρα του παγίου έχεις μια extra χρέωση 5e κάθε μήνα για χρήση Apple Watch ή στα 25e Μόλις μίλησα με την Cosmote, σε όλα τα συμβόλαια εως 40Gb το κόστος είναι 5€, (5.5€ με τον φόρο) Πάνω από τα 40Gb θεωρούνται unlimited και το κόστος είναι 25€
michkal91 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Εγώ με esim είμαι σε waiting. Οπότε δε παίζει ρόλο η sim 4
jgk31 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) και εγώ με esim είμαι σε waiting μια ερώτηση σε όσους είναι σε αναμονή έχει έρθει το email από την cosmote με τα στοιχεία από τις κάρτες? Κάρτα SIM Κύριας Σύνδεσης Κάρτα MultiSIM Επεξ/σία 2 Απριλίου από jgk31 2
naeg15 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου δεν παίζει ρόλο η esim, διοτι μελη απο πανω το εκαναν κανονικα 3
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Κι εδώ βλέπουμε τις ανάλογες χρεώσεις της Τ Telekom στη Γερμανία. 29,95 το unlimited. 5€ αν η χρήση είναι σε ρολόι… να αναμένουμε διόρθωση ή θα περάσει στο φλου εδώ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου Παιδιά θα το διορθώσουν, δεν έχει καμία λογική να ισχύει μια τέτοια τιμή για το ρολόι. 3
gidi Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Παιδιά θα το διορθώσουν, δεν έχει καμία λογική να ισχύει μια τέτοια τιμή για το ρολόι. Το λογικό είναι αυτό. Αν έχεις κάποια ενημέρωση σχετικά, πες μας please να μην αγχωνόμαστε άδικα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 6 λεπτά πριν, gidi είπε Το λογικό είναι αυτό. Αν έχεις κάποια ενημέρωση σχετικά, πες μας please να μην αγχωνόμαστε άδικα. Περίμενε λίγο γιατί ακόμη προσπαθούν να μάθουν το πως λειτουργεί η υπηρεσία σε τεχνικό επίπεδο... 😛 3 2
francisunderwood Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλημέρα, ευτυχής κάτοχος του 10 titanium version από πρόσφατο ταξίδι στην Ιταλία. Μια ερώτηση, ισχύει ότι όσο το ρολόι είναι μέσα στο range του κινητού δεν καταναλώνει μπαταρία ως cellular ? Ρωτάω γιατί ως τώρα βγάζω άνετα σχεδόν 2 ημέρες ανά φόρτιση, και δεν θα ήθελα να δω την μπαταρία να «ψήνεται» άσκοπα. (Το χρησιμοποιώ κυρίως ως ρολόι και για να βλέπω τις κλήσεις, το προπονητικό κομμάτι μου είναι αδιάφορο για αυτό και οι άλλες λειτουργίες είναι κλειστές) ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα