Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους 

AMD Ryzen 7 3800X Box

MSI B450 Gaming Pro Carbon AC

Sapphire Radeon RX 590 8GB Nitro+ (την έχει το πλαίσιο 190 ευρώ) Special Edition

Dell SE2719H οθόνη

Μνήμη 16gb 

Η απορία είναι θα παίξει σωστά σαν σύστημα και αν ναι η οθόνη θα το υποστηρίζει? 

Και αν είναι εύκολο μια πρόταση για ένα τροφοδοτικό γι'αυτό το σύστημα γύρω στα 70 ευρώ ίσως το Enermax Revolution X't II 650W

Ευχαριστώ πολύ για τις οποίες απαντήσεις

Επεξ/σία από akena
Δημοσ.

Έχεις αγοράσει κάτι από τα παραπάνω; Συμπλήρωσε τη φόρμα:

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1000 ευρώ σύνολο

Gaming

Οθόνη 27αρα έχω βάλει και σε αυτά που έγραψα

Όχι πληκτρολόγιο ποντίκι ηχεία

Αθήνα 

Διάφορα καταστήματα αγορά

Θα το δώσω να μου το στήσουν (το προτιμώ έχω χρόνια να φτιάξω εγώ)

Και όχι δεν έχω αγοράσει κάτι ακόμα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Επεξ/σία από akena
Δημοσ.

με 190ε παιρνεις τον amd 3600 με αμελητεα διαφορα σε παιχνιδια

γραψε μοντελο οθονης

αν παρεις τη nitro 5700 η και την amd 5700 που εχει προσφορα το πλαισιο θα δεις διαφορα σε παιχνιδια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akena είπε

Dell SE2719H οθόνη

στραβομαρα δεν ειδα την οθονη amd 3600 + nitro 590 της προσφορας φτανουν και περισσευουν αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις οθονη

Δημοσ.

Για αγορά λέω αυτήν την οθόνη δεν την έχω απλά με ενδιαφέρει αν όλο αυτό.το σύστημα θα δέσει και έλεγα αυτόν τον επεξεργαστή ώστε να μου μείνει αρκετά χρόνια με αλλαγή απλά μιας κάρτα γραφικών στο μέλλον 

Αν σκέφτεται κάτι άλλο σε μόνιτορ σε αυτά τα χρήματα με χαμηλά πάλι ms καλοδεχούμενη η απάντηση σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aφου το θες για gaming γιατι θες 590 με 3800χ αντι για 5700χτ με 3600 ή 2700χ?

Επισης η οθονη δεν ειναι για gaming και πηγαινε σε tomahawk max 

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

Tomahawk max παραγγέλθηκε

Τροφοδοτικο το Corsair σαν και αυτό αλλά στα 650 w 

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz 

Αυτά αγοράστηκαν

Και την 590 αγόρασα της προσφοράς του πλαισίου 

Παιχνίδια που παίζω είναι wow κυρίως

Μένει επεξεργαστής κουτί και οθόνη, δισκο έχω

Υπόλοιπο ταμείου 400 ευρώ περίπου

Γι'αυτό και πήγα σε αυτήν την κάρτα γραφικών γιατί για παραπάνω λίγο δύσκολο

Ευχαριστώ ειλικρινά για τις απαντήσεις σας όμως  γιατί με βοηθήσατε πολύ με τα υπόλοιπα

Δες τι βρήκα στο Skroutz! 
https://www.skroutz.gr/s/15928605/Acer-Nitro-VG270.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Γι'αυτην την οθόνη τι λέτε? Δεν θέλω ποιο πάνω από 27αρα 

Επεξ/σία από akena
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Nero55 είπε

Aφου το θες για gaming γιατι θες 590 με 3800χ αντι για 5700χτ με 3600 ή 2700χ?

Επισης η οθονη δεν ειναι για gaming και πηγαινε σε tomahawk max 

α) Γιατί αν τα έγραφε σωστά, δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του. Είναι το γνωστό μοτίβο θεμάτων με κραχτές επιλογές.. 

β) Δεν υπάρχουν ούτε 100  ίδια τοπικ, με τις ίδιες ανησυχίες και ατυχής/αφελής επιλογές που επανειλημμένα προτείνονται σωστά πράγματα. Που να  περάσει από το μυαλό του να ρίξει μια ματιά, άλλωστε για ενα χιλιάρικο ποιος κάθεται να ασχοληθεί να διαβάσει εδώ μεσα... Σιγά το ποσό...

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν απαίτησα  να ασχοληθεί κανένας μαζί μου μια ερώτηση έκανα αρχικά για μια συνθεση που σκέφτηκα, οι επιλογές που μου είπαν τα παιδιά οι περισσότερες ακολουθήθηκαν και το να τρολαρεις απλά παίζοντας το γαμάτος και κουλ πίσω από μια οθόνη μάλλον σε κάνει σπουδαίο 

Και φυσικά διάβασα άρθρα πιο μπροστά από εδώ μέσα αλλά δεν έχω την τόση εμπειρία ώστε να δέσω ένα μηχάνημα σίγουρα υπάρχουν λεπτομέρειες που μου διαφεύγουν αν το να ζητήσεις βοήθεια από κάποιους πιο έμπειρους είναι τόσο κακό συγνώμη παιδιά για το ποστ που έβαλα λάθος μου μάλλον

Ας διαγράφει καλύτερα αφού ενοχλεί

Επεξ/σία από akena
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akena είπε

Παιχνίδια που παίζω είναι wow κυρίως

Μένει επεξεργαστής κουτί και οθόνη, δισκο έχω

Υπόλοιπο ταμείου 400 ευρώ περίπου

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=10441059,15928605,15715219 αν θες μόνο 27" (δεν είναι ό,τι καλύτερο o συνδυασμός 1080p σε 27"), αλλιώς δες και τις αντίστοιχες 24". Αν  παίζεις και FPS θα είχε νόημα να πας και για 144Hz https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=20176486,20562405,16210265

Ryzen 5 3600 cpu και για κουτί 40-60€ https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=13589695%2C17301911%2C20216432%2C12297525%2C21074343%2C19893894

Δημοσ.

Αν το θες μόνο για παιχνίδια πάρε τον 3600.

Αν χρειάζεσαι τα extra cores και για άλλες εργασίες πάρε τον 3700x (δεν αξίζει τα 50 ευρώ για +100Mhz ο 3800x).

Όπως και να έχει το bottleneck στο σύστημά σου θα είναι στους παλιούς τίτλους τα hz της Dell SE2719H και στους νέους τίτλους η 590 αν τη πάρεις.

Αν είναι να αλλάξεις οθόνη αργότερα, πας καρφωτός σε 5700/5700xt από τις προσφορές του Πλαισίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...