Προς το περιεχόμενο

[soundbar] LG SK8 Home Cinema 2.1 360W @ Public 179€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε

20 λεπτά πριν, qwerty99 είπε

Ποιο είναι καλύτερο για PC, το LG SK8 ή sound BlasterX Katana?

Εγώ πήρα την katana χθές αλλά την έχω χρησιμοποιήσει σε τηλεόραση και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί

Αντικατέστησε μια lg ηχομπαρα και είναι η μερα  με την νύχτα 

Σε pc θα παίζει ακόμα καλύτερα γιατί υπάρχει και το λογισμικό της creative που την εκμεταλλεύεται στο έπακρο

Επεξ/σία από stavag
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, qwerty99 είπε

Ποιο είναι καλύτερο για PC, το LG SK8 ή sound BlasterX Katana?

2 λεπτά πριν, stavag είπε

Ποια LG αντικατέστησες ?

Δημοσ.

Σε σχεση με την lg sj4 αξιζει; Eίναι καλύτερη (έτσι ώστε να δικαιολογεί τα 50-60 ευρω παραπανω) ή μικρη η διαφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stavag είπε

Ε

Εγώ πήρα την katana χθές αλλά την έχω χρησιμοποιήσει σε τηλεόραση και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί

Σε pc θα παίζει ακόμα καλύτερα γιατί υπάρχει και το λογισμικό της creative που την εκμεταλλεύεται στο έπακρο

Από ένταση ηχου πώς είναι η κατάνα;

Για μουσική κάνει;  γιατί γενικά οτι ηχομπάρες εχω δοκίμασει δεν έχουν ιδιαίτερα δυνατό ήχο.. Συγκριτικά με κάτι 5.1 ηχεία της logitech που έχω πχ. z506

Αλλά θα μου πεις συγκρίνω ανόμοια πράγματα

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akiros12 είπε

Σε σχεση με την lg sj4 αξιζει; Eίναι καλύτερη (έτσι ώστε να δικαιολογεί τα 50-60 ευρω παραπανω) ή μικρη η διαφορά;

Δεν βλέπω πουθενά να κοστίζει 50-60 ευρώ λιγότερα η lg sj4. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Από ένταση ηχου πώς είναι η κατάνα;

Για μουσική κάνει;  γιατί γενικά οτι ηχομπάρες εχω δοκίμασει δεν έχουν ιδιαίτερα δυνατό ήχο.. Συγκριτικά με κάτι 5.1 ηχεία της logitech που έχω πχ. z506

Αλλά θα μου πεις συγκρίνω ανόμοια πράγματα

Αν και off-topic, η Κατάνα είναι πολύ δυνατή παρά το μικρό της μέγεθος και χωρίς να παραμορφώνει τον ήχο. Όπως είπα και στο αντίστοιχο θέμα, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια χαρά και στο σαλόνι για αυτόν ακριβώς το λόγο, σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις και καλύτερες λύσεις (όπως αυτή του παρόντος θέματος θεωρώ, αν και δεν την έχω ακούσει). Εκεί που δίνει ρέστα η Κατάνα είναι προφανώς στον Η/Υ γιατί για αυτό προορίζεται άλλωστε. Τα mids είναι στραμμένα προς τα πάνω και τα tweets προς τα πλάγια, με σκοπό να σου δίνουν την ψευδαίσθηση του surround. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει προφανώς να κάθεσαι κοντά. Συν ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου soundblaster, με το προγραμματάκι που τη συνοδεύει να δίνει extra  δυνατότητες να εμπλουτίζει τον default flat ήχο της (το neutral δηλ. που είναι το χειρότερο preset για αυτό το λόγο - το concert το καλύτερο). Ακόμα και έτσι ωστόσο, όπως είναι λογικό, λόγω μεγέθους, δεν βγάζει καλύτερο ήχο από ένα ποιοτικό 5.1 ή 7.1 σύστημα. Την επιλέγεις κυρίως για την εξοικονόμηση χώρου, ιδίως αν έχεις ultrawide ή multi monitor setup.

Υγ) Για να διευκρινίσω, τα z506, δεν τα θεωρώ ποιοτικά, σε αντίθεση με τα τα z906 πχ

Επεξ/σία από chrisde
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...