alex999 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, ήρθε η ώρα το φτωχό πλην τίμιο σύστημα της υπογραφής μου να αναβαθμιστεί εν μέρη. Ουσιαστικά θέλω να αλλάξω Mobo Cpu και Ram αφού θα κρατήσω προς το παρον την 570 . Έχω μια ιδέα του τι θέλω αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας. Ποσό που διαθέτουμε : 300-350€ Χρήση υπολογιστή : Ταινίες, Browsing , Χαλαρό Gaming ( Dota2 , Football Manager , Total war ,το πιό απαιτητικό που παίζω πρέπει να ειναι το Tom Clancy's The division) , Office Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe Premiere και Creo αλλά καθαρά για χόμπι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει η LG M2352D για την ώρα, θα ήθελα στο μέλλον να πάω σε κάτι μεγαλύτερο αλλά όχι τώρα Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κανένα πρόβλημα στο να είναι απο διαφορετικά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ Ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε; Case Corsair Carbide 200R Θέλω πάρα πολυ να το αλλάξω και εχω βάλει στο μάτι το meshify c αλλά δεν είναι προτεραιότητα και μάλλον θα παραμείνει το ιδιο προς το παρόν. GPU Sapphire Radeon RX 570 4GB Nitro+ PSU Super Flower 80 Plus Bronze 450W δεν ξέρω βέβαια αν αρκεί για το μελλοντικό μου σύστημα. SSD Samsung 850 Evo 240GB και ένας Sandisk Plus 500GB Aυτό που σκέφτομαι είναι CPU AMD Ryzen 7 2700 ή AMD Ryzen 5 2600 MOBO MSI B450 Tomahawk Max RAM Crucial Ballistix Sport LT Gray 16GB DDR4-3200MHz Ποιά η γνώμη σας; Πιστεύετε οτι το υπάρχον τροφοδοτικό θα με καλύψει;
leros2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alex999 είπε Καλησπέρα σε όλους, ήρθε η ώρα το φτωχό πλην τίμιο σύστημα της υπογραφής μου να αναβαθμιστεί εν μέρη. Ουσιαστικά θέλω να αλλάξω Mobo Cpu και Ram αφού θα κρατήσω προς το παρον την 570 . Έχω μια ιδέα του τι θέλω αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας. Ποσό που διαθέτουμε : 300-350€ Χρήση υπολογιστή : Ταινίες, Browsing , Χαλαρό Gaming ( Dota2 , Football Manager , Total war ,το πιό απαιτητικό που παίζω πρέπει να ειναι το Tom Clancy's The division) , Office Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe Premiere και Creo αλλά καθαρά για χόμπι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει η LG M2352D για την ώρα, θα ήθελα στο μέλλον να πάω σε κάτι μεγαλύτερο αλλά όχι τώρα Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κανένα πρόβλημα στο να είναι απο διαφορετικά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ Ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε; Case Corsair Carbide 200R Θέλω πάρα πολυ να το αλλάξω και εχω βάλει στο μάτι το meshify c αλλά δεν είναι προτεραιότητα και μάλλον θα παραμείνει το ιδιο προς το παρόν. GPU Sapphire Radeon RX 570 4GB Nitro+ PSU Super Flower 80 Plus Bronze 450W δεν ξέρω βέβαια αν αρκεί για το μελλοντικό μου σύστημα. SSD Samsung 850 Evo 240GB και ένας Sandisk Plus 500GB Aυτό που σκέφτομαι είναι CPU AMD Ryzen 7 2700 ή AMD Ryzen 5 2600 MOBO MSI B450 Tomahawk Max RAM Crucial Ballistix Sport LT Gray 16GB DDR4-3200MHz Ποιά η γνώμη σας; Πιστεύετε οτι το υπάρχον τροφοδοτικό θα με καλύψει; Μια χαρά τα σκέφτεσαι. 2600 θα έπαιρνα με μια aftermarket ψύκτρα αν σε ενοχλεί ο θόρυβος, - τη μητρική που έβαλες, - με μόνη αλλαγή τις μνήμες με αυτές: https://www.plaisio.gr/catalog?location=featuredproducttag%3dpromo%23452019%2345black%2345friday%2345anavathmisi%3bproduct%3d3337030%3bsort%3dprice%3bpage%3d5 To τροφοδοτικό φθάνει και παραφθάνει Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από leros2004 1
alex999 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεις κάποια να μου προτείνεις; Mια Arctic Freezer 7 θα με καλύψει;
leros2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alex999 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεις κάποια να μου προτείνεις; Mια Arctic Freezer 7 θα με καλύψει; Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια με 12αρη ανεμιστήρα: https://www.skroutz.gr/s/2794870/Deepcool-GAMMAXX400.html?from=account_favorites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα