Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα underclock στην inno3d 1080 για κολλάει η θερμοκρασία είναι καλή...

Υπάρχει κάποιος τρόπος για μόνιμο underclock μέσω bios? 

Δημοσ.

"για κολλάει η θερμοκρασία είναι καλή" ?

Δημοσ.

Έχει καλή θερμοκρασία απλά μερικές φορές κολλάει σαν κάρτα θέλω να την κάνω underclock για να την ισσοροπισο

Δημοσ.

Τι εννοείς κολλάει; Στα παιχνίδια; Αυτό δεν είναι θέμα θερμοκρασίας πάντως..

Δημοσ.

Τέλος πάντων θέλω να το κάνω downclock ελάχιστα απλά θα το κάνω σπίτι μου και θα το πάω στην δουλειά μου και θέλω έναν μόνιμο τρόπο με εφαρμογή ξέρω αλλά είναι σε κάθε boot

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikos9595 είπε

Τέλος πάντων θέλω να το κάνω downclock ελάχιστα απλά θα το κάνω σπίτι μου και θα το πάω στην δουλειά μου και θέλω έναν μόνιμο τρόπο με εφαρμογή ξέρω αλλά είναι σε κάθε boot

MSI afterburner, κατέβασε το power target στο 80% και θα πέσουν λίγο και τα clocks. Αλλιώς με bios.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό θέλω μέσω bios γιατί με to msi το κάνει σε κάθε ρεσταρτ....θες πως με τα bios?

Ζήτησα από την εταιρία να μου δώσει τα bios .αλλά δεν νομίζω να τα δώσουν .... πιθανότατα να πάρω τα δικά τους και να κατεβάσω τας clock εκεί....άλλα θέλω μια εφαρμογή για τα bios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη κιόλας αλλά μίλα λίγο σαν άνθρωπος, δεν καταλαβαίνω τι γράφεις πραγματικά..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Συγνώμη κιόλας αλλά μίλα λίγο σαν άνθρωπος, δεν καταλαβαίνω τι γράφεις πραγματικά..

google translate ftw😁

Δημοσ.

Αν κολλάει συνήθως κάνουμε overclock όχι underclock. Εκτός και αν θες να την πατήσεις ένα underclock στα 500mhz να μπεις fortnite και να πεις στους γονείς σου μαμά μπαμπά κολλάει θέλω rtx 2080ti super. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Έχωautocorrect και απαντούσα με το κινητό σόρρυ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/11/2019 στις 11:50 ΜΜ, nikos9595 είπε

Έχωautocorrect και απαντούσα με το κινητό σόρρυ

Δεν υπαρχει  λογος να δινεις εξηγησεις σε κανεναν φιλε μου.......αλλα εδω μερικοι την εχουν δει επιστημονες και κοροιδευουν  αντι να εξηγησουν και να σε διορθοσουν ομορφα και ανθρωπινα! καποτε ηταν ωραια ομαδα τωρα  εχει χαλασει και αυτη μονο  για αγγελιες ειναι ασε που δεν εχουν γνωσει οι περισοτεροι ολοι σε ενα google ειναι...τεσπα! και αυτοι auto μην ανχωνεσαι!!

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

@leros2004 που είσαι χάνεις τα καλύτερα 😝

Εσυ αμέσως να με τσιγλίσεις ... 

Τον έχω μπλόκ day1, δεν βλέπω τις (ασυν)αναρτήσεις του...

Ταιριάζει γάντι στο θέμα.. 

clipboard_image_cced13c9.jpg.1e214a74411444a44c7c6862c38253ab.jpg

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...