Προς το περιεχόμενο

Renault scenic diesel ή Opel meriva ?????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνομαι για μεταχειρισμενο οικογενειακο και εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα. Εστω οτι ειναι ιδιας χρονολογιας 2013-14 ,diesel,και  αριστης καταστασης, ποιο να προτιμησω ? 

Ποιο εχει βγαλει τις λιγοτερες βλαβες λετε??

Επεξ/σία από lele322
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lele322 είπε

Ψαχνομαι για μεταχειρισμενο οικογενειακο και εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα. Εστω οτι ειναι ιδιας χρονολογιας 2013-14 ,diesel,και  αριστης καταστασης, ποιο να προτιμησω ? 

Ποιο εχει βγαλει τις λιγοτερες βλαβες λετε??

Για τα γαλλικά , πολύ γερά αυτοκίνητα υπάρχει γνωστό αρχαίο αυτοκινητιστικό ρητό Ελληνικής προελεύσεως ........ μόνον μέσω PM 😂😂😂 ....... συνήθη ζητήματα με τα ηλεκτρολογικά κυρίως , για ένα Opel το ζήτημα θέλει ψάξιμο ίσως περισσότερο , κυρίως στο ζήτημα του κινητήρα , οι φίλοι στο Opel - club.gr ίσως σας διαφωτίσουν περισσότερο , κάντε μια νύξη και στο vectra - c .com όπου είμαι ακόμη . 

Τώρα για το πετρέλαιο , ρίξτε μια ματιά στις τουρμπίνες δλδ ποιών κατασκευαστών είναι , το κόστος αντικατάστασης για το ου μη γένοιτο , όπως επίσης προτείνω να δείτε πόσο κοστίζει το φίλτρο μικροσωματιδιων , ώστε αν χρειαστεί αλλαγή να έχετε μια εικόνα .

Δεν γνωρίζω τι κυβισμούς βρήκατε διαθέσιμους , πάντως και οι δύο σας επιλογές είναι αρκετά βαριές , με ότι αυτό συνεπάγεται .

Σε επίπεδο μεταχειρισμένων ανταλλακτικών , γνήσιων η after market και ευκολία εύρεσης το Meriva είναι πιο μπροστά .

Μην αγνοήσετε να δείτε το βάρος των κατασκευών δλδ πόσο ζυγίζουν , αν η διαφορά είναι χοντρικά γύρω στα 100 κιλά δεν τίθεται θέμα . Αν είναι περισσότερο λοξοκοιταξτε το ελαφρύτερο .

Δείτε και το κόστος της αντλίας πετρελαίου όπως επίσης αν επιδέχεται συντήρησης .

Καλή επιτυχία .

Επεξ/σία από babisskg
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...