lele322 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψαχνομαι για μεταχειρισμενο οικογενειακο και εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα. Εστω οτι ειναι ιδιας χρονολογιας 2013-14 ,diesel,και αριστης καταστασης, ποιο να προτιμησω ? Ποιο εχει βγαλει τις λιγοτερες βλαβες λετε?? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από lele322
babisskg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, lele322 είπε Ψαχνομαι για μεταχειρισμενο οικογενειακο και εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα. Εστω οτι ειναι ιδιας χρονολογιας 2013-14 ,diesel,και αριστης καταστασης, ποιο να προτιμησω ? Ποιο εχει βγαλει τις λιγοτερες βλαβες λετε?? Για τα γαλλικά , πολύ γερά αυτοκίνητα υπάρχει γνωστό αρχαίο αυτοκινητιστικό ρητό Ελληνικής προελεύσεως ........ μόνον μέσω PM 😂😂😂 ....... συνήθη ζητήματα με τα ηλεκτρολογικά κυρίως , για ένα Opel το ζήτημα θέλει ψάξιμο ίσως περισσότερο , κυρίως στο ζήτημα του κινητήρα , οι φίλοι στο Opel - club.gr ίσως σας διαφωτίσουν περισσότερο , κάντε μια νύξη και στο vectra - c .com όπου είμαι ακόμη . Τώρα για το πετρέλαιο , ρίξτε μια ματιά στις τουρμπίνες δλδ ποιών κατασκευαστών είναι , το κόστος αντικατάστασης για το ου μη γένοιτο , όπως επίσης προτείνω να δείτε πόσο κοστίζει το φίλτρο μικροσωματιδιων , ώστε αν χρειαστεί αλλαγή να έχετε μια εικόνα . Δεν γνωρίζω τι κυβισμούς βρήκατε διαθέσιμους , πάντως και οι δύο σας επιλογές είναι αρκετά βαριές , με ότι αυτό συνεπάγεται . Σε επίπεδο μεταχειρισμένων ανταλλακτικών , γνήσιων η after market και ευκολία εύρεσης το Meriva είναι πιο μπροστά . Μην αγνοήσετε να δείτε το βάρος των κατασκευών δλδ πόσο ζυγίζουν , αν η διαφορά είναι χοντρικά γύρω στα 100 κιλά δεν τίθεται θέμα . Αν είναι περισσότερο λοξοκοιταξτε το ελαφρύτερο . Δείτε και το κόστος της αντλίας πετρελαίου όπως επίσης αν επιδέχεται συντήρησης . Καλή επιτυχία . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από babisskg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα